Yani beklemenin ne gibi bir faydası var onu bilmiyorum açıkcası. Merak etme oradaki insanlar bu konuda bilgililer yani sen 2 sene beklesen senin saçında nerenin döküleceğini onlar biliyor zaten ve ona yönelik ekim yapıyorlar orayı da sıklaştırırlar. Belli bir dökülme şekli var önce şakaklar hizası açılıyor sonra tepedeki gül olan yer açılıyor sonra ön orta taraflar gerilemeye başlıyor. ona göre ekebilirler çok bir şey de fark edeceğini düşünmüyorum beklemenin çünkü bi arkadaş daha vardı benle aynı gün. fazla açıklığı yoktu bana göre özellikle. ona 5500 greft ekmişlerdi. tepeyi doldurdular baya. ileride dökülse bile sanmıyorum seyrek duracağını o ekimden sonra özellikle. kaldı ki igf yaptırabilirsin dökülmelerini durdurmak geciktirmek için. zaten 5 6 seneye klonlamanın başarılı olacağını düşünüyorum. o kadar idare etsen yeter
Japonya'da saç kökünden klonlama yapıldığı haberleri vardı hocam. Bundan yaklaşık 2,5 ay önce gittiğim Maya Estetik’teki doktor Mehmet bey, “15 sene önce saç klonlama yönteminin İspanya'da bir eğitim sırasında yapılacağını söylemişti ve aradan 15 sene geçti, bu durumdayız.” dedi bana. Ben de klonlama yönteminin başarılı olacağını düşünüyorum fakat ne kadar zaman sonra bulunur, bilmiyorum. Bu işte ciddi paralar kaldıran kozmetik ve ilaç fabrikaları var. Onlar izin vermediği sürece yapılmayacağını düşünüyorum, aynısını Dr. Mehmet bey de söylemişti zaten.