Arkadaşlar merhaba Allah kısmet ederse 19 ağustos 2019 tarihinde Sibel Ulusan tarafından saç ekimim gerçekleşecek. Yıllardır kullandığım toppik, dermmatch, kmax gibi ürünlerden hem maddi hem manevi olarak sıkıldım
yani sabah markete giderken bile toppiksiz çıkamaz duruma gelmiştim
işim yoğun ve stresli, bir kamu bankasında çalışıyorum 32 yaşındayım.
Sizden ekim öncesi bilgiler almak istiyorum.
Özelikle Sibel hanıma ekim yapıp da şehir dışından gelenler ekim öncesi ve sonrası gün otelde vs başka bir yerde kaldı mı? Ben Manisa Alaşehirde yaşıyorum git gel zor olur mu sürekli uzanmak gerekecek mi?
Ekim öncesi veya sonrası hangi ilaçları almak gerek. Proscar almayı düşünüyorum fakat jinekomastiden çekiniyorum 90 kilo 180 boy olan biri olarak göğüs kısmı daha da çıkarsa görüntü kirliliği yaratmayalım
Sibel hanım ekimden önce bir takım kan tahlilleri istedi siz bu testleri nerden yaptırıp ne zaman aldınız?
Yıllardır toppik vs ile kapattığım saçlarımı birden aa sen de saç yokmuş ile gelen tepkilere nasıl cevap vereceğim
şok dökülme ile saçların biraz çıkması ile aradaki süreç ortalama nedir
19 ağustos ekimim olacak 3 eylülde çalışmaya başlayacağım bu aradaki süreç dinlenme, kabuk dökümü, ödem atımı için yeterli olur mu?
Günde 1 paket sigara kullanıyorum Sibel hanım bırakmamı istedi, ekim süreci içinde sigarayı bırakmayan var mı? Şimdi sigarayı bırakma da ayrı stres yaratacak gibi geliyor çünkü
Hintell hocam saç ekimi gerçekleştiğinde de konuyu olması gereken yere taşıyıp ordan devam edebiliriz, bir de eğer nick değiştirme şansımız varsa bu konuda da bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Açıklık alanım epey fazla toppik&dermmatch ile ve onlarsız fotoğrafımı da ekleyip şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.