Saç Ekimi Sonuçları
Hocam gayet güzel olmuş güle güle kullan 😊
dostum güncel durum nasıl?
Net Bilgim yok ancak mantıken fotoğraf dan bakıp iyi olduğuna ve sizin için bir sıkıntı yoksa gitmenize gerek olmayabilir ancak birebir görüşseniz daha iyi derim fotoğraf yanıltıcı olabiliyor... bendeki asimetrik durum mesela ben demesem anlaşılmıyor baktı çok rahatsız ederse gel yaparız dedi mesela bunu gitmeden fotoğraf da anlatmaya çalışsam belki anlaşılamayabilir di gibi
Anladım hocam haklısınız fotoğrafta belirtmeye çalışırım olmasa artık yolumuz düştüğünde gösteririz kafayı
4 numara saçla bu görüntü çok zor harika sonuç
8. ay ı tamamladım sonuç tatmin edici gibi ancak ön çizgide asimetrik bir durum söz konusu muhtemelen süreç tamamlandığında revizyon yaptıracağım...
Çok teşekkür ederim üstad inşallah şu ön çizgiyi de düzelttik mi tamamdır bence (uzayınca pek belli olmuyor ama bende takıntı oldu gözüme batıyor)
çok güzel ilerliyor maşallah . benim ön çizgide hafif değişik diğer tarafa göre. Olmasa çok yapay görünür diye düşünüyorum. Sonucun inşallah istediğin gibi olur
Güle güle tarayın. temporal kısım ekimlerini çok sevmesemde sizde doğal durmuş. Revizyon filan düşünme. Simetri bozuklugu evet var ama kimse anlamaz.