Saç Ekimi Sonuçları
Aynen devam ettim 20.gün filan başladım yok ben takviye almadım yumurta tavuk et süt balık onlar yani toz filan kullanmadım
cok tesekkurler cevap icin hocam bende dusunuyorum sporu da acaba bi artısı eksısı olurmu dıyodum , anladıgım kadarıyla sizde artısı olmus kaslara pompalanan kan sanırım sizin saçlara da gitmiş
en beğendiğim sonuclardan biri açık ve net ilk 5 e girer bence bide vertex bölge before/after alsak tadından yenmez, şimdiden teşekkürler.
Ekilenlerin çıkması bir yana kendi saçların da çok iyi toparlamış.
Açıklıgımiz Cok Benziyor Benimde Sonuç Böle olsa Cok Hos olur.Dogallık ve Sıklık Efsane bence
Tşk reis arkadaki steins gate animesini görmüşsündür umarım😂😂😂
Ben şimdi Steing Gate animesini önerecektim önceden izleyeceklerim listesinde olduğunu görünce dedim acaba siz mi önerdiniz. Gerçekten çok güzel animeydi. Şimdi benzer olanları araştırdım. Arada böyle boş zaman olunca ve güzel bir anime yakalayınca çok keyifli oluyor izlemesi. Steins Gate 0 başlarda sıkıcı geldi ama sonu daha güzeldi bence.
Abi ben sana tel numaramı atayım daha paslasırız anime konusunda ben önermiştim çok etkilemişti beni daha bitmedi zaten devam edecek steins gate bence:) şimdi ilk izleyeceği anime parasyte olmalı parazit
İzlemiştim onu . Ben Steins Gate'i nasıl atlamışım ona şaşırdım.