Saç Ekimi Sonuçları
Aynı sıkıntı bendede var ekilenlerde dökülüyor ne anlamı kaldıki peruk üc yıl dayanıyor ekim 2 yıl bile zor dayanıyor anlaşılan ek ilaçlar almadıkca ekimin sonu hüsran ek takviye alsak nolcak oda belli değil 3 çocucgum var 3. Sü ekimden sonra oldu 6 aylık yani 24 haftalık doğdu alakasız belki ama acaba Xperia mıydı neydi ekimden sonraki aldıgım ilaçtanmı oldu diye düşünmüyor değilim Allah tan cocuk yasadı ama. Sürekli hastanedeyiz insan korkuyor ilaçlardan
Yaşlı ektirincede çıkmıyor meret 😬 genç olunca dökülür, yaşlı olunca performans vermez. Açıklığı olanı tam tatmin etmiyor ekim bence. Hafif açıklık, seyrekliklerde işe yarıyor bence
O zaman saç ekimi alanında büyük bir yanlış algı var. Ekilen saçlar da gayet dökülebilir. Bu durumda ekim yaptırmanın bir mantığı yok.
Tanıdığım ekim yaptırmış ama senelerce saçları aynı kalan abiler var aslında tamamen kişiden kişiye değişen bi durum
donör bölgende dökülme var mı ?
2 3 ay içinde covid geçirdiniz mi?
Bana denk geldi demekki. Böyle de bir risk var yani bunu öğrenmiş olduk. Kalıcı denemez ekilen saçlar.Hayır gayet iyi duruyor. Şahin hocanın yardımcısı ile konuştum ekim öncesi fotoğraflara bakmış ve dökülenlerin ekilen değil kendi saçlarım olduğunu söyledi. Ben öyle düşünmüyorum çok fazla seyreldi saçlarım fotoğraflardan da gözüktüğü gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?1 ay önce geçirdim ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü aylardır dökülme var.
Zeevav aynı seyrelme bendede oldu. Şahin hocaya ekim yaptırdım bende. Ama Şahin hocanın ektiklerinin döküldüğünü düşünmüyorum. Biraz karışık döküldü. Ekilenlerde dökülenler oldu. Ben 3 ay önce covid atlattım. Ondan sonra dökülmem çok fazla oldu. Dermatolog dökülmenin telogen effulvium olduğunu ve geçici olduğunu söyledi. Bence bi dermatolog yardımı almanda fayda var.
korana gecırenlerın yuzde 65 70 ınde sac dokulmesı olıyoprmus bence yerıne gelır dostum
Çok enteresan evet bu mikrop nasıl bir etki ediyorsa saçları döküyor.Saçları döken bir virüs başka nelere zarar verir bunlar uzun vade de nasıl yansır bilemiyorum çok dikkatli olmak gerek.