Gönderen Konu: Sac ekimi 19 Temmuz Hakan Doganay Antalya  (Okunma sayısı 17047 defa)

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekimi 19 Temmuz Hakan Doganay Antalya
« Yanıtla #31 : 04 Ağustos 2019, 20:49:28 »
Sivilasma deren? Zarar olurmu aile planlamasinda?
Benim arkadas da sac ekimi yaptirdim hic bir ilac kulanmayi sadece 10 gün lotion ondan sonra Seba med hairloss sampuan.
xpecia nin yan etkisini arastirdim biraz internetde orda sperm sivilasma diye bir sey yok.
Aile planlaması derken Finasterid kullanırsan kullanım süresince çocuk yapmayı aklından bile geçirmiyceksin. Xpecia da da önceden bırakmak daha sağlıklı olur. Finasterid kullananların birçoğunda yan etkiler görülür bu yan etkiler kullanımı bıraktıktan sonra genelde geçer. Ancak bazı kişilerde bu yan etkiler kullanımı kestikten sonrada devam edebilir. Bu oran çok düşüktür elbette. Finasterid saç ekimini genelde şaha kaldırır. Tabi bu durum kullanmaya devam edildiği sürece geçerli. Kullanım bırakıldığında işler tam tersi ilerler genelde. Hızlı bir şekilde saçlarda dökülme gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel. Kullanıp kullanmamak size kalmış. Ekiminiz hayırlı olsun.

Dmad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 04 Ağustos 2019, 21:09:23 »
Tsk bilgiler icin finastrid ne kadar da etkili olsa kesin ve kes kulanmayacagim xpecia düsünebilirim biraz daha arastirmam lazim

Dmad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 06 Ağustos 2019, 10:12:53 »
Ekim den 19 gün sonra, sok dökülme baslamadi, sadece günde iki kere yikuyorum lotion kulanmayi bitti kabuk kalmadi, bazen Ara Ara burden kafam da sanki igne batiyormus gibi oluyor sanirim sac cikiyor ondan olabilir, Döner bölge aksamlari Ara sira kasiniyor ama asiri degil. Ekilmeyen saclar dik cikiyor ön bölge dik cikiyor biras yasti seklinde cikiyor ve yavas büyüyor gibi.
Bürde üst bakis Foto a bakin a sanki Sol taraf seyrek ekilmis sag taraf cok sik ekilmis gibi yoksa sag taraf yavas mi büyüyor yani sanki Symmetrie yok gibi.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 06 Ağustos 2019, 11:00:05 »
Başlamış evet sok dökülmen ekim den sonra normal durumlar batmalar filan hayırlısı

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 06 Ağustos 2019, 13:32:07 »
Sivilasma deren? Zarar olurmu aile planlamasinda?
Benim arkadas da sac ekimi yaptirdim hic bir ilac kulanmayi sadece 10 gün lotion ondan sonra Seba med hairloss sampuan.
xpecia nin yan etkisini arastirdim biraz internetde orda sperm sivilasma diye bir sey yok.

Sıvısının oranı yüksek hocam bıraktıktan 2 hafta sonra eski orantılı haline geliyor. Günde 2 kullanırken de öyle oldu 1 e düşürdüğümde de.

Dmad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 07 Ağustos 2019, 16:33:06 »
Arkadaslar su an izin bitti onunla birlikte internet pakatimde su an avm deyim ordan yatuyorum, almanyaya döndümde insallah devam yazarim

Dmad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 11 Ağustos 2019, 09:41:40 »
Slm arkadaslar cümlemizin Bayrami mübarek olsun, yolculuk bitti bugün 24üncü gün oldu. Daha sanki sok dökülme baslamadi yada oldu Ben fark etmedi siz ne diyorsunuz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 11 Ağustos 2019, 10:45:02 »
Çok hafif başlamış gibi görünüyor iyi bayramlar .. inşallah başlamaz böyle kalır:)
Global Moderator

Dmad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 14 Ağustos 2019, 23:06:28 »
Slm bugün yikama sonrasi biraz kafam I ovaladim baya sac döküldu bu sok dökülme I oluyor. Sok dökülme saclar in temas etmeden dökülüyor sanmistim dogrumu yanlis I, asagida yikama sonrasi ve ovalama sonrasi fotolari ekledim
1 Foto yikandiktan sonra ovalanma
2 Foto ovalama öncesi

Ovalama a devam edeyimmi?
27 inci gün oldu
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2019, 23:18:16 Gönderen: Dmad »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 14 Ağustos 2019, 23:39:30 »
Şok olmamış hala fazla böyle devam ederse süper olur
Global Moderator

Dmad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 15 Ağustos 2019, 08:44:45 »
Ovaladikca dökülüyor ama ovalayimmi, bu sabah denedim fazla dökülme di ama dün aksam bi resim sonrasi baya döküldü...
Benim sorum sok dökülme kendi kendinemi yoksa Ovaladikcami?
ekledigim fotoda ovaladiktan sonrasi halim sanki hala kabuklar var o yüzden ovaladim ve üsteki resume bakarak baya seyreklik olmus ovaladiktan sonra yoksa banami öyle geliyo.
Su sok dökülme Tam nasil oluyor sordugum. Gibi ovalayarak mi yoksa kendi kendinemi. Dökülen telerin hepsi bastion seklinde L gibi degildi. Acikcasi korktum simdi
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2019, 09:02:27 Gönderen: Dmad »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 15 Ağustos 2019, 16:21:31 »
Kendi kendinede olur ovaladıkçada dökülür
Global Moderator

Dmad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 15 Ağustos 2019, 17:16:39 »
Yani sikinti yok normal diyorsun?

Dmad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 19 Ağustos 2019, 19:03:55 »
1ay lik görüntü telefonu flashi acik cektim, daha sok dökülme olmadi az bir dökülme ben extra ovalayinca döküldü o yüzden önler seyrek su an birde öndeki ekilenler cok yaslanmis duruyor sanki yapisik gibi, bu Normalmi?

Facebook Twitter Instagram