Gönderen Konu: Dr.Bilgehan Aydın/4100 greft/IGF serum/Zayıf donör saha/ 20 yaş / Bilgilendirme  (Okunma sayısı 32392 defa)

alperco

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun.alın çizgisi ne çok geride ne çok önde aynı benimki gibi.saçlar çıktıktan sonra çok güzel görünecektir.
kesinlikle. kaşlarımı kaldırmamı isteyip öyle çizdiler saç çizgimi sebebi de en aşağı hareketli kaslarımın bittiği yerden başlayabiliyor olmaları yani daha alta inemezlerdi. teşekkürler yorumunuz için.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim planlaması sıklığı güzel hocam sonucunuzda güzel olur umarım maşallah diyelim.

dodooo_fb

• Sr. Member
o konuyu konuşmadım tam ama ilk başta 3. ve 6. ay desteklemek için IGF ye gelmenizi bekliyoruz demişlerdi. sonra bilgehan bey saç çizgimi çizmek için geldiğinde ona sormuştum ben daha çok yaptırmak istiyorum daha gelemez miyim diye. tabiki gelebilirsin demişti. bu IGF 3 ayda bir yapılması önerilen bir şey dökülmeyi durdurması açısından. yani benim anladığım kadarıyla devamlı yapılıması gerekiyor ama şöyle bir durum da var yeni bir şampuan geliştirdiklerini söylediler dr.bilgehan israile gittiğini bu büyüme faktörlerini içeren şampuan geliştirdiklerini söyledi sanırım bir aksilik olmazsa şampuanın 1 yıla çıkacağını söyledi. bu büyük bi şirketle anlaşmaymış sanırım instagramda hikaye kısmında arada paylaşıyor orayı takipte kalırsanız daha bilgilenebilirsiniz. o şampuan çıkana kadar 3 ayda bir ıgf yaptıracağım kesin zaten. şampuan çıkınca yine ben kliniğe gittiğimde sorular sorarım igf hala gerekli mi vs. diye. bu arada hayırlı olsun diyen herkese teşekkürler ayrı ayrı teşekkür etmeyim kısa öz bi konu olsun insanlar bilgilensin istiyorum.
1 saat önce 3. İgf mi yaptırdım. Acı eşiğim yüksektir aslında benim ama fena acıtıyor :)

Jeu

• Hero Member
1 saat önce 3. İgf mi yaptırdım. Acı eşiğim yüksektir aslında benim ama fena acıtıyor :)
Anastezi iğnesi mi daha çok can yakıyor yoksa igf,prp iğneleri mi?

dodooo_fb

• Sr. Member
Anastezi iğnesi mi daha çok can yakıyor yoksa igf,prp iğneleri mi?
benim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen %100 IGF. Bir kaç kez durdurmak zorunda kaldım

alperco

• Jr. Member
  • **
benim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen %100 IGF. Bir kaç kez durdurmak zorunda kaldım
kişiden kişiye göre değişiyor ben durdurmak zorunda kalmamıştım mesela ama tabi ıgf biraz daha fazla acıtıyor çok fark olmamasıyla beraber.

alperco

• Jr. Member
  • **
23. gün dökülme biraz arttı elime daha çok saç geliyor artık

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aynen şok dökülme başlamış hadi  hayırlısı artık dostum
Global Moderator

alperco

• Jr. Member
  • **
27. gün

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
27 günde donör alan harika toparlamış çok güzel alım yapmışlar helal olsun şok dökülmenizde devam ediyor hayırlısı hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör alımını çok kaliteli yapmışlar
Global Moderator

EMİNBEY

• Hero Member
Masaja devam et. Ekim alanı sağlıklı duruyor

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
Donör mükemmel toparlamış kendini. Ekiminiz de hayırlı olsun hocam bu arada. Masajı kaçıncı günden itibaren, ne şekilde yapıyorsunuz?

Facebook Twitter Instagram