Saç Ekimi Sonuçları
Geçmiş olsun .Glikoz AKŞTotal demir bağlamaDemir Çinko( Aile hekimliği yapmaz)Tsh Serbets t3 serbest t4FolatFerritinvitamin b1225OH D3Kısacası şeker hastası mısın?, Troitlerin çalışıyor mu?, Demir düzeyin nasıl?, B 12 depon yeterli mi?
Evet aile hekimi belirttiklerimi yapabilir. Diğer istediğin tahliller ileri tetkik takipli hastalara uygulanıyor genelde. Endokrinoloji bakar . Dahiliye doktorunun sevk etmesi gerekir. Hormonlarınla fazla oynama 😁
Minoxil sadece 5 fis şeklinde sikilmali 8 fis aşırı fazla oda.dokebilir.
Günde bir kez aksamları 8 fis kullanıyorum. Sabah akşam 5'er fis kullansam toplam 10 fis olacak günlük doz ama ben günlük 8 fis alıyorum. Bu benim tercihim değil ünlü iyi bir doktor gunde 8 fis kullanmam gerektiğini gunde bir ile iki kez kullanmak arasında fark olmadığını söyledi. Bunun dışında 5 fis zaten bana mantıksız geliyor şakaklar ön bölge ve tepeye anca yeter peki ya geri kalan orta kısım? Orada incelme ve dökülme devam eder o şekilde
Kanka antiandrojen kullanmıyorum. Minoksidil kullanıyorum 2 yildir ama dökülme çok artti son dönemde bu yüzden tahlill yaptırmak istiyorum. Ayrıca 1 haftadır kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanıyorum. 1 kapsul gunde 1000 mg şeklinde 2014 de korede 76 erkel hastaya gunde 400 mglik kabak çekirdeği kapsuly veriliyor ve 6 ay sonra çok iyi sonuçlar aliniyor ayrıca prostati büyüten dhtyi azalttigi prostat hastalarında pek cok kez yapılan çalışmalarda ispatlandi umarım iyi gelir. Bir de bu sitede mem isimli bir kullanıcı var. Haftada bir kez alinan 1 mglik proscarın etkili ve yeterli olduğunu söylüyor. Yazdim ama henuz giris yapmamis eğer doğru ise harika bir sey olur o zaman başlayabilirim finasteride
Şimdi ben minoxile başlasam akşamları 8 fis çıksam aynı etki mi oluyor yani hocam
merhabalar, hangi marka kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanıyorsun.kabak çekirdeği mi yoksa kabak çekirdeği yağı kapsülü mü daha faydalı ?
Kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanıyorum. Shiffa home markası. Korede yapılan klinik çalışmada kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanıldı. 76 erkek hastada 6 ay sonunda anlamlı bir fark göründü. Çalışmada 400 mg kullanıldı ama ülkemizdeki kapsuller 1000 mg bu yüzden gunde bir kapsül yani 1000 mg alıyorum. Bakalim daha yeni basladim sayılır
Nerden alabiliriz bu ürünü?
Büyük aktarlarda var hocam fiyatı 50 ila 75 lira arasında değişiyor. Nettende alabilirsin n11'de filan var. Ben shiffa home kullaniyorum. Balen markasi da var. Marka sana kalmış. Tüm markalar 100 kapsul içeriyor ve bir kapsül 1000 mg