Gönderen Konu: Asmed den olumsuz cevabi aldim, ne yapmaliyim?  (Okunma sayısı 6188 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed den olumsuz cevabi aldim, ne yapmaliyim?
« Yanıtla #46 : 12 Ağustos 2019, 22:49:22 »
Acikligi cok fazla degil bence yeterli oalcaktir. Yakinda kendi ekim konumu acacagim banada yetmez demislerdi. Durumum bu arkadasdan da kötüydü  bence.Asmed den red yemistim felan...

Olmaz diye birsey yok... güzel olmaz diye bir durum var.. kimi merkez iyi olmayacak ise gel yapalım demiyor ve doğrusunu yapıyor..
Kimisi iSe mevlana gibi “ne olursan ol yine de gel” diyor ama niyet kötü...

StarWars

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 12 Ağustos 2019, 22:55:19 »
Adamin kafasinda sac yok, az bi ekimde olsa onu mutlu edecektir ki durum bende de aynisiydi. Bence cogu kisi bu sac ekimi konusuna gercekci yanasmiyor. SIK olsun güzel olsun ne yapacaksin bunlari kafanda biraz sac olsun neyine yetmiyor. Ben böyle yanastim bu ise suan mutluyum.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 13 Ağustos 2019, 00:41:26 »
beyler çok kötü görüntü çıkabiliyor ortaya az grefti saçıyorlar felan bildiğin çim adam olunuyor.uygun değilseniz psikolojinizi daha da bozacak  uygulamalar yaptırtmayın.ben de donörü yetersiz buldum.ön bir kısım kapatılır sakal destekli anca, tepe boş kalır yetmez.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 13 Ağustos 2019, 02:23:21 »
Bu donörden 3000 rahat cikar ki oda yeterli olacaktir. Bosver asmedi onlar kolay kafalara ekim yapiyor. Serdar Gökrem, arenamed gibi sac ekim merkezleri size basarili ekim yapacaktir bence.

Bir işi Düzgün yapmak istemeyi kalkıp onlar kolay kafalara ekim yapıyor olarak algılamak karşındaki kişiyi yanlış yönlendirmektir. Asmed yeterli olan herkese ekim yapar bilip bilmeden konuşmak fayda sağlamaz kardeş
Global Moderator

Marjinal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 14 Ağustos 2019, 00:28:07 »

Arkadaslar tartismayin. Allah ne verdiyse bakicam sacim uzasin tekrar resim cekerim bu sefer gün isiginda ama fazla fark olacagini sanmiyorum.

Diger yandan sacsizligi kabullenmek gercekten zor geliyor.

Star wars  arkadas paylasimini merak ediyorum dogrusu umarim bana bir ümit olur.

StarWars

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 14 Ağustos 2019, 05:45:00 »
Saglam78 usta örnegi olmasa size inanacagim ama canli bir örnekte var haydi bunuda aciklayin.
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2019, 10:57:29 Gönderen: StarWars »

genesishairclinic

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 14 Ağustos 2019, 13:50:36 »
bence her iki kulaktan geçen transversals alanı(önden kafanın yarısına kadar) dolduracak kadar saçınız mevcut, tepe için ise yoğun olmamak kaydıyla orada sanki yeni dökülmüş imajı verecek kadar bir ekim yapılabilir; bundan sonra eğer yoğunluk artırma isterseniz bir yıl sonra tepe bölgesi sıkılaştırılabilir,  sizin için önemli olan husus mevcut saçlarınızın korunarak cerrahi işlem yapılmasıdır, bunun için özel aletler ve teknikler uygulanabilir, ayrıca vertex (tepe) bölgesi içinde özel bir çalışma gerekir, oldukça doğal bir sonuç alırsınız.Ekim yapılabilir yani

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 14 Ağustos 2019, 13:59:24 »
Adamin kafasinda sac yok, az bi ekimde olsa onu mutlu edecektir ki durum bende de aynisiydi. Bence cogu kisi bu sac ekimi konusuna gercekci yanasmiyor. SIK olsun güzel olsun ne yapacaksin bunlari kafanda biraz sac olsun neyine yetmiyor. Ben böyle yanastim bu ise suan mutluyum.

Bahsettin sekilde bir sonuç alması mümkün olabilir arkadasın ama bu onu tatmin eder mi? Bunu iyi düşünüp karar vermeli yoksa ekim olur ama sonuç ve beklenti ilişkisi iyi tartılmalı. Donör uzun görmek gerekir bir de .
Global Moderator

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #54 : 15 Ağustos 2019, 11:51:16 »
ne ekimle yapılıyor 2019 da bu saça olmaz demek çok önyargılı olur . bir merkeze bağlı kalmayın alternatif ve kendisi kanıtlamış bir sürü ekim merkezi mevcut. serkan aygın ı araştırabilirsiniz saç ve sakal ekimi yapabilir . bende ektireli yaklaşık 6 gün oldu kesin bişey diyemem ama bence bu saç olur kanaatindeyim

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 15 Ağustos 2019, 17:13:09 »
ne ekimle yapılıyor 2019 da bu saça olmaz demek çok önyargılı olur . bir merkeze bağlı kalmayın alternatif ve kendisi kanıtlamış bir sürü ekim merkezi mevcut. serkan aygın ı araştırabilirsiniz saç ve sakal ekimi yapabilir . bende ektireli yaklaşık 6 gün oldu kesin bişey diyemem ama bence bu saç olur kanaatindeyim
Dostum niye ne yapıyorlar! Kök klonlaması mı çıktı yoksa bizim haberimiz yok? Dostumuzun donör bölgesi seyrek ve açık alan da fazla buna asmed ne yapsın? Herkes bakarsa zaten söyler sen eğer ekim yaparsan donörün yıpranan gibi olur ve açıklık ta seni tatmin edemez , yoksa evet kasablar çok ve saç ekimi yapıyorlar sonra adam saç ekim yapmasına ömür boyu pişman oluyo!

Marjinal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 15 Ağustos 2019, 19:28:42 »
Benim icin önemli olan yanlar degil, yanlari zaten cok kisa kesiyordum. Nerdeyse sifir numara.

Benim icin önemli olan üst kismin ve arka tepenin kel olmamasi.

Suanki sacimi da koruyabilsem ve diger yandan belli bir seviyede sac ektirebilsem süper olurdu.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 15 Ağustos 2019, 19:36:46 »
Dostum çare başka hekimlere görünmekte, burda kısır döngüde kalırsın, en az 3 hekimle daha görüş kendi kararını verirsin, umarım gönlünce olur
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Yasin40

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 15 Ağustos 2019, 19:41:35 »
Bende Asmed e mail atmistim senin gibi bana da olmaz dediler, ayni sebeplerden.

Sonra Turkiye ye izin e geldigimde Ankara da Sahin hocaya gittim bizzat gorustum. Olur dedi. Yetmezse sakal dan da aliriz dedi. Çok nazik ve kibar bir beyefendi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 15 Ağustos 2019, 20:50:55 »
Dostum önce donör bölgesini iyi analiz ettir senin donörde boşluklar var kısaca dökülme gibi ekilen saçlarda dökülebilir koray hoca bunu ön gördü diye düşünüyorum.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram