Ekim öncesi planlamada alp hocayla görüştüm. İlk ekim için verteks bölgesine kadar doğal görünümlü ekim yapılarak açık kalan yerlerimin tamamen kapanacak şekilde greftlerin alınacağı (4000-4500 civarı demişti), verteks bölümünde kalan kendi mevcut saçlarımın zamanla döküleceği için orayada bir miktar ekim yapmaya çalışacaklarını söyledi ki öylede oldu.Ekim sırasında açık olan bölgelerime saç kökü yerleştirildikten sonra yaklaşık 500 greft kaldı.Onuda verkets bölgesinde yeni kanallar açarak çiftli yerleştirdiler.Enteresan ama ekilen saçların çıkacağına dair garanti belgesi verdiler.Dediğiniz gibi bazı hocaların ekim sıklığı önlerde daha çok. Hatta vertekse ekim bile yapmıyorlar.Buda her yiğidin yoğurt yiyişi. Ben gayet memnunum.Akrabamda ektirmişti onun sonucu çok iyi oldu.Onun için umutluyum.
Sorunuza gelince ekim tek günde 8-9 saatlik bir süreçte oldu. Biotin ve hocamın verdiği saç bakım setini kullanıyorum.(argan yağı, sprey ve şampuan) Biöoxin vb ilaçları tavsiye etmedi. çünkü bırakıldığı an dökülme yapıyormuş.