Gönderen Konu: Saç ekim analizi. Gaziantep.  (Okunma sayısı 1323 defa)

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
Saç ekim analizi. Gaziantep.
« : 03 Ağustos 2019, 09:58:19 »
Merhabalar.
Saç dökülmesi 18-19 yaşlarında başladı.
Şuan halen dökülmeler devam ediyor. (Stabil şekilde)
Dökülmeler ön ve sakaklardan başladı. Vertex de seyrelme var ama umursamiyorum. Ön taraf önemli Benim için.
Herhangi bir ilaç kullanımı olmadı bu zamana kadar. Herhangi bir takviye vs. Almadım akışına bıraktım.

Size zahmet bilgisi olanlar bilgilendirip öneri ve tavsiye sunarlarsa sevinirim.

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekim analizi. Gaziantep.
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2019, 10:08:27 »
Yandan bakış

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2019, 10:09:22 »
Buda dökülmeden önceki

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2019, 10:28:46 »
Selamlar dökülmeniz çok agresif değil ama sonuçta bu hızla giderse gene 30 larda dahada açılır

Mevcut saçlar korunur dökülmez ise başarılı bir ekimle mutlu bir sonuç alırsın bence biraz daha bekle saç ekimi için simdi düşünüyorsan.
Global Moderator

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2019, 12:07:22 »
Bende öyle düşünüyorum Hintell hocam. Ama bi defa kafaya takınca ekimi nasıl beklerim bilmiyorum. Bi motor kazası geçirdim 4 ameliyat oldum. Sonrasında daha da döküldü sıkıntı stresden. Bu ön taraftaki de gitse tereddüt etmeden ekim yaparım ama şuan kararsız kaldım. Direk öndekinin aralarına üzerine ekilir mi acaba?

Gaziantep medikal park hastanesiyle görüştüm 4000 ekeriz dediler. Önler sık şekilde vertex olmasada olur dedim sorun olmaz dediler kendilerinden baya emindiler. Garanti veriyoruz dediler. Bilemedim ama.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2019, 12:57:31 »
24 cok erken bir yaş bence. Medikal tedavi şart. Mevcut saçlarını güçlendirip ektirirsen çok güzel olur. Ayrıca böyle garanti verenlerden uzak durmak lazım ne yani ektikleri çıkmazsa yeni dönörmü verecekler uzak dur bence

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2019, 10:17:29 »
Aslında saçın ön kısmıda döküldükten sonra ekim düşünüyorum yarım ay şeklinde ekim yapılır oraya. O zamana kadar da araştırma yaparım. Bütçe sorunum olmasa tabi daha farklı yerlerde yaptırırım ama bütçe sorunu nedeniyle antep ve çevre illerde araştırma yapıyorum. Bu arada ön çizgi sizce nasıl olmalı fotoğraf üzerinden örnek verebilecek var mı sorun olmazsa.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 05 Ağustos 2019, 10:29:17 »
Çok fazla minyatürize saç var.......
Fin bu kafada iş yapar vertexide toparlarda işte yan etkileri varmış halbuki vertexi kapatır önleride güçlendirir belki dökülmeden önceki haline geri getirmez ama faydasını görürsün ama daha acısı olan ise dökülmeden önce başlamış olsaydın işte o zaman ekime gerek kalmazdı.Tabi tüm bu olasılıkların fin alıcısı olduğun yönünde kurdum(çoğunluk fine başladıktan 5 sene sonra hemen hemen aynı saça sahip olur).

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 05 Ağustos 2019, 10:47:25 »
Vertex bölgesini pek önemsemiyorum aslında. Ön ve sakaklar önemli benim için profil görünüme önem veriyorum çoğunlukla. Ve fin dediğiniz ilacı daha önce duymadım araştırmaya başlarım şuandan itibaren. Zaten herhangi bi ilaç tedavisi ile istediğim görünüme kavuşacağımı sanmıyorum. Xpecia kullanmaya başlayacağım. Oda ekilecek saçları güçlendirmek için. 
Bu forumun kurucularına, yöneticilerine ve paylaşımda yorumda bulunan herkesten Allah razı olsun.
Gerçekten çok hayırlı iş yapıyorsunuz özellikle Hintellhocam katkılarınız ve desteğiniz ile çoğu kişinin güvenini sevgisini ve saygısını kazandığınızı görüyorum.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 05 Ağustos 2019, 21:19:05 »
Senin yerinde olsam ektirirdim önlere gerek yok beklemene

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Ağustos 2019, 02:35:15 »
Vertex bölgesini pek önemsemiyorum aslında. Ön ve sakaklar önemli benim için profil görünüme önem veriyorum çoğunlukla. Ve fin dediğiniz ilacı daha önce duymadım araştırmaya başlarım şuandan itibaren. Zaten herhangi bi ilaç tedavisi ile istediğim görünüme kavuşacağımı sanmıyorum. Xpecia kullanmaya başlayacağım. Oda ekilecek saçları güçlendirmek için. 
Bu forumun kurucularına, yöneticilerine ve paylaşımda yorumda bulunan herkesten Allah razı olsun.
Gerçekten çok hayırlı iş yapıyorsunuz özellikle Hintellhocam katkılarınız ve desteğiniz ile çoğu kişinin güvenini sevgisini ve saygısını kazandığınızı görüyorum.

24 yaşındasın, microneedling(dermaroller olarak biliniyo) minoxil finas(belki dutas) ile 6 ayda kafadan saç fışkırır. Tek problem zahmetli ve pahalı.

Ailenizde saç dökülmesi nasıl ona göre bir planlama yapın ve ektirin rahatsız ediyorsa.

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 06 Ağustos 2019, 07:57:29 »
Hocam yanlış anlamayın ama benim düşünceme göre herhangi bi ilaç kullanımı ile saçlarda sıklık olacağını düşünmüyorum. Açıkçası benim isteyeceğim bi sıklık olacağını düşünmüyorum.  Yalnız saç ekimi öncesi saçı güçlendirmek adına Xperia gibi ilaçlar kullanabilirim.

Ailede de var kellik. Genetik bir dökülme ve motor kazası geçirdim. 4 ameliyat oldum. Belden uyuşturma yaptıkları iğnenin vücuda bazı etkenleri oluyormuş. Bende saç dökülmesini hızlandırma gibi bi etkisi oldu. Sıkıntı stres de tuzu biberi oldu.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 06 Ağustos 2019, 19:55:38 »
Dostum aynı yaştayız bence dökülmüş baya sen rahatsız oluyorsan ektir çünkü saç çizgin kalmamış. Kafaya takmaktan kurtulursun

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 08 Ağustos 2019, 23:59:45 »
Aynen hocam 3-5 ay daha araştırıp Xpecia da kullanarak saçları güçlendirip ekime başlayabilirim. Bu arada saç çizgisini eski haline göre değilde üçgen şeklinde çizdirmeyi düşünüyorum. Acaba hata yapmış olur muyum

Ozgur1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Ağustos 2019, 12:02:43 »
Kardesim moralini bozmak istemem ama 24 boyleyse 30 larda baya acilir bende senin yaslarda propecia kullandim yeri geldi mezoterapi yaptirdim yeri geldi prp daha anlatmadigim neler neler kimi vucuda zarar kimi cebe zarar falan falan kisaca guzel planlama yapan biryere git once on hat kapttir sonra ilerde birazda vertex olur takma kafani
  • Ekim Tarihi: 11 02 2020
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet tosun the hair clinic 4275 greft
  • Greft Miktarı 4275
  • Yaşınız 39

Facebook Twitter Instagram