hocam guncel durum paylasirsaniz sevinirim
2. ayın gelmesini bekliyordum hocam şoktan sonraki fotoğrafı atmıştım, o zamandan bu zamana biraz daha dökülme dışında herhangi bir şey olmadı ama tabii ki yarın atayım fotoğraf. Yorumlar aklımdaki soruları netleştiriyor hem de iyi oluyor.
Ya iste soyle fotograflarla gelin, mikrodalgadan cikma fotolara yorum yapmaya calisiyoruz Tebrik ederim.
Bahsettiklerin yarik degil, gayet normal hep goruyoruz.
Cok sık bir ekim olmus, beni biraz geriyor bu kadar alana bu kadar graft ama seninki gayet guzel gorunuyor. Her sey yolunda giderse bir Serkan Aygin hatira ormani seni bekliyor.
Teşekkürler üstad her iki yorumun için de
Fotoğrafları hem millet daha net görsün hem de benim durumuma daha iyi yorum yapabilsin diye yüksek çözünürlüklü atıyordum açıkçası.
İnş. güzel bir referans olurum, sabırsızlıkla ve bıkkınlıkla bekliyorum o günleri
Hocam ben de burada ekim yaptırdım geçen ay. Yalnız saçlı alana girmeyiz dememişti Serkan hocam. 2 alternatif sunuldu:
1) saçsız alana FUE +saçlı alana sıkılaştırma için DHI
2) Saçlı ve saçsız alana full DHI
şimdi kafama takılan konu şu ki bu kadar kesin olarak "saçlı alana girmem" dediyse hocamız benim saçlar da zarar görmüş müdür? yoksa acaba konuşmanın akışına göre "saçlı alana FUE ile girmem" gibi bir anlamı vardı da biz mi yanlış anladık?
bu arada saçlı alanı seyrek saçlı olarak düşünebiliriz
ekiminiz güzel görünüyor. şok dökülme sonrası durum nasıl paylaşabilir misiniz?
bendede az aciklik var fue dedi asistani,anlamadim,neye gore dhi islem yapiyolarlar,yada biz neye gore dhi secmeliyiz,saci olupta on cizgiyi one almak isteyenler dhi mi secmeliler?
Hocam ikinizin DHİ sorusuna da aynı cevap vereceğim. Behemotun dediği; Eda hanım ile görüşmelerimde kendisi de sürekli fue yöntemi ile olacak diyordu, ben de kesin fue olucak gözü ile bakıyordum fakat Serkan hoca gelip inceleme yaptığında seçenek bile sunmadan direk
"DHİ ile ekim yaparız, çok sık ve kaliteli olur, seni mutlu eder" demişti.
Saçlı alan meselesi de; net bir şekilde hocayı dinlediğime eminim, saçlı bölgeye hiçbir şekilde girmem demişti, ön çizgiyi ayarlarken nispeten de öyle oldu, kendi adıma konuşuyorum ön taraftaki saçlar dökülerek orada kalan ön parça üçgen şeklinde kaldığı için ve çok seyrek olduğundan, ön çizginin düzgün olabilmesi adına yaklaşık 2-3 cm. saçlı alana da girmek zorunda kaldı diye tahmin ediyorum. Tabii sizlerde durum nasıldır bilemem ama şahsen doğru bir karar olarak görüyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim, yarın fotoğraf paylaşacağım