Gönderen Konu: Adana saç ekimi ve estetik merkezi 4500 greft  (Okunma sayısı 2185 defa)

Otoklav

• Yeni üye
  • *
Adana saç ekimi ve estetik merkezi 4500 greft
« : 06 Ağustos 2019, 15:05:57 »
Merhaba arkadaşlar yasim 27. 5 Agustos itibari ile sac ekimi yaptirdim. Saat 2 de anesteziye gecildi. 4 gibi de greft alimina baslandi ama alan kisi 5000 greft çıkmayacagini dusundugu icin stres yapti ve uzman birine devretti. Kendisi baska bir hastaya kanal actigi icin 7 gibi greft alimina basladi. Onceki kisi yaklasik 600 greft alabildi. Sonraki kisi de toplamda 4500 grefte tamamladi. Ardindan kanallar acildi ve 4500 greft sabaha karsi 5 gibi bitirildi. Saat 7 deki islemden bakacak olursak islem 9 10 saat surdu ama oteki turden bakacak olursa 14 15 saat civarinda surdu. Bu arada 1 gun olmus olmasina ragmen ekilen greftlerin cok sertlestigini sanki yanmis olan bir seyin sertligini almis hali gibi görünüyor. Yumusak degillercok sertler ve kabuk baglamaya basladilar. Bunlar normal midir? Yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim arkadaslar. Resimlerin tamamini bu posta yukleyemiyorum diğerlerini yorum olarak yüklüyorum

Otoklav

• Yeni üye
  • *
Ynt: Adana saç ekimi ve estetik merkezi 4500 greft
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2019, 15:07:16 »
Acilan kanallar ve ekim sonrasi ilk resimler bunlar arkadaslar. Su an resim yukleyemiyorum hata veriyor. Diger resimleri de yukleyecegim.
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 15:17:01 Gönderen: Otoklav »

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2019, 16:19:39 »
abi elleme kafana o ekilen yerlere.mikrop kapabilir.sertleşir greftler daha sürecin taa en başındasın.kabuk dökümü bir ön görüntü oluşur kafan için.sonra bir yüz gün beklersin.

Otoklav

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 06 Ağustos 2019, 16:40:05 »
Yok ellemiyorum goruntu olarak zaten oyle. Ama kaslarimi catinca belli ediyor sertligini. Resimlere bakinca az cok belli zaten

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Ağustos 2019, 16:54:58 »
Ekim öncesi saçınızın uzun hali var mı? Sanki baya saçınız varmış gibi görünüyor. Ekiminiz hayırlı olsun.

Otoklav

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2019, 17:00:14 »
Biraz vardi ama yukardan bakilinca seyrekligi cok belliydi. Onden biraz var gorunuyor sadece

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Ağustos 2019, 17:23:05 »
Yine de mevcut saçınız varmış. Planlama çok geniş alana yapılmasaydı daha iyi olurdu sanki, ön çizginiz güzel görünüyor. Hayırlı olsun.

Otoklav

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 06 Ağustos 2019, 17:26:08 »
Tesekkur ederim. Yani seyrek bolgeleri kapatirsa yeterli benim icin. Mevcut durumdaki sacim kadar yenileri ciksa yeterli olacagini düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Ağustos 2019, 17:45:43 »
Mevcut sacınız var ama alan çok geniş 4500 greft dagılımı umarım tatmin edici bir sonuç olur kendi saçlarınız da dökülmez ise hayırlı olsun
Global Moderator

Otoklav

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 18 Ağustos 2019, 11:01:31 »
Dun itibari ile kabuklar alindi. Ve ardindan prp yapuldi. Kabuklar alindiktan sonra gorunum fena degildi ancak prp yapilirken bez ile kanli bolge silinmek icin baski uygulandi ve tepeden one dogru surtulme ile silindi. Bu islem birkac defa yapildi ancak islem sonrasi ekilen saclarin azaldigini farkettim ve bunu sordugumda 10 gunden sonra bir sorun olmaz dokulen saclariniz kiriklar kokler durur dendi ama yine de tedirgin oldum. Bu durum normal midir daha once basina gelen oldu mu acaba? Ilk resim kabuk alimindan sonra, ikinci resim ise prp sonrasi. Ozellikle sol taraf ve orta tarafa dikkatli bakarsaniz azalmayi gorebilirsiniz

Otoklav

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2019, 20:41:36 »
117.gundeyim ve sok dokulmeye ugramayanlar uzadi onun disindakiler dokuldu ve cikmadi. Surec olumsuz ilerleyecek sanirim

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2019, 21:18:59 »
şimdiden öyle düşünme daha yorun başındasın benim sadece sağ ve sol taraf arasında belirgin fark olduğu dikkatimi çekti.
Sanki bir taraf daha az gelişmiş gibi.Bu arada ekim merkezinin ismi adana saç ekim merkezimi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Kasım 2019, 15:00:52 »
henüz erken kafanda hareketlenme var herkesin sonucu aynı gelişmez stres yapma bosuna olumsuz düşünme yeni başladı henüz
Global Moderator

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 28 Kasım 2019, 21:08:25 »
Zor bir operasyon gecirmissiniz.

O kirik seklindeki dokulmeye ben de yasiyorum. 14. Gunumdeyim.

Bence sonuc sizi mutlu edecektir. Takipteyim.

Otoklav

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 01 Aralık 2019, 18:35:57 »
Arkadaslar yorumlariniz için tesekkur ederim. Evet Adana sac ekimi ve estetik merkezi ekim yaptirdigim yerin adi. Sag ve sol tarafta sac miktar farki var su an icin. Herjes icin zor bir surec umarim herkes mutlu olur istediği sonucu alarak. Bu arada son zamanlarda sac diplerimde kasinti miktari baya artti. Saclarimi ekim yaptirdigimdan beri her gun duzenli olarak yikamaktayim. Sac cikislarindan oturu kasinti olur mu bilginiz var mi bu konuda yoksa tamamen psikolojik midir :)

Facebook Twitter Instagram