Gönderen Konu: Dr.Bilgehan Aydın/4100 greft/IGF serum/Zayıf donör saha/ 20 yaş / Bilgilendirme  (Okunma sayısı 32434 defa)

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun hocam,
fin vs bir takviye kullanıyor musunuz?

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Igf saça uygulanabilir mı bilemem ilk defa duydum. Ama igf 'yi vücut geliştirme yapan sporcular bilir.
Igf göbeğe diyabet şırıngalarıyla enjekte ediliyor.
4 sene önce çok meraklıydım bu çeşit peptidlere vücudun doğal büyüme hormonunu yükseltiyor. Ama insanlar üzerinde tam bir araştırma kaynağı yok.genelde hayvanlar üzerinde kullanılan bir ürün ben de risk alıp kullandım

Bende bazi donemler kullaniyorum,beli kalinlastirdigini dusunuyorum.

alperco

• Jr. Member
  • **
29. gün

alperco

• Jr. Member
  • **
Donör mükemmel toparlamış kendini. Ekiminiz de hayırlı olsun hocam bu arada. Masajı kaçıncı günden itibaren, ne şekilde yapıyorsunuz?
bayramda hocamla görüştük masaj yapmıyorsun dedi eliyle bastırarak ovaladı 5 dakika kadar falan. bayağı bir döküldü zaten 2 gün arasındaki farka bakınca belli olur.

alperco

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun hocam,
fin vs bir takviye kullanıyor musunuz?
fin ne demek bilmiyorum. avesinin serumu var yatmadan önce onu sıkıyorum 12 saat sonra yıkıyorum. vitamin olarak da şu an trichoplus kullanıyorum günde 2 kere. şampuanı da zaten ordan verdiler neocure. üzerinde saç ekimi sonrası için yazıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülmen bitmiş artık kafanı ovalayınca son kalanlarda dökülmüş hemen hemen
Artık kafanı yıkarken çok nazik davranmaki saç derisini güzelce temizle ve kafanı güzelce durula.
Global Moderator

alperco

• Jr. Member
  • **
31. gün

son gohan

• Hero Member
umarım sonuc istediğin gibi olurda dediğine göre dökülme olmaması için kendi saçlarına igf mi ne yaptırcakmıssın o da prp mezoterapi gibi para tuzağı olmasın sonucta senin saçın dhten dolayı dökülüyor

alperco

• Jr. Member
  • **
umarım sonuc istediğin gibi olurda dediğine göre dökülme olmaması için kendi saçlarına igf mi ne yaptırcakmıssın o da prp mezoterapi gibi para tuzağı olmasın sonucta senin saçın dhten dolayı dökülüyor
ya önemli olan uğraştım diyebilmek yani hiç bi şey yaptırmasam ileride dökülse keşke deneseydim dememek. gerisi kader yani yapacak bir şey yok. bi de 2 gün önce hocamla görüştük insan dokusunun ne kadar garip olduğundan bahsetti kimisinde igf dökülmeyi durdurabilir kimisinde artırabilir dedi. kimisinde ekilen saçlar bir tarafta az çıkıyor bir tarafta çok çıkıyor dedi bilimin de hala çözemediği şeyler var sonuçta

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aynen bir saç ekimi ne kadar düzgün yapılsa dahi saçlar çıkamıyabiliyor önemli olan operasyonu düzgün yapmak kalıcı hasar bırakmamak. Senin de operasyon gayet düzgün sorunsuz umarım sonuçta mutlu eder.0
Global Moderator

alperco

• Jr. Member
  • **
57. gün

alperco

• Jr. Member
  • **
67. gün

alperco

• Jr. Member
  • **