Bu arada dilediğiniz yorumu yapabilirsiniz çekinmeden. fikirlerinizi almak isterim ektir 2. kez veya gerek yok tarzında. ama öncelikle şunu söyleyeyim.
Ben ekimden yaklaşık 1 yıl sonra seboreik dermatit oldum yani yağlı egzama diye de bilinir. çok saç döktüm bu süreçte tedavi süreci vs. incelmişti de saçlarım. seyreldi biraz yani kısaca ben onu anladım. yoksa önceden biraz daha iyiydi. bu hastalık ömür boyu sürecek bir hastalık o yüzden onunla yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor sağlıklı beslenmesi olsun şampuanı olsun. şimdi öğrendim birdaha yaşamamak istiyorum yani alevlenmemesini istiyorum bakalım hayırlısı.
ve benim saçlarım kuru dikkat ettiyseniz kuru ve dalgalı. ben yağ kullanmaya bile çekiniyorum açıkçası bu seboreik dermatit yüzünden hiçbir şey kullanmaya gözüm kesmiyor. gerek de duymuyorum şükrediyorum halime sıkıntı yok ancak özellikle bu sonradan ekilen saçlar yani ön kısımlarım diğerlerine kıyasla daha dalgalı çünkü benim donör sahamdaki saçlar çok dalgalı fotoğraflarda dikkat edersiniz. o yüzden de biraz seyrek duruyor genel görüntü olarak. ancak aslında o kadar seyrek değil.
yorum yaparken bunları da göz önünde bulundurursanız sevinirim