Gönderen Konu: Kel justin finasteride serüveni  (Okunma sayısı 25357 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Kel justin finasteride serüveni
« Yanıtla #150 : 08 Ekim 2020, 22:40:27 »
Kardeşim olumsuz yorum yazanları boş ver sen bende senin gibi saçlarım var şuan saf minox ile durdurmaya çalışıyorum ama yeterli gelmiyor yani nw1 im şuan ama ama minoxu ilk kullandığım etkiyi alamadım , ama her ne olursa olsun nw1 kalmaya gayret ediyorum belki ilerde (yas26) dutasterid alabilirim

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #151 : 08 Ekim 2020, 22:46:08 »
Kardeşim olumsuz yorum yazanları boş ver sen bende senin gibi saçlarım var şuan saf minox ile durdurmaya çalışıyorum ama yeterli gelmiyor yani nw1 im şuan ama ama minoxu ilk kullandığım etkiyi alamadım , ama her ne olursa olsun nw1 kalmaya gayret ediyorum belki ilerde (yas26) dutasterid alabilirim
Hocam katlanlılacak gibi değil.Üyeler bir türlü inanmıyor inandıramıyorum.Fin minox ikilisi olmasa çoktan ön bölge gitmişti.18 yaşındaki halime bak bu zamana kadar iyi bile getirmişim hatta bir tık minox saç çıkardı sonra döküldü felan ama kesinlikle bu aşamaya gelmiş olmam bile mucize benim için.
Buna rağmen forum üyeleri sürekli aynı tarz mesajlar atıyor.Hintelle mesaj attım artık bu konuyu sürdürmenin manası yok

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #152 : 08 Ekim 2020, 23:16:14 »
Hocam katlanlılacak gibi değil.Üyeler bir türlü inanmıyor inandıramıyorum.Fin minox ikilisi olmasa çoktan ön bölge gitmişti.18 yaşındaki halime bak bu zamana kadar iyi bile getirmişim hatta bir tık minox saç çıkardı sonra döküldü felan ama kesinlikle bu aşamaya gelmiş olmam bile mucize benim için.
Buna rağmen forum üyeleri sürekli aynı tarz mesajlar atıyor.Hintelle mesaj attım artık bu konuyu sürdürmenin manası yok

Bence sildir konuyu en iyisi edersin , bu forumda kısır döngü var biraz üyeler arasında , minox ve finasterid karşıda ağır bir tutum var ortası yok. Bende saf minoxil öncesi sonrası diye konu açmayı düşünüyordum ama gerek duymadım , çünkü bazı üyeler gerçekten insanı soğutuyor forumdan.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 09 Ekim 2020, 03:24:53 »
Acaba neden herkes ayni mesajlari atiyor hic dusundun mu?
Bu kadar sac problemi olan, ekim yaptirmis yaptiriyor olan tecrubeli olanlar hepsi ayni seyi soyluyorlar. Bir durup dusun derim!
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 09 Ekim 2020, 05:07:34 »
Acaba neden herkes ayni mesajlari atiyor hic dusundun mu?
Bu kadar sac problemi olan, ekim yaptirmis yaptiriyor olan tecrubeli olanlar hepsi ayni seyi soyluyorlar. Bir durup dusun derim!
Çünkü hepsi(nw1.25lik Gregor dışında) yüksek norwood ve nispeten nw2-3 görmeye dayanamıyorlar onlara göre nw2-3 olgunluk çizgisi.Bende nw6 diffuse olsaydim bende muhtemelen şakakları dökülmüş 21 yaşındaki genci anlayamazdim sonuçta tepesi duruyor dimi.
18 yaşında nw2,5 hatta 3 sayılabilecek bir saça sahiptim(Olgunluk değil tüm aile üyelerimin bu şekilde döküldü)
Sadede gelirsek üyeler artık destek olmaktan çok köstek oluyor ve baskı yapıyor ilaci ve konuyu hatta forumu bırakmam konusunda.Bu üyelere hiçbir şekilde saygı duymuyor olup yorumlarini kaale almak istemesemde konumu baltaladıkları için ve düzgün yorum göremememden mütevvellit konumu sildirrme karari aldım.
Foto silmeme blle karışıliyor şaka gibi..1 gün durdu o fotolar ve kaldırdim çünkü daha sonra editleyemiyorsun mesajı elimde olsa konuyu sileceğim ama yok öyle bir yetkim

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #155 : 09 Ekim 2020, 05:10:41 »

Bence sildir konuyu en iyisi edersin , bu forumda kısır döngü var biraz üyeler arasında , minox ve finasterid karşıda ağır bir tutum var ortası yok. Bende saf minoxil öncesi sonrası diye konu açmayı düşünüyordum ama gerek duymadım , çünkü bazı üyeler gerçekten insanı soğutuyor forumdan.
Teşekkürler hocam.Sildireceğim bir hata edip güncelledim moralim bozuldu gelen yorumları görünce

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 09 Ekim 2020, 05:24:43 »
Çünkü hepsi(nw1.25lik Gregor dışında) yüksek norwood ve nispeten nw2-3 görmeye dayanamıyorlar onlara göre nw2-3 olgunluk çizgisi.Bende nw6 diffuse olsaydim bende muhtemelen şakakları dökülmüş 21 yaşındaki genci anlayamazdim sonuçta tepesi duruyor dimi.
18 yaşında nw2,5 hatta 3 sayılabilecek bir saça sahiptim(Olgunluk değil tüm aile üyelerimin bu şekilde döküldü)
Sadede gelirsek üyeler artık destek olmaktan çok köstek oluyor ve baskı yapıyor ilaci ve konuyu hatta forumu bırakmam konusunda.Bu üyelere hiçbir şekilde saygı duymuyor olup yorumlarini kaale almak istemesemde konumu baltaladıkları için ve düzgün yorum göremememden mütevvellit konumu sildirrme karari aldım.
Foto silmeme blle karışıliyor şaka gibi..1 gün durdu o fotolar ve kaldırdim çünkü daha sonra editleyemiyorsun mesajı elimde olsa konuyu sileceğim ama yok öyle bir yetkim
Aynen bence de. Millet seni nw2-3 gormeye dayanamiyor, kiskanc bunlar cekemiyorlar!!!
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #157 : 09 Ekim 2020, 09:23:35 »
OBJEKTİF OL.18 yaşındayken saçlarım bu şekildeydi işte.

Haklısın bu saç gidiyormuş az daha. Benim de aynı şekil döküldüğü için anlayabiliyorum. Ama son attigin fotoda gerek saç kalitesi gerek açıklık bayağı kapanmış. İlaçlara devam et sorun kalmaz. O yanlardaki ufak açıklık bırak olgunluk olarak kalsın sana hava katar. Döküldüğüne ben inaniyordum zaten. Ama son attigin foto da nw3 değil işte. İyileşmiş saçların

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #158 : 09 Ekim 2020, 11:34:25 »
Ben norwood 1.25'im yalnız :)
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 13 Ekim 2020, 00:31:30 »
kanka sen kendini nasıl rahat hissediyosan onu yap burdakilerin lafına kalsa türkiyenin yarısı kel kalır

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 13 Ekim 2020, 00:44:17 »
kanka sen kendini nasıl rahat hissediyosan onu yap burdakilerin lafına kalsa türkiyenin yarısı kel kalır

İyi de bu konuda tam tersi çoğunluk adamın saçında sorun yok diye olumlu yorum yapıyor

Ama konuyu açan da olumlu yorumlar gelince kızıyor :D

Çoğunluk olumsuz yorumlar gelince kızar ama bu kişi başka yani bu kişi olumlu yorumlar gelince sinirleniyor ilginç bir bakış açısı

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #161 : 13 Ekim 2020, 02:29:31 »
Saçında sorun yok psikologa gözük en iyisi harika saçların

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #162 : 13 Ekim 2020, 02:30:08 »

Hocam Türkiye'nin yarısı kel zaten?

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #163 : 13 Ekim 2020, 15:11:24 »
İncelmenin devam ettiğini düşünüyorsan iğneleme+anti-androjen kullanabilirsin ön tarafta RU58841 ya da alfatradiol olabilir.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Alvin Bey

• Full Member
« Yanıtla #164 : 09 Mart 2022, 17:59:18 »
son durum nedir

Facebook Twitter Instagram