Gönderen Konu: 19 ağustos 2019 Sibel Ulusan saç ekimim  (Okunma sayısı 1631 defa)

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
19 ağustos 2019 Sibel Ulusan saç ekimim
« : 03 Ağustos 2019, 06:39:58 »
Arkadaşlar merhaba Allah kısmet ederse 19 ağustos 2019 tarihinde Sibel Ulusan tarafından saç ekimim gerçekleşecek. Yıllardır kullandığım toppik, dermmatch, kmax gibi ürünlerden hem maddi hem manevi olarak sıkıldım  :( yani sabah markete giderken bile toppiksiz çıkamaz duruma gelmiştim  ::) işim yoğun ve stresli, bir kamu bankasında çalışıyorum 32 yaşındayım.
Sizden ekim öncesi bilgiler almak istiyorum.

Özelikle Sibel hanıma ekim yapıp da şehir dışından gelenler ekim öncesi ve sonrası gün otelde vs başka bir yerde kaldı mı? Ben Manisa Alaşehirde yaşıyorum git gel zor olur mu sürekli uzanmak gerekecek mi?

Ekim öncesi veya sonrası hangi ilaçları almak gerek. Proscar almayı düşünüyorum fakat jinekomastiden çekiniyorum 90 kilo 180 boy olan biri olarak göğüs kısmı daha da çıkarsa görüntü kirliliği yaratmayalım :)

Sibel hanım ekimden önce bir takım kan tahlilleri istedi siz bu testleri nerden yaptırıp ne zaman aldınız?

Yıllardır toppik vs ile kapattığım saçlarımı birden aa sen de saç yokmuş ile gelen tepkilere nasıl cevap vereceğim  :-X şok dökülme ile saçların biraz çıkması ile aradaki süreç ortalama nedir  ???

19 ağustos ekimim olacak 3 eylülde çalışmaya başlayacağım bu aradaki süreç dinlenme, kabuk dökümü, ödem atımı için yeterli olur mu?

Günde 1 paket sigara kullanıyorum Sibel hanım bırakmamı istedi, ekim süreci içinde sigarayı bırakmayan var mı? Şimdi sigarayı bırakma da ayrı stres yaratacak gibi geliyor çünkü  ::)

Hintell hocam saç ekimi gerçekleştiğinde de konuyu olması gereken yere taşıyıp ordan devam edebiliriz, bir de eğer nick değiştirme şansımız varsa bu konuda da bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim :)

Açıklık alanım epey fazla toppik&dermmatch ile ve onlarsız fotoğrafımı da ekleyip şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. :)

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19 ağustos 2019 Sibel Ulusan saç ekimim
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2019, 06:43:00 »
Genelde saçlarımı uzun kullanmaya çalıştım saç ekiminden sonra da öyle düşünüyorum bir de 2.bir Ekim düşünmüyorum maddi olarak da yorucu geçecek bir süreç. Tavsiyelerinize açığım arkadaşlar
Şimdiden teşekkür ederim  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2019, 10:30:09 »
Kardeşim açıklık fazlaymış senin hayırlısı olsun umarım her şey güzel olur senin için.
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2019, 11:06:39 »
O nasıl bir toppik&dermmatch kullanmadır, fotoğrafı firmaya gönder direk reklam yüzü yaparlar seni. Çoğu ekimci kalemle bile ön çizgiyi düzgün çizemez iken sizin yaptığınız taktire şayan...
Açıklık çok ama ben 2 Ekimle büyük ölçüde rahatlayacağınızı düşünüyorum.
Hayriırlısı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2019, 11:17:24 »
Forumda profosyoneller var bro ne sandın:)
Global Moderator

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2019, 11:25:39 »
O nasıl bir toppik&dermmatch kullanmadır, fotoğrafı firmaya gönder direk reklam yüzü yaparlar seni. Çoğu ekimci kalemle bile ön çizgiyi düzgün çizemez iken sizin yaptığınız taktire şayan...
Hayriırlısı

Hocam teşekkür ederim yıllardır yanımdan ayırmadım toppik ve dermmatch setlerini muhtemelen bunları bulan kadar yapabiliyorum diyebilirim   ::)

2 ekim beni zorlar diye düşünüyorum şimdilik, artık arka tarafa toppikle devam edip ömrümüzü tamamlarız :)

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2019, 11:26:22 »
Kardeşim açıklık fazlaymış senin hayırlısı olsun umarım her şey güzel olur senin için.

Sağolasın hocam :)

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2019, 12:41:54 »
Abi kaç yıldır bu ürünleri kullanıyorsun bilmiyorum ama açıklığınız fazla ve bu işe çok para harcamissin büyük ihtimalle bir ekim parasından fazla:)

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Ağustos 2019, 13:07:40 »
Abi kaç yıldır bu ürünleri kullanıyorsun bilmiyorum ama açıklığınız fazla ve bu işe çok para harcamissin büyük ihtimalle bir ekim parasından fazla:)

5 yılı vardır muhtemelen :) 27.5 gram toppik 250 liraya geldi ki 1-1.5 ay hemen hemen anca gidiyor tabi toppik başlarda 80 100 lira bişey idi. Dermmatch 6 ay gidiyor 500 lira gibi birşey. Hani para bir şekilde bulunuyor ama zahmeti ve geçici çözüm olması can sıkıcı  :-\ Bunlara öyle alışmışım ki açık alanın bu kadar fazla oldugunu bile ben yeni farkediyorum  ???

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 03 Ağustos 2019, 13:28:56 »
insanların dediğine fazla takılmayın. evet saç dökülmem vardı ve kapatıcı kullanıyordum şimdi ise kalıcı çözümle ektirmeyi tercih ettim dersiniz tek cümleyle. dışarı makyajsız çıkan kadın var mı? daha doğrusu doğal kendiyle barışık insan sayısı o kadar azaldı ki siz insanların ne düşündüğünden çok alacağınız sonucu düşünüp pozitif kalmalısınız. bende 1 yıl topik kullandım uğrasması çin işkencesinden beter hele sıcaklarda çekilmiyor dökerken bile terliyosun. kışında ayrı yağmurdan kaç bere takama soğuktan kulakların donuyor valla ::) sonunda bende saç ektirdim. inanın artık insanların ne dediğini umursamamaya baslıyorsunuz o çileden kurtulunca. hayırlı olsun şimdiden umarım güzel sonuc alırsınız. genelde kabuk dökme 10 gün sonunda gerçekleşir, donör bölgeyi fazla hırpalamazlarsa en gec 15 gün sonra normal hayata dönersiniz, zaten şok dökülme öncesi saçlar çok sık, sanki sırma saçı tutupta 3 numaraya vurmuş gibi olacağından etraftan fazla şaşırtıcı tepkiler gelmez. şok dökülmede yavaş işleyen bi süreç, o esnada da belkide saç dökülmem basladı diyerekten insanlara cevap verirsiniz çok takıyorsanız eğer. tekrar hayırlı olsun ektirmeyi düşünmekle yerinde bir karar vermişsiniz geçici çözümler bir yere kadar çözümden çok problem üretiyorlar.

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 03 Ağustos 2019, 13:30:36 »
Hocam hayırlı olsun Allah utandırmasın.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 03 Ağustos 2019, 19:45:21 »
Hayriırlısı

Hadi ya ,ben protez kullanıyor sanmıştım resimleri görünce  ;D

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Ağustos 2019, 21:28:24 »
20 senedir saçımla uğraşıyorum zaten bu hale bu yüzden geldi jöleler, spreyler, killer ne varsa kullandım  ::) saçımı da kendim kesiyorum hangi saçla neresi kapanacak biliyorum ama kafam tabi kazık gibi oluyor  :D

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Ağustos 2019, 00:48:46 »
Şu toppik denen illeti ben de çok kullandım. Orjinali pahalı çakmalarla iş yürüttük. Ekim yaptırmayı düşünüyorum zaman bulursam. Umarım ekiminiz güzel geçer

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 04 Ağustos 2019, 03:55:25 »
Bnde Akhisardan sibel hanıma ektirmeyi düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram