Saçın o kadar kötü değil ama takma desem takacaksın biliyorum çünkü bu saç öyle bir psikolojiye sokuyorki yaşam kalitesini düşürüyor benim saçım seninki kadar açık değil dehşet kafaya takıyordum 1 sene boyunca baktım hiçbirşey fayda etmiyor teslim oldum kelliğe ama şöyle bişeyde var norwood 3 olmuşsun bu demek değildirki full kelliğe gerileyecek saçın hep böyle kalabilir böyle insanlar çok görüyorum etrafımda
Bugün 27 senelik bir profesöre muayane gittim hocam , bana kesinlikle ama kesinlikle proscar propecia kullanmami derhal birakmami soyledi çünkü sen bir tarafı inşa ediyorsun ama bir tarafı yikiyorsun dedi kendisine çok uzun yıllar proscar kullanarak gelen bir çok hastanın pişman olduğunu çok sıkıntılar ile geldiğini soyledi minoxil finasterid tarzı hiç bir şeyin kullanilmasi taraftarı değilim bırak dokulsun bu ilaclara verdiğin aylık 50-70 TL yi bir tarafa at saç ektir dedi ileride ... Şampuan olarak sadece yaglandirici engelleyici prozinc verdi sana döküntü durdurucak şampuan vermem çünkü erkek tipi dokulmeyi onlendiren şampuan yok dedi kan degerlerime baktı vitamin seviyen vs eksik değil dedi.
Bende bugünden itibaren bıraktım proscar ve minoxili ... Emeği geçen herkese teşekkür ederim.