Gönderen Konu: Gaziantep Medikal Park 4000 Greft  (Okunma sayısı 13850 defa)

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
Ynt: Gaziantep Medikal Park 4000 Greft
« Yanıtla #15 : 02 Ağustos 2019, 22:11:40 »
Merhaba hocam hayırlı olsun. Umarım güzel sonuçlar ile karşılaşırsınız. Bende Gaziantep'de yaşıyorum. Bi süredir araştırma yapıyorum Gaziantep ve çevresi için. Yaşar Aykan için yaptığım araştırmalar olumsuz oldu  ve vazgeçtim Yaşar hocadan. Ncr hastanesinde Ecem hanım ile görüştüm maliyeti çok yüksek tuttu. Ve birkaç yerle görüştüm ama hepsi olumsuz sonuçlandı. Şuan medikal park hastanesinde Mehmet ve Muhsin hocayla görüşme içerisindeyim. Garanti veriyorlar kendilerine güvenleri tam. Orada ekim yapan 2 kişiyle de görüştüm ve memnun olduklarını söylediler. Sizden ricam süreci burada paylaşmanız. Ve ben ve benim gibilere örnek olmanız. Takipte olacağım sizi umarım hayalinizdeki saça kavuşursunuz.

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 02 Ağustos 2019, 23:14:14 »
hayırlı olsun kardeşim ,ekiptekiler kimlerdi ? Alımı yapan kişi kimdi acaba
orada farklı ekipler var
büyük ihtimalle kanal açılımını ya Mehmet ya da Muhsin yapmıştır
inşallah umduğun saçlarına kavuşursun

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 03 Ağustos 2019, 11:17:08 »
Merhaba hocam hayırlı olsun. Umarım güzel sonuçlar ile karşılaşırsınız. Bende Gaziantep'de yaşıyorum. Bi süredir araştırma yapıyorum Gaziantep ve çevresi için. Yaşar Aykan için yaptığım araştırmalar olumsuz oldu  ve vazgeçtim Yaşar hocadan. Ncr hastanesinde Ecem hanım ile görüştüm maliyeti çok yüksek tuttu. Ve birkaç yerle görüştüm ama hepsi olumsuz sonuçlandı. Şuan medikal park hastanesinde Mehmet ve Muhsin hocayla görüşme içerisindeyim. Garanti veriyorlar kendilerine güvenleri tam. Orada ekim yapan 2 kişiyle de görüştüm ve memnun olduklarını söylediler. Sizden ricam süreci burada paylaşmanız. Ve ben ve benim gibilere örnek olmanız. Takipte olacağım sizi umarım hayalinizdeki saça kavuşursunuz.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben de araştırma sürecinde kararsız kaldım. Bu forumda Yaşar Aykan'a ekim yaptıran 2 kişiyle konuştum ikisi de kesinlikle orada yaptırmamamı söylediler . Sanko Hastanesini falan da duymuştum ama orada ektiren birisiyle konuşamadığım için örneklerini göremedim. Daha sonra kuzenimin burada ekim yaptırdığını duydum. Onun sonucu iyi olmuştu. Sonra yine bu forumdan Medikal Parkta Muhsin Bey'e ekim yaptıran kişilerle görüştüm onların da sonucu iyiydi. O yüzden buraya karar kıldım. Ekime ablamla gitmiştim. Ekim sırasında beni beklerken gelen hastalardan bahsetti ablam. Çoğu kişi ciddi referanslarla ve baya iyi tavsiyeler alarak geliyormuş. Tabi şimdi kendi sonucumu görmeden tavsiye edemem size. Dediğiniz gibi ben süreci buradan paylaşmaya devam ederim. Siz de araştırmanıza devam edersiniz. Sonucum size örnek olacak kadar iyi olursa ne mutlu bana.

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 03 Ağustos 2019, 11:22:45 »
hayırlı olsun kardeşim ,ekiptekiler kimlerdi ? Alımı yapan kişi kimdi acaba
orada farklı ekipler var
büyük ihtimalle kanal açılımını ya Mehmet ya da Muhsin yapmıştır
inşallah umduğun saçlarına kavuşursun

Teşekkür ederim hocam. Siz tanıyorsunuz sanırım oradakileri. İsimleri tam bilmiyorum. Net olarak hatırladığım kanal açmayı Muhsin Bey yaptı. Greft alımını da Halil Bey yaptı. Onun dışında greftleri ayırma ve ekim kısmında 2 bayan ve 1 erkek arkadaş vardı ama isimlerini hatırlamıyorum.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2019, 11:40:34 »
Gecmis ve hayirli olsun...

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 05 Ağustos 2019, 13:09:17 »
4.Gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 05 Ağustos 2019, 13:17:49 »
Fazla kabuk yok kolay olucak dökmen
Global Moderator

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 05 Ağustos 2019, 13:18:52 »
Daha yükleyeeceğim resimler var ama hata veriyor arkadaşlar. 3-5 dakikaya onları da yüklemiş olurum

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 05 Ağustos 2019, 13:20:34 »
Fazla kabuk yok kolay olucak dökmen
Teşekkürler hintell. Diğer resimleri de yükleyeceğim yorumlarsan sevinirim.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Ağustos 2019, 13:27:06 »
temiz gayet güzel görünüyor.kendi saçınızda var zayıflayan.dht baskılayan takviyelerle onları kurtarabilirsiniz,diğer türlü ileride bir ekime daha ihtiyacınız olabilir.

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 05 Ağustos 2019, 13:31:40 »
4.gün

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 05 Ağustos 2019, 13:35:58 »
4.gün

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 05 Ağustos 2019, 13:40:49 »
temiz gayet güzel görünüyor.kendi saçınızda var zayıflayan.dht baskılayan takviyelerle onları kurtarabilirsiniz,diğer türlü ileride bir ekime daha ihtiyacınız olabilir.
Çok teşekkür ederim sağolun. Güvenilirliğinden emin olduğunuz ilaç var mı tavsiye edebileceğiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Ağustos 2019, 14:04:11 »
Donör biraz daha iyileşip uzasında öyle bakalım kardeşim şu an  net bir yorum yapmak kafadan atmak olur
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 05 Ağustos 2019, 14:05:47 »
Planlama olarak vertexe ekilmesini yanlış bulsam da, ekim temiz görünüyor. Kabuk dökümü sonrası da güzel görünüyor.

Facebook Twitter Instagram