Gönderen Konu: Kel justin finasteride serüveni  (Okunma sayısı 25395 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Kel justin finasteride serüveni
« Yanıtla #136 : 08 Ekim 2020, 21:49:56 »
Norwood 3 olsa diyeceğim ama değil saçlarının onu bile üzüyor ve uzamayi bırakmamış cidden değil dutastreid finasa bile ihtiyacı yok o saçların
Ne zaman ihtiyacı var ? Nw4 olunca mı ? Genç yaşta şakak açılmam var ve ailemde olgunluk çizgisi yok hepsi kel kalıyor şakaktan.Bende de fin işe yaradığı kadar işte en ön hala seyrek olsada azda olsa direniyor

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #137 : 08 Ekim 2020, 21:50:41 »
Forumdakilere göre saçında sorun yok çünkü

Ama sen neden ısrarla saçında bir sorun olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunki?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #138 : 08 Ekim 2020, 21:52:27 »
Foto koyup sonra niye kaldırıyorsun anlamadım
Yapılan yorumların aynı olması +editleyememe sıkıntısı.
Yoksa fotoları kaldırıp yükleme de sorun yok asıl sorun üyelerin bu saçta bir şey yok diyerek konumu baltalayıp beni forumdan uzaklaştırmaya çalışmaları.(Anlaşılabilir bir şey gerçi forumun ortalaması nw4 ve yanlış anlaşılmasın bu hepimiz için kötü bir durum fakat saçı çok yada orta dökülenler az dökülenlere karşı çok acımasız)

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 08 Ekim 2020, 21:54:27 »
Bak sen nap biliyormusun bu saç kalmaz bir kaç aya dökülür.Agresif tedavi şart.Yazacaklarımı iyi dinle dudasterid,finansterid ve xpeciayı 3nü günlük şeker gibi atıyorsun.Topikal olarakta minoxil ve procapili karıştırıp combo yap sabah akşam haricinde gün içinde aralarda da sık.Dönör kuvvetlenince koş bir ekimciye göğsümde kolumda bacağımda makatımda ensemde ne varsa ek abi de saç çizgini kaşının üstünden başlat.Kahkül çok bırakma alnını hep 0a vur.Geçmiş olsun.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #140 : 08 Ekim 2020, 21:55:04 »

5 dakika sonra 2.5 sene önceki saçımı atacağım yani 18.5 yaşındaki halimi.O yaşa göre saçımı değerlendirip dökülmem olup olmadığı ile ilgili objektif bir yorum yapacaksın tamam mı ?
Not:2 senedir minox 16 aydır fin kullanıyorum

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #141 : 08 Ekim 2020, 22:00:56 »

OBJEKTİF OL.18 yaşındayken saçlarım bu şekildeydi işte.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2020, 13:12:25 Gönderen: My Precious »

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 08 Ekim 2020, 22:03:46 »
OBJEKTİF OL.18 yaşındayken saçlarım bu şekildeydi işte.
Eskiden daha seyrek duruyormuş ciddi manada sorun yok genel seyrelme yok saclarinda güzel kardeşim ben saçlarımı tedavilerle korudum fakat bende genel seyrelme vardı ve iyi bir responserim sanki kötü ol diye konuşuyoruz bilakis boşa ilaç kullanma diye konuşuyoruz
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #143 : 08 Ekim 2020, 22:04:35 »
Bu arada ben 2.5 seneye göre iyi dayanmışım.Vazgeçtim.Kullanın arkadaşlar bu forumu okuyan nw2-3ler aldırmayın diğerlerini ilacı kullanın yanına minoxta ekleyin.Yukarıda attığım foto 2018 nisana ait yani 30 ay önce ve saçım hala aynı gibi.
Agresif dökülme var bende forum üyelerim saçımın finden ve minoxtan sonraki hallerini gördükleri için bu denli saldırganlara bana karşı.Birde edit özelliği olmadığı için fotoları kaldırmamda cabası.Fotoları kaldırmak yerine konuyu kaldırtacağım direk artık zira bu konunun ancak bizim gibi 2-3lere yardımı dokunur daha ötesine dokunmaz

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 08 Ekim 2020, 22:06:22 »
Bu arada ben 2.5 seneye göre iyi dayanmışım.Vazgeçtim.Kullanın arkadaşlar bu forumu okuyan nw2-3ler aldırmayın diğerlerini ilacı kullanın yanına minoxta ekleyin.Yukarıda attığım foto 2018 nisana ait yani 30 ay önce ve saçım hala aynı gibi.
Agresif dökülme var bende forum üyelerim saçımın finden ve minoxtan sonraki hallerini gördükleri için bu denli saldırganlara bana karşı.Birde edit özelliği olmadığı için fotoları kaldırmamda cabası.Fotoları kaldırmak yerine konuyu kaldırtacağım direk artık zira bu konunun ancak bizim gibi 2-3lere yardımı dokunur daha ötesine dokunmaz
Norwood 2 bile değilsin ki senin doğuştan cizgin böyle yani kötü bir şey diyormusuz gibi davranmayi bırak bence artık sana neden saldırgan olalım ne gibi bir sorunumuz var senle

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 08 Ekim 2020, 22:06:46 »
Eskiden daha seyrek duruyormuş ciddi manada sorun yok genel seyrelme yok saclarinda güzel kardeşim ben saçlarımı tedavilerle korudum fakat bende genel seyrelme vardı ve iyi bir responserim sanki kötü ol diye konuşuyoruz bilakis boşa ilaç kullanma diye konuşuyoruz
Saçmalama şakağa bak hocam.O saç 18 yaşındaki birine ait.Gregor59 adlı üye 27 yaşında nw1.25 ve eğer 18 yaşında o saça sahip olsaydı muhtemelen intihar felan ederdi.
Sen diffuse thinnersın o yüzden anlaman çok zor beni aynı şekilde bende seni anlayamam.Senin dökülmen daha kapsamlı benimkisi ise sinsi ve önlerin şeklini dolayısı ile suratın yapısını da bozan türden.
Birde 18 olduğumu da hesaba katarsan.
Evet Fine ve Minoxa başlamam hayatımın en iyi kararlarından birisi

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #146 : 08 Ekim 2020, 22:08:01 »
Norwood 2 bile değilsin ki senin doğuştan cizgin böyle yani kötü bir şey diyormusuz gibi davranmayi bırak bence artık sana neden saldırgan olalım ne gibi bir sorunumuz var senle
Doğuştan değil üstte attığım fotoya bir kere daha bak ben doğuştan nw0ım.18 yaşındaki birine göre agresif bir dökülmem vardı ama ilaçlarla durdurdum.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 08 Ekim 2020, 22:11:31 »
Saçmalama şakağa bak hocam.O saç 18 yaşındaki birine ait.Gregor59 adlı üye 27 yaşında nw1.25 ve eğer 18 yaşında o saça sahip olsaydı muhtemelen intihar felan ederdi.
Sen diffuse thinnersın o yüzden anlaman çok zor beni aynı şekilde bende seni anlayamam.Senin dökülmen daha kapsamlı benimkisi ise sinsi ve önlerin şeklini dolayısı ile suratın yapısını da bozan türden.
Birde 18 olduğumu da hesaba katarsan.
Evet Fine ve Minoxa başlamam hayatımın en iyi kararlarından birisi
Benim yaşım ilerledi ben korumasam keldim ama hala ekimlik bir saçım yok ve hala dışardan gören baya saçın var bence sorunun yok senin diyor.Sende kellik olmaz diye düşünüyorum en fazla sakaklar geriye çekilir o da yakışır merak etme

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #148 : 08 Ekim 2020, 22:14:42 »
Benim yaşım ilerledi ben korumasam keldim ama hala ekimlik bir saçım yok ve hala dışardan gören baya saçın var bence sorunun yok senin diyor.Sende kellik olmaz diye düşünüyorum en fazla sakaklar geriye çekilir o da yakışır merak etme
İşte bu yorumlar beni çok üzüyor.Ailemdeki her erkek saçlarını şakaklarından başlayarak kaybetti ve alınları taşlaştığı için çirkinleşti.Bende genç bir erkek olarak bunu geçte olsa fark ettim ve inanılmaz tribe girdim zira o yaşta nw2 sınırını geçmek inanılmaz kötü hissettiriyordu.
2 yaş büyük kuzenim şu an norwood 4 evet adam artık norwood 4.Yani bende yüksek norwood olacağım ki bütün sülalem norwood 7.
Dostum konuyu kaldırtma karamının nedeni bu işte üyeler dökülmememe inanmıyor ve ön bölge kayıplarının bir şey ifade etmediğini düşünüyor(Aslında moral vermek istiyorlar kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama gerçekçi gelmiyor :( )

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 08 Ekim 2020, 22:18:14 »
İşte bu yorumlar beni çok üzüyor.Ailemdeki her erkek saçlarını şakaklarından başlayarak kaybetti ve alınları taşlaştığı için çirkinleşti.Bende genç bir erkek olarak bunu geçte olsa fark ettim ve inanılmaz tribe girdim zira o yaşta nw2 sınırını geçmek inanılmaz kötü hissettiriyordu.
2 yaş büyük kuzenim şu an norwood 4 evet adam artık norwood 4.Yani bende yüksek norwood olacağım ki bütün sülalem norwood 7.
Dostum konuyu kaldırtma karamının nedeni bu işte üyeler dökülmememe inanmıyor ve ön bölge kayıplarının bir şey ifade etmediğini düşünüyor(Aslında moral vermek istiyorlar kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama gerçekçi gelmiyor :( )
Dostum diye bana dediysen bunun için biraz büyüğüm galiba :) onun dışında gençsin saçların iyi forumdaki herkese göre ama saçını sen bilirsin en iyi, ister kullan ister kullanma zorla elinden alacak değiliz ilaçları :) umarım saçların hiç dökülmez gerçekçi gelmeyecek bir şey de yok bu forumda ben herkese elimden geldiğince özelden bile yardımcı oluyorum senle de bir sorunum yok saçlı günler :)

Facebook Twitter Instagram