Saç Ekimi Sonuçları
Ben bu merkezi beğeniyorum ekimlerini başarılı buluyorum o yuzden sizinde ekiminizin çok guzel olacağını dusunuyorum hayırlı olsun
Alıntı yapılan: volkarizma90 - 30 Ağustos 2016, 22:47:25Ben bu merkezi beğeniyorum ekimlerini başarılı buluyorum o yuzden sizinde ekiminizin çok guzel olacağını dusunuyorum hayırlı olsunDostum selamlar. Ekim merkezi ile ilgili oluü düşünmeni sağlayan şey nedir mümkünse söyler misin? Yanlış anlama ironi veya kinayeli yok, cidden soruyorum. Zira forumda bu merkezleri ilgili daha önceden yalnizca 1 konu açılmış ve o konu da sonuclanmadan 3. Ayda yarım kalmış, başka bir forumda bu merkezin sonuçları var mı? Varsa lutfen paylaşır mısın Saygılar
Alıntı yapılan: Jokey35 - 09 Ekim 2016, 16:43:10Alıntı yapılan: volkarizma90 - 30 Ağustos 2016, 22:47:25Ben bu merkezi beğeniyorum ekimlerini başarılı buluyorum o yuzden sizinde ekiminizin çok guzel olacağını dusunuyorum hayırlı olsunDostum selamlar. Ekim merkezi ile ilgili oluü düşünmeni sağlayan şey nedir mümkünse söyler misin? Yanlış anlama ironi veya kinayeli yok, cidden soruyorum. Zira forumda bu merkezleri ilgili daha önceden yalnizca 1 konu açılmış ve o konu da sonuclanmadan 3. Ayda yarım kalmış, başka bir forumda bu merkezin sonuçları var mı? Varsa lutfen paylaşır mısın SaygılarYouTube da çok meshurlar onlarca videoları var.keske bütún ekim merkezleri böyle videolar hazırlasa diyorum.