Gönderen Konu: Cok seyrek olan tüy tüy sacları güçlendirmek icin ne yapabiliriz  (Okunma sayısı 16412 defa)

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kafa bitmiş arkadaşım... tüycükler le uğraşma...ekimlik kıvama  gelmis te geçiyor...

davud123

• Sr. Member
Bu kafa bitmiş arkadaşım... tüycükler le uğraşma...ekimlik kıvama  gelmis te geçiyor...
Hocam yaş henüz 20 ayrıca kendi sac tipimide biliyorum şuan martta kazıdıgım icin tamamen toparlayamadım hala ama yanlardan ve arkalardan cok gür cıktıgınicin önleri kapatabiliyordum kazımadan önce ee tabi seyreklik oluyordu ama mevcut durumdan kat kat daha iyiydi ayrıca gectigimiz yıl yine 3 e vurdum takriben bu derece bir haldeyken yine önleri tamamen kapatır bir duruma gelmiştim şu öndeki kısmı cok az güclendirebilsem yandakilerle ve arkadakiler benim işimi görücek minoxilde kullanmak istemiyorum tamam Allah A şükür bugün iyi olsak bile vüvuda östrojen veren maddelerden dolayı ilerde sertleşme sorunu iktidarsızlık jinekomasti gibi sorunlar yaşamak istemem
Ama minoxil kurtarırsa biraz kullanıcam heralde

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşım saç tipi..mipi...üstler çok açılmış...o tüycükler saç olmaz...seneye onlar da kalmaz...agresif dökülmenin en çok olduğu yastasiniz...şimdi yaşınızı öğrenince...Ekim bile sıkıntı... yaş çok küçük...

davud123

• Sr. Member
Arkadaşım saç tipi..mipi...üstler çok açılmış...o tüycükler saç olmaz...seneye onlar da kalmaz...agresif dökülmenin en çok olduğu yastasiniz...şimdi yaşınızı öğrenince...Ekim bile sıkıntı... yaş çok küçük...
Aynen hocam maalesef görüştüğüm Ekim merkezide eksek bile dökülür dedi yaşımdan ötürü dazlak gibi gezicem sanırsam

Erdem41

• Yeni üye
  • *
Arkadasim masaj yap olani kurtarirsin ve uzun vadede sari tuylerin kalinlasir ..ancak hergun yapicaksin 20 dakika haftada 1 gun ara vercen ara verdigin gun savlarina hic birsey surmucen yikamican.yaglansin .benim konu var yukarda takip et.masajla gelen saclar diye orada bir bucuk aylik sonuca kendin bak.anlarain meseleyi bide buna 6 ay devam edicem Allah izin verirse ve ön kısmı ektircem sadece.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masajla mesajla saç çıkmaz...genetik dökülme bu ..genetik olarak kısa olan birini kollardan bacaklardan ceksen uzar mı? Masör ler de Kel..bunlar masaj yapmıyor mu...kendi kafasina... Dünya kelliğe çare arıyor...siz masaj diyorsunuz...masajla ancak gevsersin... rahatlarsın...

davud123

• Sr. Member
Arkadasim masaj yap olani kurtarirsin ve uzun vadede sari tuylerin kalinlasir ..ancak hergun yapicaksin 20 dakika haftada 1 gun ara vercen ara verdigin gun savlarina hic birsey surmucen yikamican.yaglansin .benim konu var yukarda takip et.masajla gelen saclar diye orada bir bucuk aylik sonuca kendin bak.anlarain meseleyi bide buna 6 ay devam edicem Allah izin verirse ve ön kısmı ektircem sadece.
Evet hocam 2 günde bir başladım bende ve de fixplant kullanıyorum şuan durumumdan eskiye nazaran memnunum 1 ay şu masajı yapıcam eger öndeki tüyler biraz gürleşirse ölene dek bırakmam heralde

Kel123

• Hero Member
Bu kafa bitmiş hocam masajla filan olmaz. Fin senin ilacın ama yan etikerini araştır

davud123

• Sr. Member
Bu kafa bitmiş hocam masajla filan olmaz. Fin senin ilacın ama yan etikerini araştır
bitmedi bitmiycek!!! :((((

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Minoxidil + finasteride  kulan  dostum  tek çare  bunlar gerisi boş   vitamin  kapsül  kulan  bu sekilde  çok iyi sonuç  alırsın   

davud123

• Sr. Member
Minoxidil + finasteride  kulan  dostum  tek çare  bunlar gerisi boş   vitamin  kapsül  kulan  bu sekilde  çok iyi sonuç  alırsın
Fin degil ama minoxil baslıycam sanırım vitamin ihtiyavım yok

Don Vito Corleone

• Hero Member
Sadece   minoksidil  işe  yaramaz  saçı  içten besleyen   saç besleyen   vitamin  kapsül  kulan iyi olur

davud123

• Sr. Member
Sadece   minoksidil  işe  yaramaz  saçı  içten besleyen   saç besleyen   vitamin  kapsül  kulan iyi olur
Hocam yumurta dardanel ton tavuk Allah a şükür yiyebiliyorum daha ne vitamini alayım

Don Vito Corleone

• Hero Member
😁

Facebook Twitter Instagram