Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum ve kararsız kaldım.  (Okunma sayısı 2266 defa)

Louis figo

• Jr. Member
  • **
Saç ektirmeyi düşünüyorum ve kararsız kaldım.
« : 30 Temmuz 2019, 16:23:42 »
Merhabalar forumu uzun süredir takip ediyorum bir çok sonucu gördüm. Bu sonuçlardan yola çıkarak elemeler yaptım. Ancak hala kararsızım. Ekim gibi türkiyeden ayrılacağım ve mümkün olan en kısa sürede karar verip ektirmek istiyorum.Asmedi bütçemden dolayı en başta elemiştim. Serkan Aygın, Hair of istanbul , şahin çelik ve hakan doğanay arasında kararsızım. Şu an için serkan aygın  ve hair of istanbul ile iletişime geçtim . Serkan aygın içime siniyor ancak tam da emin olamıyorum. Hair of istanbul geri dönüş bile yapmadı henüz :)

Louis figo

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum ve kararsız kaldım.
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2019, 16:28:29 »
Tepe

Louis figo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2019, 16:30:19 »
Donör ve Alın. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

yyrlmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2019, 16:31:36 »
LifeHair Ankara Şahin Çelik ile görüşmeni tavsiye ederim.

Louis figo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2019, 17:53:21 »
Teşekkürler tavsiyeniz için. Hair of istanbul 3000 greft için 12bin dedi sizce uygun mu greft sayısı

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2019, 18:00:09 »
Teşekkürler tavsiyeniz için. Hair of istanbul 3000 greft için 12bin dedi sizce uygun mu greft sayısı
Bunun üzerine tekrardan şahin çelik hocamızla bi görüşün ve forum üzerinden ekimlerini araştırın derim :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2019, 18:10:51 »
Yaş kaçtı?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

yyrlmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2019, 18:11:12 »
Greft sayısını bilmem ama fiyat bana biraz fazla geldi

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Temmuz 2019, 10:16:58 »
Bütce ne kadar.....

Louis figo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2019, 18:28:55 »
Yaşım 24. Bütçem 10 bin tl civarı. Yaşım genç ,Saçlarım idare edebilir bir süre daha ama modellik yapıyorum işimi önemli derecede etkileyecek seviyede açıldı saçlarım işi devam ettirmek istediğim için ekim düşünüyorum

Louis figo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 31 Temmuz 2019, 18:40:54 »
Bir kaç sorum daha olacaktı. Bazı ekimlerde hastanın kafası çok kanlı ve kötü bir görüntüye sahip olurken bazı ekimlerde normal bir görüntü oluyor bunun sebebi hastanın hassasiyeti mi ekimden kaynaklı mı ?
Bir de greft anladığım kadarıyla bir kaç saç teli içeriyor saçım çok açık olmadığı için az greft sayısı az tahribat ile kurtarabilir miyim ?
Bir de çoğu doktorun ekimleri başarılı gibi gözüküyor kimse koymaz kötü ekimi ama belli doktorlar başarılı. Benzer sonuçlar alırken neden bazısı 6 7 bin derken bazısı 25-30 diyor .
Teşekkürler

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #11 : 31 Temmuz 2019, 19:42:35 »
Eger sansliysan 6-7 bin liralik ekimle 25-30'luk ekimin basarisini yakalayabilirsin. Verdigin para riski azaltmak icin. En azindan ben oyle goruyorum. Ornegin ekimleri Koray Hoca kadar iyi olan ama ucreti yarisi kadar olan doktorlar var. Neden Koray Hoca'ya gidiliyor peki, cunku risk az. Koray Hoca (atiyorum) 100 ekimden 1'ini batiriyorsa digerleri 15'ini batiriyor (sayilari salladim, ornek amacli).

Kolay gelsin.

vinyj

• Full Member
« Yanıtla #12 : 31 Temmuz 2019, 20:13:54 »
Saç ekimini yaptıracağın yere araştırma yaparken karar vermek çok zor karar verince de insanda bir rahatlama oluyor:) bu forumun olması büyük nimet canlı canlı sonuçları izliyoruz ben almanyada mercedes firmasında çalışıyorum işçi olarak orda çalışan Türklerin yarısı bu forumda öğle arasında araştırma yapıyor aynı zamanda almanlarda :)

umarım sizde karar verip başarılı ekim yaptırırsınız.

Louis figo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 31 Temmuz 2019, 20:28:24 »
Saç ekimini yaptıracağın yere araştırma yaparken karar vermek çok zor karar verince de insanda bir rahatlama oluyor:) bu forumun olması büyük nimet canlı canlı sonuçları izliyoruz ben almanyada mercedes firmasında çalışıyorum işçi olarak orda çalışan Türklerin yarısı bu forumda öğle arasında araştırma yapıyor aynı zamanda almanlarda :)

umarım sizde karar verip başarılı ekim yaptırırsınız.

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Çok titizleniyor insan bir an önce yaptırım güzel sonuç alırım inşallah darısıda Herkesin saçına olur :)

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 31 Temmuz 2019, 21:40:07 »
Eger sansliysan 6-7 bin liralik ekimle 25-30'luk ekimin basarisini yakalayabilirsin. Verdigin para riski azaltmak icin. En azindan ben oyle goruyorum. Ornegin ekimleri Koray Hoca kadar iyi olan ama ucreti yarisi kadar olan doktorlar var. Neden Koray Hoca'ya gidiliyor peki, cunku risk az. Koray Hoca (atiyorum) 100 ekimden 1'ini batiriyorsa digerleri 15'ini batiriyor (sayilari salladim, ornek amacli).

Kolay gelsin.
Katılıyorum fiyat perf olarak şahin hoca gayet iyi bence  başarı oranı %85 90 civarlarındadır
Ayrıyeten o bütçeye  bence  bu ekimcileri araştırmanda fayda var; Serkan aygın, Şahin çelik.
Sibel ulusan da var ama onun  ekim ücreti  2000 euro diye biliyorum biraz aşabilir bütçenizi

Facebook Twitter Instagram