Gönderen Konu: Kel justin finasteride serüveni  (Okunma sayısı 25369 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Kel justin finasteride serüveni
« Yanıtla #75 : 11 Ekim 2019, 18:39:17 »
kardeşim gerçekten psikolojik destek alman lazım. bu yaşta saça bu kadar kafayı takıp beyin hormonlarını alt üst ediyorsun. kaldı ki saçında hiç bir sorun yok. en kötü seni otuza kadar çok iyi idare eder bu saç. sonra da ekim yaptırırsın.
Yorumumu editledim.Bundan sonra bu konuyu uplamama kararı aldım zira döküldüğünü ben biliyorum konuyu açan kişide benim ve dolayısıyla insanlarda yorum yapıyorlar buraya kadar sıkıntı yok sorun saçımın insanlara göre yeteri kadar dökülmemesi ama bana göre dökülmem ciddi boyutlarda(norwood 3 yaş 20)..Bu konuyu açtığım için hatalı olduğumu düşünüyorum gereksiz bir iş yaptım ve malesef konuyuda kaldıramıyorum.

Son olarak fin hakkında konuşmak gerekirse
Fin şakak açılmamı ve minyatürleşmemi durdurmadı arkadaşlar.Bu yorumu okuyan şakak açılması yaşayan arkadaşlar şunu bilin finasteride şakaklarda işe yaramıyor telegon effluvium hastaları için işe yarayan yani genel seyrelmesi bulunan kişiler için işe yarayan bir ilaç
Yan etki olarak ilk haftalarda testis ağrısı çektim bunun dışında yan etki olmadı.
Herhangi bir saç çıkışını geçtim dökülmeyi bile durdurmadı aynı seyirde devam ediyor.
İşin özü budur muhtemelen 3 ay daha kullanıp duruma göre karar vereceğim ve bu konuyada dediğim gibi artık yazmayacağım.Özel mesaj atarak sorabilirsiniz arkadaşlar o açıdan sorun olmaz ayda 1 kere illa girip cevaplarım yazdıklarınızı

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 13 Ekim 2019, 08:27:28 »
Bazilarında tüm erkeklik hormonları çok yüksek ama saçı dökülmüyor. Hormonun kendisi mi döküyor yoksa saçın yapısına göre hormondan etkilenme şiddeti mi değişiyor? Genetik olarak sac kökü dökülmeye kodlanmış olup hormonla karşılaştığında direnç göstermiyo olabilir mi?

Bazılarının saç kökü DHT’ye duyarlı değil, bu yüzden DHT yüksek olsa da dökülme olmuyor, çünkü saç foliküllerine etki etmiyor genetik olarak.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 11 Kasım 2019, 10:13:49 »
Özelden 3 4 arkadaş sormuş bu yüzden saçımın son halini paylaşıyorum 135.gün sonuç bu şekilde.
Saçta açılma devam ediyor ama şu anlık sıkıntı yok dökülme stabil ama kasık ağrısı çekiyorum bunun nedeni sanırım nofap yapmam.
Son olarak 6. Ay ve 1 sene olarak paylaşmayı düşünüyorum

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 11 Kasım 2019, 10:39:07 »
Knk saçların baya iyi olmuş kasık ağrısı dışında libidon nasıl spontane ereksiyonlaro kaybettiriyprmuş bu ilaç doğrumu

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 11 Kasım 2019, 10:45:42 »
Knk saçların baya iyi olmuş kasık ağrısı dışında libidon nasıl spontane ereksiyonlaro kaybettiriyprmuş bu ilaç doğrumu
Ereksiyon eskisinden daha iyi ama nofap yapıyorum şu aralar şu an acayip kasık ağrısı var ve ayrıca
Günde 2 kez minox ve haftada 2 defa ketoral kullanıyorum .Önlerde hafif bir seyrelme var fotoda çıkmamış ama sorun değil son yorumu yapabilmek için 6.ayı ya da 1 seneyi bekleyeceğim ve ayrıntılı olarak gördüğüm yan etkileri saç çıkışı falan hepsini yazıcam

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 21 Ocak 2020, 11:25:18 »
8.Aya girmiş bulunmaktayız.
Yan etki:Yok ereksiyonlarım kuvvetli.Hafıza kaybı eblehleşme yok.
Saç dökülmesi durdumu ? Eh açılma yavaşladı hala nw2.5-3 arasıyım kafa büyük olduğu için combover yapabiliyorum ama şakaklar bariz minyatürleşiyor fin kullanmama rağmen.Önemli olan ön bölge en önü koruyor ama yanlar gidiyor cidden.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2020, 06:25:29 Gönderen: My Precious »

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 21 Ocak 2020, 17:34:42 »
8.Aya girmiş bulunmaktayız.
Yan etki:Yok ereksiyonlarım kuvvetli.Hafıza kaybı eblehleşme yok.
Saç dökülmesi durdumu ? Eh açılma yavaşladı hala nw2.5-3 arasıyım kafa büyük olduğu için combover yapabiliyorum ama şakaklar bariz minyatürleşiyor fin kullanmama rağmen.Önemli olan ön bölge en önü koruyor ama yanlar gidiyor cidden.
Yanlar ikinci ve üçüncü resimlerde hiç gözükmüyor elinle yokladığın zaman gözüküyor birinci fotoda ki gibi normal açılmaya devam etmemiş gibi 8 ay öncesi gibi halen şakaklar saçını arkaya doğru tarayabiliyorsun baya iyi korumuş saçları umarım yan etki görmeden tedavine devam edersin saçlarının durumu gayet iyi saçın anagen fazını uzamış kalınlaşmış teller şakaklarda saç toparlamak çok zor hepimiz biliyoruz

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 21 Ocak 2020, 18:16:42 »
Şakaklarda etkili oluyor mu hocam ?
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 21 Ocak 2020, 19:04:15 »
Şakaklarda etkili oluyor mu hocam ?
0.Anca koruyuyor ama çıkış yok.
Kabullendim zaten 3 sene sonra nw3 olsam yeter zira ektireceğim yakın zamanda

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 21 Ocak 2020, 19:05:32 »
Yanlar ikinci ve üçüncü resimlerde hiç gözükmüyor elinle yokladığın zaman gözüküyor birinci fotoda ki gibi normal açılmaya devam etmemiş gibi 8 ay öncesi gibi halen şakaklar saçını arkaya doğru tarayabiliyorsun baya iyi korumuş saçları umarım yan etki görmeden tedavine devam edersin saçlarının durumu gayet iyi saçın anagen fazını uzamış kalınlaşmış teller şakaklarda saç toparlamak çok zor hepimiz biliyoruz
Aynen umarım devam eder.Saçlar zamana yayılarak dökülürse de okeyim önler ve arkalar seyrelmesin yeter.
Hepimiz için en iyisini diliyorum dostum
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2020, 23:40:14 Gönderen: My Precious »

Muhib

• Full Member
« Yanıtla #85 : 22 Ocak 2020, 00:52:21 »
Takip

gokhan35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 22 Ocak 2020, 06:51:12 »
Görüldüğü üzere yaşın genç bence kafana göre tedavi uygulaman çok yanlış finasterid kullanıyorsun ama saçların zaten çok güçlü duruyor ben pek katkısı olacağını düşünmüyorum minox şakaklardaki minyatürleşmiş saçları canlandırır ama bıraktığın anda hüsrana uğrarsın agresif bir şekilde dökülmeyecek saçın bile dökülebilir. Büyük cesaret  :o

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 25 Mart 2020, 15:32:59 »
Hemen hemen 10 ay oldu başlayalı.son 2 haftadır proscar kullanıyorum 4 e bölerek onun dışında temiz 9 aylık propecia serüvenim var.
Neredeyse hiç yan etki yaşamadım sadece başlangıçta kasık ağrısı çektim.
Ama......
Ama saçlarımın dökülmesi durmadı ve teker teker açılmaya devam ediyor sanırm şuanda norwood 2.5-3 arasında bir yerdeyim ve daha kötüsü artık ön bölgemde inceliyor yani konunun başındaki tahminlerimde haklıymışım gerçekten çok seri açılıyor belki crown thinning ya da diffuse thinning olsam işe yarayacak olan ilaç şakak açılmasında işe yaramıyor.
Proscar bitince 0.5 dutasteride başlayacağım ve sadece 1 ay kullanacağım bu 1 ayda hiçbir değişiklik görmezsem(%90 görmeyeceğim) ilacı bırakıp saç ektireceğim.Saç ekimim muhtemelen temmuzu bulur ekimim norwood 1.5 civarı olacak(frontal thinningten ötürü)
« Son Düzenleme: 25 Mart 2020, 22:53:11 Gönderen: My Precious »

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 25 Mart 2020, 15:35:23 »
Bu arada kendimin ne kadar haklı olduğumu kanıtladım millet fin bu yaşta kullanılır mı diye soruyor da fin bile durdurmuyor muhtemelen dutasta durduramayacak.
Bu yazıyı okuyan şakakları açılan genç arkadaşlar büyükleri direk ignorlayın çoğu saçlarını nasıl kaybettiklerini bilmedikleri için fin kullanma vb saldırıyorlar ama siz düşünün fin bile işe yaramıyor bazı kişilerde

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 25 Mart 2020, 15:39:41 »
Burada kendimin ne kadar haklı olduğumu kanıtladım millet fin bu yaşta kullanılır mı diye soruyor da fin bile durdurmuyor muhtemelen dutasta durduramayacak.
Bu yazıyı okuyan şakakları açılan genç arkadaşlar büyükleri direk ignorlayın çoğu saçlarını nasıl kaybettiklerini bilmedikleri için fin kullanma vb saldırıyorlar ama siz düşünün fin bile işe yaramıyor bazı kişilerde

Dutasterid bu saçın içinden geçer :) ne işe yaramamasi :) bu arada hem nofap hem finasterid ikilisi iyi bir ikili değil nofapin etkilerini tam hissedemezsin çünkü erkeklik hormonunu baskiliyorsun .

Bu arada finasterid zaten ön kısımda etkili değil ki vertex ve donor da etkili :) hatta Fin kullanan insanlarda on çizgi geri çekilmesi olduğunu çoğu yerde okudum , bence madem isteklisin direk dutasterid başla Fin bitmesini bekleme.

Facebook Twitter Instagram