kardeşim gerçekten psikolojik destek alman lazım. bu yaşta saça bu kadar kafayı takıp beyin hormonlarını alt üst ediyorsun. kaldı ki saçında hiç bir sorun yok. en kötü seni otuza kadar çok iyi idare eder bu saç. sonra da ekim yaptırırsın.
Yorumumu editledim.Bundan sonra bu konuyu uplamama kararı aldım zira döküldüğünü ben biliyorum konuyu açan kişide benim ve dolayısıyla insanlarda yorum yapıyorlar buraya kadar sıkıntı yok sorun saçımın insanlara göre yeteri kadar dökülmemesi ama bana göre dökülmem ciddi boyutlarda(norwood 3 yaş 20)..Bu konuyu açtığım için hatalı olduğumu düşünüyorum gereksiz bir iş yaptım ve malesef konuyuda kaldıramıyorum.
Son olarak fin hakkında konuşmak gerekirse
Fin şakak açılmamı ve minyatürleşmemi durdurmadı arkadaşlar.Bu yorumu okuyan şakak açılması yaşayan arkadaşlar şunu bilin finasteride şakaklarda işe yaramıyor telegon effluvium hastaları için işe yarayan yani genel seyrelmesi bulunan kişiler için işe yarayan bir ilaç
Yan etki olarak ilk haftalarda testis ağrısı çektim bunun dışında yan etki olmadı.
Herhangi bir saç çıkışını geçtim dökülmeyi bile durdurmadı aynı seyirde devam ediyor.
İşin özü budur muhtemelen 3 ay daha kullanıp duruma göre karar vereceğim ve bu konuyada dediğim gibi artık yazmayacağım.Özel mesaj atarak sorabilirsiniz arkadaşlar o açıdan sorun olmaz ayda 1 kere illa girip cevaplarım yazdıklarınızı