Hocam o zaman çok büyük bir bilgi yanlışlığı var ortada. Çünkü internetteki çoğu kaynakta ense kısmından alınan köklerin dökülmeye dayanıklı köklermiş gibi bir bilgi var.
Hocam bu sitede hiç denk gelmedim ama bu konuda google'da bilgi kirliliği bence de var, hatırladığım kadarıyla ekilen saçların dökülebildiği bir çok örnek var fakat normal saça göre de tabii ki geç dökülüyor dökülmeye bu açıdan sadece bir noktaya kadar daha dayanıklılar. Buna rağmen sizin ekilen saçlarınızın döküldüğünü düşünmüyorum, belki az bir kısmı dökülmüş olabilir ama geneli eski saçlarınız gibi geliyor. Sanıyorum iki üç yıldır da yıkarken bile zarar görmesin diye üzerine titriyorsanız, masaj yapmıyorsanız dökülme hızı daha da artmış bile olabilir.
Ben de pek yapamıyorum ama bence bu saatten sonra sürekli masaj, dermaroller ve belki birlikte minoxil kullanmak, nizoral tarzı şampuanlar denemek, d vitamini k2 vitamini takviyeleri almayı düşünüp, meyve tüketimine dikkat edip, yürüyüş ve spor yapıp, biberiye tarzı yağlarla deriyi esnekleştirme gibi bir çok şeyi deneyerek saçlarınızı doğal yollarla korumaya çalışabilirsiniz, hemen farkı görmezsiniz ama alışkanlık haline getirebilir gibi geliyor. Reddit tarzı forumlarda fin+min+nizoral+dermaroller ile saçını koruyan ve çıkaran çok fazla kişi var, fin dışındakilerin cinsel yan etki riskleri de neredeyse hiç yok.