Saç Ekimi Sonuçları
Demek ki anne tarafına benziyorsunuz. Annenizin saçı seyrek varsa dayınızın saçı da seyrek veya dökülmüştür
Aynen dayılar kel saçı olan abilerim üvey abilerim olur başka anneden onlarda bu problem yok bizim ailede var bir tek
Herkes abisiyle aynı olacak diye bir şey yok, erkek kardeşlerden biri anne tarafına biri baba tarafına benzeyebilir.Evden dışarı çık da biraz insan gör,anlarsın. Bu bilgisizlikle dalga geçmeye çalışmışsın bir de. Lol.
Değerli arkadaşlar bu proscarı nerden alabiliriz. Reçetesiz veriyor mu eczaneler ?
Bırakalı tam 1 ay oldu gerçi tam başlamadım 7-8 gün kullandım ama son 3 gündür saç dokulmem çok azaldı ve yağlanma durdu neden böyle oldu bilmiyorum tek temennim böyle devam etmesi.İnşallah DHT sakinlesmistir bu kadar yeter demiştir. 😂
Neden bıraktın
Dht yer mi bu oyunları? Dökülme is coming.
Unutkanlık ve iktidarsızlık ve profesör tavsiyesi üzerine kullanmayın demesi üzerine bıraktım.
Kaç ay kullandınki bu yan etkileri gördün ve bırakınca yan etkiler geçtimi iktidarsızlık vs eğer halen geçmediyse saçlar ondan dökülmüyor
10 günlük süre zarfında gördüm yan etkiler geceli çok oldu.İktidarsızlık Beyin sisi Sivilce atma Meni su gibiBunlar dışında bir şey görmedim
İlk 10 günde çok normal. Görmeyen yok.