Herkese merhaba beyler. Dün 4000 greftlik ekimim gerçekleştirildi. 23 yaşındayım. 17 yaşımdan beri saçım dökülüyor. Ekim için erken olduğunun ve saçlarımın daha gidici olduğunun farkındaydım. Doktor da aynı şeyi söyledi ve 5-6 sene sonra ikinci defa ekim yaptırman gerekebilir bunu göze alacaksan şimdilik sıklaştırıcı bir ekim yapabiliriz dedi. Zaten 5 senedir saçlardan sıkıntı çektiğim için bi 5 sene daha beklemek istemedim ve ileride 2.ekimi yaptırmayı göze alarak şimdi ilk ekimimi yaptırdım. Doktor araştırma faslında gerek bütçesel gerek tarihsel sebeplerden ötürü İstanbul ve Ankara'da yaptırmam zordu. İzmir'de aklıma yatan bir yer bulamadım. Gaziantepte benim yaptırdığım doktora geçen yıl kuzenim yaptırmıştı. Şuan saçları baya iyi durumda. Daha sonra orada yaptıran 2 kişiyle daha konuştum onlar da memnundu. Ben de canlı örnekleri gördüğümden dolayı buraya karar kıldım.Umarım pişman olmam ve işin sonunda iyiki yaptırmışım derim. Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler. Ekim öncesi ve sonrası fotoları koyuyorum.