Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba hocam hayırlı olsun. Umarım güzel sonuçlar ile karşılaşırsınız. Bende Gaziantep'de yaşıyorum. Bi süredir araştırma yapıyorum Gaziantep ve çevresi için. Yaşar Aykan için yaptığım araştırmalar olumsuz oldu ve vazgeçtim Yaşar hocadan. Ncr hastanesinde Ecem hanım ile görüştüm maliyeti çok yüksek tuttu. Ve birkaç yerle görüştüm ama hepsi olumsuz sonuçlandı. Şuan medikal park hastanesinde Mehmet ve Muhsin hocayla görüşme içerisindeyim. Garanti veriyorlar kendilerine güvenleri tam. Orada ekim yapan 2 kişiyle de görüştüm ve memnun olduklarını söylediler. Sizden ricam süreci burada paylaşmanız. Ve ben ve benim gibilere örnek olmanız. Takipte olacağım sizi umarım hayalinizdeki saça kavuşursunuz.
hayırlı olsun kardeşim ,ekiptekiler kimlerdi ? Alımı yapan kişi kimdi acaba orada farklı ekipler varbüyük ihtimalle kanal açılımını ya Mehmet ya da Muhsin yapmıştırinşallah umduğun saçlarına kavuşursun
Fazla kabuk yok kolay olucak dökmen
temiz gayet güzel görünüyor.kendi saçınızda var zayıflayan.dht baskılayan takviyelerle onları kurtarabilirsiniz,diğer türlü ileride bir ekime daha ihtiyacınız olabilir.