Saç Ekimi Sonuçları
3900 greftlik bir sonuç bu olamaz tam kapanma olmamış uzatsan bile seyrek kalacak benim merakım Şahin hoca süreç hakkında ne diyor
Arkadaşım 3900 graftlik bir çıkış olmamış...daha doğrusu başarılı bir ekim değil...Önceki saçlarınız olmasa durum çok kötü diyebilirdik...ancak varolan saclariniz vaziyeti kurtarmis...
Öncelikle teşekürler bu yorumununuz için şahin hocaya yeni gönderdim fotoğrafları bakalım ne diyecek.
Şahin hocanın yorumunu paylaşırsan seviniriz
Hocam saçlar seyrek maalesef ama eski halinize göre karşıdan yüzünüz daha iyi görünüyordur diye düşünüyorum. Yani sizi pişman edecek bir durum olmamalı bence. İnşaallah daha da güçlenip kalınlaşacak saçlar.Şahin hocanın yanına gidene kadar daha da gelişecektir inşaallah.
hocam bu saç teliyle sonuç normal, millet kalın telli siyah saçlı kişilere bakarak seyrek diyor ama sizin saç tellerinizin kapatıcılığı bu kadar.. bence xpecia veya finasterid deneyin saç telleriniz koyulaşıp kalınlaşır kapatıcılık artar.
Dostum çizgin dahi oluşmamış baya başarısız bir ekim bu saatten sonra rotasyonu düşünmelisin