Saç Ekimi Sonuçları
Dutasterid bu saçın içinden geçer ne işe yaramamasi bu arada hem nofap hem finasterid ikilisi iyi bir ikili değil nofapin etkilerini tam hissedemezsin çünkü erkeklik hormonunu baskiliyorsun .
Dutasterid bu saçın içinden geçer ne işe yaramamasi bu arada hem nofap hem finasterid ikilisi iyi bir ikili değil nofapin etkilerini tam hissedemezsin çünkü erkeklik hormonunu baskiliyorsun . Bu arada finasterid zaten ön kısımda etkili değil ki vertex ve donor da etkili hatta Fin kullanan insanlarda on çizgi geri çekilmesi olduğunu çoğu yerde okudum , bence madem isteklisin direk dutasterid başla Fin bitmesini bekleme.
Nofap yapmıyorum sex performansım iyi hiçbir şekilde cinsel en ufak bir sorunum yok.Belkide problem dht hormonumun fazla oluşudur finle belki normal seviyeye düştü ama yeterli değil daha fazla düşmesi gereklidir vb
Finasteridenin esas mantığı saçı korumak.Şakakları açılan bazı kişilerde işe yarar saç çıkarırken bazılarında ise hiç yaramıyor ve kelleşmeye devam ediliyor.Benim ön bölge muhtemelen 3 ay içerisinde bitecek ve 3 ay sonra ekim yapacağım fakat şunuda merak etmiyor değilim.Fin kullanmaya devam etsem acaba nereye kadar açılır sen vertexte etkili demişsin ama ben orayıda kaybederim gibi duruyor oda işe yaramaz gibi
Bu yaşta bu kadar DHT baskilamak bilemedim kardeşim 26 yaşındayım benimde forumda minoxidil ve proscar tecrübelerim oldu ama bıraktım şuan saçlar ne olursa artik.Umarım etki gormeden devam edersin baskiladigimiz DHT bizim her şeyimiz ...
Saçım gitmesin diğerleri umrumda değil
Bu arkadasin hicbir sac problemi yok bence. Tamamen psikolojik
Arkadaşlar bilmeden yorum yapmayalım. Benim 14 yaşında başladı. Aynı bu arkadaşın yaşadıklarını yaşadım. Şu an yaşım 20 saçlarım hâlâ var ama yarısı kadar. Döküldüğünü de herkes görünce anlıyor en başta saçmalama gibi tepkileri ben de aldım. Diğer bir hususa gelince. Justin kardeşim. Belki de saçın nw3 olarak kalacak bilemezsin. Ama şu an önlerinde gittiği bariz belli. Ben anlayabiliyorum seni
Önlerim açılıyor bunu kaç defa anlatsam da forum üyeleri anlamak istemiyor ama önlerim dökülüyor işte.Sizi de anlıyorum norwood 3 kellik gibi durmuyor ama kellik yani daha doğrusu 2-3 sene içerisinde elimdekilerin büyük kısmını kaybedeceğim tıpkı sizin kaybettiğiniz gibi
Kardesim nw3 dedigin olayda sakaklarinin tamamen acik olmasi gerekir. Senin masallahin var. saclarin dokuluyordur ama suan bir kellik problemin yok cok kafaya takma bence.