Gönderen Konu: Kel justin finasteride serüveni  (Okunma sayısı 25367 defa)

Cassowary

• Sr. Member
Ynt: Kel justin finasteride serüveni
« Yanıtla #61 : 06 Eylül 2019, 23:53:01 »
Amerika'da faaliyet gösteren sahibi Türk (Osman Kibar) Samumed isimli bir firma var. Bu firma ciddi bir yatırım yaparak bir molekül geliştirdi. Amerika ve Avustralya'da faz 1 ve 2 çalışmaları tamamlandı ve ciddi sonuçlar elde edildi. Faz 3 çalışmasını ağustos itibariyle Türkiye'de başladı. 2020 ağustosta bitecek ve ilaç sonraki süreçte piyasaya çıkacak. Yabancı sitelerde bile Türkiyedeki bu çalışma bekleniyor. İstanbul dahil çok ilde 625 denek çalışmaya alındı. Çalışmanın başında benimde doktorum olan cerrahpaşa saç hastalıkları birimi başkanı prof dr server serdaroğlu var. Bahsettiğin gibi androjen reseptörlerinin dht'ye olan hassasiyetini yok etmeye yönelik bir tedavi ve ciddi sonuçlar elde edildi. Kellik 2 3 yıl sonunda yok olacak gibi görünüyor.
Hocam bu çok güzel bi gelişme gibi ama kökteki resöptör olmaz ise o saç bu sefer kandan beslenemeyecek ? Dht ve androjenleri süzüp geri kalan kanın saça ulaşması bilmiyorum aklım almadı . Eğer oldu diyelim FDA bu duruma onay verecek mi ? Ben Dünyayı yönetenlerin 9 milyar insanın tek tip üniforma gibi (Misal;Dünyada tek bir tane bile kel kalmaması , herkesin saçlı olması) birbirine benzer olmalarına izin vereceklerini sanmıyorum . Bu tamamen şahsi fikrimdir , saç konusunda bilimin geldiği son nokta  Fin,Minox,Saç nakli daha da ötesine kesinlikle gitmez en azından bu yüzyılda beklemiyorum  .. Bundan sonra çıkan her haber,makale ve bilimsel çalışmayı akademik kariyer için yapılan umut simsarlığı olarak değerlendiriyorum , bu tabi benim düşüncem ..

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 07 Eylül 2019, 00:48:24 »
UPTADE.
Bu gün 70.inci gün.
Saçta malesef bir gelişme göremedim şakaklar nw3e kadar incelmiş durumda önler tepe ve arkalarda minyatürleşme yok henüz.
Sağ şakağım 4 ay önce seri bir şekilde incelmişti şuan toparlamış gibi fakat bu seferde solu kaybettim şuan için iyiye ya da kötüye gittiğine dair bir fikrim yok cidden başlamadan öncede inceliyordu saçım.
Yan etki
Yan etki olarak testis ağrım vardı tamamen olmasa da geçti.
Son 2 gündür libidom fena düştü.
Ara ara libido düşüklüğü ve testis ağrısı normal bence.
3 ay olunca resim eklerim muhtemelen

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 07 Eylül 2019, 01:25:45 »
UPTADE.
Bu gün 70.inci gün.
Saçta malesef bir gelişme göremedim şakaklar nw3e kadar incelmiş durumda önler tepe ve arkalarda minyatürleşme yok henüz.
Sağ şakağım 4 ay önce seri bir şekilde incelmişti şuan toparlamış gibi fakat bu seferde solu kaybettim şuan için iyiye ya da kötüye gittiğine dair bir fikrim yok cidden başlamadan öncede inceliyordu saçım.
Yan etki
Yan etki olarak testis ağrım vardı tamamen olmasa da geçti.
Son 2 gündür libidom fena düştü.
Ara ara libido düşüklüğü ve testis ağrısı normal bence.
3 ay olunca resim eklerim muhtemelen
İnşallah fayda görürsün justin 5/1 olarakmı 4/1 olarakmı kullanıyorsun finası?

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 07 Eylül 2019, 01:55:51 »
Hocam bu çok güzel bi gelişme gibi ama kökteki resöptör olmaz ise o saç bu sefer kandan beslenemeyecek ? Dht ve androjenleri süzüp geri kalan kanın saça ulaşması bilmiyorum aklım almadı . Eğer oldu diyelim FDA bu duruma onay verecek mi ? Ben Dünyayı yönetenlerin 9 milyar insanın tek tip üniforma gibi (Misal;Dünyada tek bir tane bile kel kalmaması , herkesin saçlı olması) birbirine benzer olmalarına izin vereceklerini sanmıyorum . Bu tamamen şahsi fikrimdir , saç konusunda bilimin geldiği son nokta  Fin,Minox,Saç nakli daha da ötesine kesinlikle gitmez en azından bu yüzyılda beklemiyorum  .. Bundan sonra çıkan her haber,makale ve bilimsel çalışmayı akademik kariyer için yapılan umut simsarlığı olarak değerlendiriyorum , bu tabi benim düşüncem ..

Reseptör yok edilmiyor. Nasıl saçı dökülmeyen kişi de dht'yi androjen reseptörleri oraya cekmiyorsa aynı şey oluyor. Yani androjen reseptörleri dht'ye karşı hassasiyetini yitiriyor. Tedavideki ana amaç bu. Fda, sağlık bakanlığı, üniversitelerin etik kurulları... Hepsi ortak bir şekilde süreci takip ediyor. Dünyayı yönetenler parayi sermayeyi elinde tutanlardır ve bunlar için para her şeydir. Nasıl ki bu ilaç pek çok şirketi baltalayacaksa aynı şekilde yeni bir pazarda oluşturacak. Illuminati (Doğru mu yazıyorum emin değilim) gibi komplo teorilerine inanmıyorum ve saçma buluyorum. İnsanların saçı olsun veya olmasın, ekonomik getirisi dışında kimsenin umurunda olan bir durum değil bu, saçı dökülen kişi dışında
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 08 Eylül 2019, 23:34:55 »
Reseptör yok edilmiyor. Nasıl saçı dökülmeyen kişi de dht'yi androjen reseptörleri oraya cekmiyorsa aynı şey oluyor. Yani androjen reseptörleri dht'ye karşı hassasiyetini yitiriyor. Tedavideki ana amaç bu. Fda, sağlık bakanlığı, üniversitelerin etik kurulları... Hepsi ortak bir şekilde süreci takip ediyor. Dünyayı yönetenler parayi sermayeyi elinde tutanlardır ve bunlar için para her şeydir. Nasıl ki bu ilaç pek çok şirketi baltalayacaksa aynı şekilde yeni bir pazarda oluşturacak. Illuminati (Doğru mu yazıyorum emin değilim) gibi komplo teorilerine inanmıyorum ve saçma buluyorum. İnsanların saçı olsun veya olmasın, ekonomik getirisi dışında kimsenin umurunda olan bir durum değil bu, saçı dökülen kişi dışında
İnşallah kısa sürede olumlu gelişmeler olur hocam da bilmiyorum umudum yok gibi galiba ben çok pesimistim . +1 tespitiniz çok güzel biraz da umut verici . 

tudors

• Full Member
« Yanıtla #66 : 09 Ekim 2019, 01:25:41 »
ne oldu justin dökülmen durdumu.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 09 Ekim 2019, 06:38:27 »
ne oldu justin dökülmen durdumu.
Durmadı ilaca devam ediyorum minoxtan aldığım verimi alamadım.
Şuan norwood 3 3.5 civarına kadar seyrelmem var.Ilacı 3 ay daha kullanacağım eğer korumazsa yapacak bir şey kalmıyor seneye ekim yaptıracağım.
Şunu anladım norwood 2 3 3.5 larda fin işe yaramıyorken nw1 diffuselarda işe yarıyor bu yüzden hayal oldu artık benim için

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 09 Ekim 2019, 08:45:20 »
Durmadı ilaca devam ediyorum minoxtan aldığım verimi alamadım.
Şuan norwood 3 3.5 civarına kadar seyrelmem var.Ilacı 3 ay daha kullanacağım eğer korumazsa yapacak bir şey kalmıyor seneye ekim yaptıracağım.
Şunu anladım norwood 2 3 3.5 larda fin işe yaramıyorken nw1 diffuselarda işe yarıyor bu yüzden hayal oldu artık benim için

Tepe bölgesine etki görebildin mi justin ?
Ruhsal depresif bozukluk hissettin mi ?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 09 Ekim 2019, 09:40:00 »
Tepe bölgesine etki görebildin mi justin ?
Ruhsal depresif bozukluk hissettin mi ?
Hiç bir yan etki olmadı ha belki ilk hafta testis ağrısı.
Saçlarda açılma devam ediyor

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #70 : 09 Ekim 2019, 10:48:31 »
Senin saçında hiçbir sorun göremiyorum

Psikolojik destek almalısın

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 09 Ekim 2019, 11:02:44 »
Senin saçında hiçbir sorun göremiyorum

Psikolojik destek almalısın
Sen görmüyorsun yanlarım inceliyor eskisi gibi şekil veremiyorum Senide anlıyorum dostum  şuanda saçımın çok olduğunu düşünüyorsun ki evet gayet çok ama yanlar inceliyor yani dökülme devam ediyor.
Seni gayet anlıyorum bazen bende norwood2 lere bakıp sende sorun yok diyorum ama var o adamında dökülmesi devam ediyor

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #72 : 09 Ekim 2019, 11:24:20 »
Sen görmüyorsun yanlarım inceliyor eskisi gibi şekil veremiyorum Senide anlıyorum dostum  şuanda saçımın çok olduğunu düşünüyorsun ki evet gayet çok ama yanlar inceliyor yani dökülme devam ediyor.
Seni gayet anlıyorum bazen bende norwood2 lere bakıp sende sorun yok diyorum ama var o adamında dökülmesi devam ediyor

Benim de sol taraf norwood 1.5, sağ taraf norwood 2. Yaklaşık 8 yıldır hiç değişme olmadı ve böyle kaldı. Belki senin de aynı kalır
Tepe durumun nasıl senin, mesela benim tepede biraz seyreklik var ama flash ile çekince belli oluyor sadece ve bu da ilerlemiyor şimdilik

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 09 Ekim 2019, 11:40:27 »
Benim de sol taraf norwood 1.5, sağ taraf norwood 2. Yaklaşık 8 yıldır hiç değişme olmadı ve böyle kaldı. Belki senin de aynı kalır
Tepe durumun nasıl senin, mesela benim tepede biraz seyreklik var ama flash ile çekince belli oluyor sadece ve bu da ilerlemiyor şimdilik
tepede sıkıntı yok ama norwood 3 e kadar incelme mevcut(minyatürleşme).Gidecek yani zaten bizim genetikte genç yaşlarda norwood 3 olmak var onun dışında tepe ve arkalarda dökülme olmuyor en azından şimdilik oralar güvende.

sackonusundasoru

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #74 : 11 Ekim 2019, 17:48:25 »
kardeşim gerçekten psikolojik destek alman lazım. bu yaşta saça bu kadar kafayı takıp beyin hormonlarını alt üst ediyorsun. kaldı ki saçında hiç bir sorun yok. en kötü seni otuza kadar çok iyi idare eder bu saç. sonra da ekim yaptırırsın.

Facebook Twitter Instagram