Gönderen Konu: Gaziantep Medikal Park 4000 Greft  (Okunma sayısı 13804 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Gaziantep Medikal Park 4000 Greft
« Yanıtla #32 : 05 Ağustos 2019, 16:32:25 »
Evet de soru ne buradaki?

Verteksi niye yanlis buldugunu anlamak icin.... Sagolasin...

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 05 Ağustos 2019, 16:33:40 »
Verteksi niye yanlis buldugunu anlamak icin.... Sagolasin...
Açık alan fazla, 2. ekim ihtiyacı olacak gibi. Bu durumda en önce 4 bin greftle ön tarafa ekilip, vertexin sonraya bırakılması daha mantıklı olurdu.

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 05 Ağustos 2019, 16:39:29 »
Gelişim güzel görünüyor. Bende vertexe yapılan ekim yerine önlere daha sık girilmesini tercih ederdim. Ama böyle de sorun yok gibi. Umarım gelişmeler daha iyi ilerler. Şuan seni yakından takip ediyorum. Bende oraya ekim yaptırmayı planladim. Bu arada donör bölgesi çok mu sık alım yapmışlar yoksa normalde mi bu şekilde?

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 06 Ağustos 2019, 17:41:05 »
Herkese merhabalar arkadaşlar. Son 2 saattir kafamı kurcalayan bir konuyu size sormak istiyorum. Ben bu ayın 1'inde ekim yaptırmıştım. Ilk yıkamayı ayın 3'ünde hastanede yaptırdım. O günden beri hergün evde kendim yıkıyorum. Yani hastanedeki ilk yıkamayı da sayarsak bugün 4.yıkamayı yaptım. Benim cilt yapımdan dolayı kabuk bağlama daha mı çabuk gerçekleşti bilmiyorum ama (inşallah öyledir) bugün ki yıkamada ve yıkama sonrasında sanırım kabuklar dökülmeye başladı. Kurumuş göz çapağı şeklinde ekilen saçların üzerinde duruyor. 2-3 defa dokununca düşüyor ve inceledim üzerine yapışmış şekilde saçlar var. Yıkarken de bir miktar döküldü yıkamadan sonra da aynı şekilde kabuklu görüntü var. Çok kabuklu ve kuru olduğu için ve zaten dokununca düştüğü için insanın dokunup dökesi geliyor ister istemez ama doğru mu yapıyorum bilemedim. Yani kabuk dökme ve kabukla birlikte saçların dökülebildiğini biliyorum ama daha 4.yıkama olduğu için erken mi acaba ve bir terslik olabilir mi diye düşündüm. Düşen kabukları ve üzerine yapışık saçların fotosunu bir alttaki gönderiye bırakacağım. Bilgili arkadaşlar içimi bi nebze rahatlarlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 06 Ağustos 2019, 17:43:21 »
Bunlar o dğşen kabuklar ve üzerine yapışmış teller.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 06 Ağustos 2019, 17:43:55 »
Normal bir durum, kökler derinin altında kabukla veya deriyle beraber saç teli gelebilir.

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 06 Ağustos 2019, 17:45:10 »
Normal bir durum, kökler derinin altında kabukla veya deriyle beraber saç teli gelebilir.
Dediğim gibi henüz 4.yıkamayı yaptım. Bu kadar erken olması problem olmaz değil mi. Erken dökülen erken çıkar mantığıyla olacaksa sevineceğim yani.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 06 Ağustos 2019, 19:25:21 »
Normal durum
Global Moderator

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 06 Ağustos 2019, 20:14:55 »
Normal durum
Böyle parmak ucuyla hafifçe masaj yapar gibi ovuşturunca kabuklar ve beraberinde saç telleri gidiyor. Durum normalse o zaman bu şekilde dökmemin zararı olmaz değil mi. Şok faslı da erken bitmiş olmaz mı böylelikle ??

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 06 Ağustos 2019, 20:18:08 »
Sen 4 cü günde kafanı neden kurcalıyorsun ben onu anlamadım? 10 cu gün kabukları dökersin yıkama harici kafana elini sürüp kurcalama.
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 06 Ağustos 2019, 21:13:13 »
Adamın dediği gibi niye kurcalıyorsun hakikaten? :) Sen yıkamanı yap kardeşim, masaj için çok erken şu an. Kim dedi masaj yap diye?

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 06 Ağustos 2019, 21:42:57 »
Valla haklisiniz beyler. Sabırsızlık, merak işte. Dediğiniz gibi dikkat etmek lazım. Süreç nasılsa akıp gitsin artık dokunmuycam.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 07 Ağustos 2019, 10:00:44 »
Açık alan fazla, 2. ekim ihtiyacı olacak gibi. Bu durumda en önce 4 bin greftle ön tarafa ekilip, vertexin sonraya bırakılması daha mantıklı olurdu.

2. ekim olacaksa dedigin mantikli.....

Facebook Twitter Instagram