Gönderen Konu: Kel justin finasteride serüveni  (Okunma sayısı 25403 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Kel justin finasteride serüveni
« Yanıtla #105 : 22 Nisan 2020, 23:40:51 »
Benim 19-20 gibi basladi nw4-5 olmam 15 yil aldi.
Yani senin onunde uzun bir zaman var, tadini cikar.
Ilerde 30 larda muhtemelen bir ekimle acilan alani kapatirsin ki tahmin ediyorum olsa bile cok az bir acikligin olacak
Bizim erkekler norwood 4a olup kalıyor aynı sizinki gibi oluyor eğer şanslıysam vertexim açılmayacak en azından 40lı yaşlara kadar

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #106 : 22 Nisan 2020, 23:44:20 »
O zaman buyuk ihtimal sen de oyle kalacaksin. En sanali kel tipi. Guzel bir ekimle problemi cozersin sac sorunun da olmaz
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 22 Nisan 2020, 23:45:43 »
O zaman buyuk ihtimal sen de oyle kalacaksin. En sanali kel tipi. Guzel bir ekimle problemi cozersin sac sorunun da olmaz
Umarım ama kalsifikasyon tipinde dökülüyor yani açılan yer taşlaşıyor sertleşiyor ve buda ekilen saçların beslenmesine engel oluyor olabilir bunu bilmiyorum fin kalsifikasyonu durdurmuyor ama umarım saç ekimi durduracak

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 30 Nisan 2020, 18:26:19 »
duta başladın mı justin?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 14 Mayıs 2020, 20:27:53 »
duta başladın mı justin?
Başlayabilirim ama değer mi emin değilim.Finas kullandığım sürece saç çıkmadı ve koruduğunu düşünmüyorum.Ayrıca yan etki görmedim
11.ay flashlı fotolar
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2020, 18:16:15 Gönderen: My Precious »

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #110 : 14 Mayıs 2020, 20:37:37 »
Başlayabilirim ama değer mi emin değilim.Finas kullandığım sürece saç çıkmadı ve koruduğunu düşünmüyorum.Ayrıca yan etki görmedim
11.ay flashlı fotolar
Hocam kafanizi öne eğip parmaklarınızı saçınızın arasında karıştırın. 4-5 tel düşerse sıkıntı var demektir. Onun dışında saçlarınız çok kuvvetli tabi önlerde minyatürleşme var ama kalanı sağlam. Koruyordur belki de siz fark etmiyorsunuz. Yani bence saçınızı öne eğin ve sertçe karistirin ne kadar düşecek sayın. Ben öyle keşfetmiştim 14 yasindayken

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 14 Mayıs 2020, 20:41:13 »
Hocam kafanizi öne eğip parmaklarınızı saçınızın arasında karıştırın. 4-5 tel düşerse sıkıntı var demektir. Onun dışında saçlarınız çok kuvvetli tabi önlerde minyatürleşme var ama kalanı sağlam. Koruyordur belki de siz fark etmiyorsunuz. Yani bence saçınızı öne eğin ve sertçe karistirin ne kadar düşecek sayın. Ben öyle keşfetmiştim 14 yasindayken
4-5 tel değil benim sıkıntım belirli bir bölgemin yani şakaklarımın kelleşmesi.Bu şu anlama geliyor,dökülen saçlar sadece şakaklardan dökülüyor yani o test benim için uygun değil genel seyrelmem olsa belki diyebilirdim.
Yaşım 21 oldu.1-2 sene daha idare edecek saça sahip olursam güzel olur cidden

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #112 : 14 Mayıs 2020, 23:07:18 »
4-5 tel değil benim sıkıntım belirli bir bölgemin yani şakaklarımın kelleşmesi.Bu şu anlama geliyor,dökülen saçlar sadece şakaklardan dökülüyor yani o test benim için uygun değil genel seyrelmem olsa belki diyebilirdim.
Yaşım 21 oldu.1-2 sene daha idare edecek saça sahip olursam güzel olur cidden
Valla o test ben 14 yasindayken saç dökülmesi yönünde çıkmıştı. 6 yılda halimi görmek için konuma bakabilirsiniz. Yani evet sizin yanlar açılacak ama buna bir nevi olgunluk çizgisi diyebiliriz. Dönor sağlam kalacak ektirirsiniz. Boşuna telaş yapmayın. Çocukken tanıştım ben bu dökülme ile. 6 yildir seneye kelim diye diye deliriyor insan ama korkmayin bence

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 08 Haziran 2020, 18:51:35 »
8 ay propecia +4 ay proscar sonucu.Saçlar dökülmeye devam ediyor ve ilaç işe yaramıyor şuan ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum.Önler iyice minyatürize oldu artık şekil de almıyor.21 yaşındayım ve akranlarımın %90nundan daha kötü saça sahibim.Bu durum beni inanılmaz etkiliyor bakın net söylüyorum genç yaşta kelleşmenin nedemek olduğunu bilmeyen kişilere buraya gelip elimizdeki opsiyonları kötülemesin.Bakın ben finasteride rağmen kelleşmemi durduramadım saç çizgim her ay daha geriliyor ufukta %100 ekim var
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2020, 13:47:55 Gönderen: My Precious »

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 08 Haziran 2020, 18:59:21 »
Ben körüm galiba.

Ben saçta incelme, seyrekleşme, dökülme göremedim. Belki şakaklar bir miktar gerilemiş olabilir. Fotodan belli olmuyor tam. Saçlar uzun diye mi öyle gözüküyor diyeceğim de. Ben körüm galiba. :)

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 08 Haziran 2020, 19:05:14 »
Ben körüm galiba.

Ben saçta incelme, seyrekleşme, dökülme göremedim. Belki şakaklar bir miktar gerilemiş olabilir. Fotodan belli olmuyor tam. Saçlar uzun diye mi öyle gözüküyor diyeceğim de. Ben körüm galiba. :)
Ön kısım inceliyor.Yanlar zaten allaha emanet yandan şekil almıyor.Evet saçım var ve kötü durumda değil ama 20-21 yaş için cidden psikoloji bozucu  bir haldeler

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 08 Haziran 2020, 19:15:32 »
Ön kısım inceliyor.Yanlar zaten allaha emanet yandan şekil almıyor.Evet saçım var ve kötü durumda değil ama 20-21 yaş için cidden psikoloji bozucu  bir haldeler

Bro sen içini ferah tut. Dökülmen varsa azaltmaya bak. Ben yine de bu kadar psikolojini bozacak bir durum göremiyorum cidden. Başka arkadaşlar da yorumlasın tabi.

Ama finası geçtim hele ki dutas bu durum için çok ağır bir ilaç olmayacak mı? Ki henüz tam olarak ergenliği tamamlamamış olman da olasıyken.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #117 : 08 Haziran 2020, 19:19:11 »
Kankam ilk fotoğraflardaki saçınla şimdiki arasında fark var yinede sen anlamamış olabilirsin cansız-kuru-mat görüntü gitmiş he önlerde çok iş yapmamış sanki ama bence genel manada iş yapmış.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 08 Haziran 2020, 19:30:04 »
Bro sen içini ferah tut. Dökülmen varsa azaltmaya bak. Ben yine de bu kadar psikolojini bozacak bir durum göremiyorum cidden. Başka arkadaşlar da yorumlasın tabi.

Ama finası geçtim hele ki dutas bu durum için çok ağır bir ilaç olmayacak mı? Ki henüz tam olarak ergenliği tamamlamamış olman da olasıyken.
Eyvallah hocam saolun.Dutas kullanmayacağım.Fin işe yaramıyorsa dutta işe yaramıyor diyorlar.Ekim yaptırmayı düşünüyorum 1 sene içerisinde

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 08 Haziran 2020, 19:31:26 »
Kankam ilk fotoğraflardaki saçınla şimdiki arasında fark var yinede sen anlamamış olabilirsin cansız-kuru-mat görüntü gitmiş he önlerde çok iş yapmamış sanki ama bence genel manada iş yapmış.
Hocam ilk fotolarda önlerim daha gürdü.Şimdi aynı gürlüğü hissetmiyorum ki zaten ilk yorumumda önlerimin bu sene inceleceğini belirtmişim.Kuzeniminde saçı aynı böyle döküldü şuan ne yapıyor bilmiyorum ama muhtemelen norwood 3.5 felan olmuştur

Facebook Twitter Instagram