Saç Ekimi Sonuçları
hayırlı olsun.alın çizgisi ne çok geride ne çok önde aynı benimki gibi.saçlar çıktıktan sonra çok güzel görünecektir.
o konuyu konuşmadım tam ama ilk başta 3. ve 6. ay desteklemek için IGF ye gelmenizi bekliyoruz demişlerdi. sonra bilgehan bey saç çizgimi çizmek için geldiğinde ona sormuştum ben daha çok yaptırmak istiyorum daha gelemez miyim diye. tabiki gelebilirsin demişti. bu IGF 3 ayda bir yapılması önerilen bir şey dökülmeyi durdurması açısından. yani benim anladığım kadarıyla devamlı yapılıması gerekiyor ama şöyle bir durum da var yeni bir şampuan geliştirdiklerini söylediler dr.bilgehan israile gittiğini bu büyüme faktörlerini içeren şampuan geliştirdiklerini söyledi sanırım bir aksilik olmazsa şampuanın 1 yıla çıkacağını söyledi. bu büyük bi şirketle anlaşmaymış sanırım instagramda hikaye kısmında arada paylaşıyor orayı takipte kalırsanız daha bilgilenebilirsiniz. o şampuan çıkana kadar 3 ayda bir ıgf yaptıracağım kesin zaten. şampuan çıkınca yine ben kliniğe gittiğimde sorular sorarım igf hala gerekli mi vs. diye. bu arada hayırlı olsun diyen herkese teşekkürler ayrı ayrı teşekkür etmeyim kısa öz bi konu olsun insanlar bilgilensin istiyorum.
1 saat önce 3. İgf mi yaptırdım. Acı eşiğim yüksektir aslında benim ama fena acıtıyor
Anastezi iğnesi mi daha çok can yakıyor yoksa igf,prp iğneleri mi?
benim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen %100 IGF. Bir kaç kez durdurmak zorunda kaldım