Saç Ekimi Sonuçları
Dostum benim de 20. ufak ufak sok basladi.Dokulen saclar sende nasil bende hem l seklinde hemde kucuk saclar.Sende de oyle miAynen kardeş L şeklinde olanlar ve sanki makineyle sakal tras olunca kalan gibi küçük sert düz saçlar şeklinde geliyor.
Alıntı yapılan: bikkembergs - 21 Eylül 2016, 08:06:10Dostum benim de 20. ufak ufak sok basladi.Dokulen saclar sende nasil bende hem l seklinde hemde kucuk saclar.Sende de oyle miAynen kardeş L şeklinde olanlar ve sanki makineyle sakal tras olunca kalan gibi küçük sert düz saçlar şeklinde geliyor.
Ağalar şu şok dökülme evresi hızlı olsa süper olur.iyice strese soktu beni :// 1 ay dalan cok kötü bi görüntüyle dolaşcaz
Reis takma zararı yok ama takmaman daha faydalı olur hava alsın saçlar.bide masaj yap günlük.kan akışı için ve 15 dakka ayakları duvara yasla kafanı aşşağı sarkıt.kafaya kan akışı gitsin.
Çektiğimiz son sıkıntı olur Ins şapka takan ya da çevrenizde şapkadan dolayı zarar gören var mi ki ? Günlük 5 6 saat şapka takıyorum . Zararı olur mu acaba
Alıntı yapılan: Dp_ - 21 Eylül 2016, 16:14:08Çektiğimiz son sıkıntı olur Ins şapka takan ya da çevrenizde şapkadan dolayı zarar gören var mi ki ? Günlük 5 6 saat şapka takıyorum . Zararı olur mu acabaDostum neden bukadar uzun sureli sapka takiyorsun. Gunestrn dolayi mi, kozmetik acidan mi?Kozmetik acidansa salla takma bence