Gönderen Konu: Yarın ekimim var. Tedirginlik başladı.  (Okunma sayısı 2083 defa)

Wonkru

• Jr. Member
  • **
Yarın ekimim var. Tedirginlik başladı.
« : 31 Temmuz 2019, 23:06:40 »
Arkadaşlar merhaba. Yarın ekimim var. 4000 greft. 17 yaşımdan beri gidiyordu saçlar. Şuan 23 yaşındayım. Şimdiye kadar heyecan vardı ama şimdi tedirgin hissediyorum kötü olursa diye. Araştırma sürecinde gördüğüm tüm kötü örnekler gözümün önüne geliyor. Resimlerimi ekliyorum. Saçın ıslak hali kuru hali falan. Fikir belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Wonkru

• Jr. Member
  • **
Ynt: Yarın ekimim var. Tedirginlik başladı.
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2019, 23:15:08 »
Arkadaşlar merhaba. Yarın ekimim var. 4000 greft. 17 yaşımdan beri gidiyordu saçlar. Şuan 23 yaşındayım. Şimdiye kadar heyecan vardı ama şimdi tedirgin hissediyorum kötü olursa diye. Araştırma sürecinde gördüğüm tüm kötü örnekler gözümün önüne geliyor. Resimlerimi ekliyorum. Saçın ıslak hali kuru hali falan. Fikir belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2019, 23:16:56 »

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2019, 23:19:36 »
Heyecanını tut kardeşim ekim masasına bu dökülen saçlarının son buluşuydu diye gir bundan sonrasında seni  başkanlığın kazansın. Bende 45 gün önce ekime girdim şimdi tedirgin olduğunu yazınca ekime gidiş anım aklıma geldi saat geç müzik dinle hayal kur kötüyü düşünme. Insanlar arabaya biniyor ama herkes kaza yapmiyor

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2019, 23:30:06 »
Heyecanını tut kardeşim ekim masasına bu dökülen saçlarının son buluşuydu diye gir bundan sonrasında seni  başkanlığın kazansın. Bende 45 gün önce ekime girdim şimdi tedirgin olduğunu yazınca ekime gidiş anım aklıma geldi saat geç müzik dinle hayal kur kötüyü düşünme. Insanlar arabaya biniyor ama herkes kaza yapmiyor

Size de geçmiş olsun hocam. Çok teşekkürler. Bu heyecanın üzerine uyku tutar mı bilmiyorum. Beni tedirgin eden şey saçımın dökülme tipi. Seyrelme tarzı bi dökülme olduğu için aralara düzgün ve tatmin edici şekilde bi ekim yapılsın istiyorum. Sonuç ne olur bilemiyorum. İnşallah pişman olmam diye düşünüyorum sürekli.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2019, 00:18:14 »
Ekiminiz hayırlı olur inşallah
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2019, 00:32:52 Gönderen: cassowary93 »

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2019, 00:32:34 »
Sonucun güzel olur inşallah . Ekimi nerde yaptıracaktın ? Donör konusunda dikkatli olurlar umarım . İkinci bir ekime kuvvetle muhtemel ihtiyacın olacak vertex için . Süreci bizlerle de paylaşırsan memnun oluruz . Hayırlı olması dileğimle .

Çok teşekkürler. Gaziantep Medikal Park Hastanesinde Muhsin Bey'e yaptıracağım. Geçen yıl kuzenim ekim yaptırmıştı kendisine sonuç gerçekten iyiydi. Daha sonra berberim de orayı tavsiye etti. Ben de araştırma sürecinde orada ekim yaptıran 2 kişiyle konuştum ve onlarda memnundu. Sonuç olarak ben de orayı seçmeye karar verdim. İleride 2.bir ekime ihtiyacım olacağını bunu göz önünde bulundurmamı ve şimdi yapılacak  ekimle 5 ya da 6 yılı rahatça devirebileceğimi söyledi. Tabi deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim yine de.

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2019, 01:04:36 »
Senin saçlar daha dokulecek gibi duruyor keşke bı kaç sene bekleseydin .ekersen de 2. Ekime ihtiyacin olacak bu durumda donörden saçları alırken cok hassas olmalari gerekir .

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2019, 01:08:09 »
Senin saçlar daha dokulecek gibi duruyor keşke bı kaç sene bekleseydin .ekersen de 2. Ekime ihtiyacin olacak bu durumda donörden saçları alırken cok hassas olmalari gerekir .

Evet doktor da ileride kendi şaçlarım dökülünce 2.ekimin gerekeceğini ve bunu bilerek yaptırmaya karar vermem gerektiğini söyledi zaten. Ama insan da bu halde ve bu psikolojiyle 5-6 yıl beklemek istemiyor açıkçası.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2019, 12:34:57 »
Yaptırmak iyi olmuş daha dökülecek diye 5 sene beklemeye değmez. 5 sene kafana takmadan rahat edersin sonrasında istersen 2. Ufak bir revizyona geri kalan hayatına devam edersin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2019, 12:43:33 »
Hayırlı olsun
Ekimden sonra var olan saçlarınızda kayıp hızlanabilir belirteyim bunu ince ve telojen fazda saçlar
Global Moderator

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 01 Ağustos 2019, 19:46:48 »
Yaptırmak iyi olmuş daha dökülecek diye 5 sene beklemeye değmez. 5 sene kafana takmadan rahat edersin sonrasında istersen 2. Ufak bir revizyona geri kalan hayatına devam edersin.

Ben de öyle düşündüm hocam. 1-2 saat önce bitti ekim. Kendimi toparlamaya başladıkça konu açacağım zaten. İnşallah pişman olmam.

Wonkru

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2019, 19:48:23 »
Hayırlı olsun
Ekimden sonra var olan saçlarınızda kayıp hızlanabilir belirteyim bunu ince ve telojen fazda saçlar
Teşekkürler hintell. Doktor bu ihtimalleri söyledi. Sıklaştırıcı bir ekim yaparız 5-6 yıl sonra bir ekim daha yaptırıp bitirirsin dedi. Şuanki ekim beni 5-6 sene memnun ederse bile çok şükür diyecepçğim. İnşallah güzel bi sonuç olur. Bakalım hayırlısı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2019, 19:55:01 »
Kardeşim hayırlı olsun geçmiş olsun
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 01 Ağustos 2019, 20:02:31 »
Hayırlısı olsun kardeşim

Facebook Twitter Instagram