Gönderen Konu: Kel justin finasteride serüveni  (Okunma sayısı 25343 defa)

Cassowary

• Sr. Member
Ynt: Kel justin finasteride serüveni
« Yanıtla #16 : 30 Temmuz 2019, 14:20:41 »
Keljustin deney , gözlem , analiz , araştırma , tespit ... senden iyi bilim adamı olurmuş .)) Ben saç klonlamayı senin ciddi ciddi başaracağına inanıyorum .) Hadi sana , tecrübeli akran ve abilerime  bir de soru soruyum  ; Androjen hormonlarımızın en yüksek olduğu yaşları atlatana kadar (olası yan etkilerini gözardı ediyorum)ort:35/40 yaşına kadar fin kullanırsak , tepemizde tuttuğumuz saçlarımız bize kâr mı yoksa her ne kadar testosteron/dht oranı düşmüş olsa bile bıraktıktan sonra  finasteridin tuttuğu saçlar dökülür mü ? 

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 30 Temmuz 2019, 14:25:46 »
Keljustin deney , gözlem , analiz , araştırma , tespit ... senden iyi bilim adamı olurmuş .)) Ben saç klonlamayı senin ciddi ciddi başaracağına inanıyorum .) Hadi sana , tecrübeli akran ve abilerime  bir de soru soruyum  ; Androjen hormonlarımızın en yüksek olduğu yaşları atlatana kadar (olası yan etkilerini gözardı ediyorum)ort:35/40 yaşına kadar fin kullanırsak , tepemizde tuttuğumuz saçlarımız bize kâr mı yoksa her ne kadar testosteron/dht oranı düşmüş olsa bile bıraktıktan sonra  finasteridin tuttuğu saçlar dökülür mü ?
Dökülür ama çok yavaş bir biçimde buradaki mevzu saçın dökülmesinin agresif olduğu dönemde hormonları baskılayıp dökülmeyi ertelemek sonra yaşlandıkça zaten yavaşlıcak süreç
Bununla ilgili ashton kutcherın avodart deneyimi ile ilgili videoyu izleyebilirsin ashton kutcher 2004te avodarta başlamış ve hala saçı var.
Ashton kutcher hairloss de görürsün

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Temmuz 2019, 18:52:03 »
Sadece finasterid yeterli saçın çok iyi ayrıca psikiyatriye gitmeni öneririm
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Temmuz 2019, 20:08:13 »
Sarper ilk konu açtığından beri 1 yada 1.5 Sene filân olmuştur. Hatta 18 yaşındayım filân diyordun, bunca zamandır saçlarında en ufak değişim olmamış gelmiş 2 seneye nw4 olurum diyorsun:)

Diffuse thinning dışında saçlarında en ufak AGA belirtisi yok ve emin ol olmayacak.

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #20 : 30 Temmuz 2019, 20:17:48 »
Justin herkese yorum yapıyorsun banada yaparmısın
1 yıldır hairforte, avesin sprey kullandım ve hala kullanıyorum. Xpecia 5 ay kullandım bıraktım. Vitamin hapları(b12-biotin-balık) kullanmaya devam ediyorum

2 sene önceki hali ve geçen çekildiğim foto, yaş 30 olmak üzere

Not : 2 sene önce çok stresli dönemler yaşadım. Saç kıran ve Sakal kıran oldum hatta bazıları geçmedi

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 30 Temmuz 2019, 20:48:07 »
Justin herkese yorum yapıyorsun banada yaparmısın
1 yıldır hairforte, avesin sprey kullandım ve hala kullanıyorum. Xpecia 5 ay kullandım bıraktım. Vitamin hapları(b12-biotin-balık) kullanmaya devam ediyorum

2 sene önceki hali ve geçen çekildiğim foto, yaş 30 olmak üzere

Not : 2 sene önce çok stresli dönemler yaşadım. Saç kıran ve Sakal kıran oldum hatta bazıları geçmedi

Saçlar süper
Son foto şuanki haliyse benden bile daha iyi(beninm saçım daha açık)

Fin ile sonsuza kadar yürürsün
Bu arada evet aga tipi şakaklar açılmış.
Seyrelmeler bazen telegon effluvium olabilir ama şakak açılması net erkek tipi şükredin saçlarımı bu yaşta kaybetmek isterdim

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 30 Temmuz 2019, 20:49:05 »
Sarper ilk konu açtığından beri 1 yada 1.5 Sene filân olmuştur. Hatta 18 yaşındayım filân diyordun, bunca zamandır saçlarında en ufak değişim olmamış gelmiş 2 seneye nw4 olurum diyorsun:)

Diffuse thinning dışında saçlarında en ufak AGA belirtisi yok ve emin ol olmayacak.
1.5 sene oldu nisan 2018 de geldim buraya.
Receding var diffuse ya da frontal thinningi 2020de yaşayacağım

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 09 Ağustos 2019, 15:58:11 »
UPTADE

bugün 41.inci gün
Saçta ne kalınlaşma ne de incelme fark ettim ama şakaklar açılmaya devam ediyor ve önde hafif bir incelmem var.
Yan etki var.Kasık ağrısı başlıyor günün bu saatlerinde onun dışında cinsel güç eskisinden bile iyi 
Boşalmamda sorun yok günde rahat 4 5 kez gidebiliyorum kısacası kasık ağrısı dışında yan etki yok.
Şimdilik sadece dökülmem yavaşladı diyebilirim kafamı 10 kere tarayınca 3 tel geliyor artık eskiden 10 15 tel gelirdi
Bunlarda şakaklar(resimler tepeden çekildiği için açıklık az çıkmış)

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 11 Ağustos 2019, 16:57:27 »
UPTADE

bugün 41.inci gün
Saçta ne kalınlaşma ne de incelme fark ettim ama şakaklar açılmaya devam ediyor ve önde hafif bir incelmem var.
Yan etki var.Kasık ağrısı başlıyor günün bu saatlerinde onun dışında cinsel güç eskisinden bile iyi 
Boşalmamda sorun yok günde rahat 4 5 kez gidebiliyorum kısacası kasık ağrısı dışında yan etki yok.
Şimdilik sadece dökülmem yavaşladı diyebilirim kafamı 10 kere tarayınca 3 tel geliyor artık eskiden 10 15 tel gelirdi
Bunlarda şakaklar(resimler tepeden çekildiği için açıklık az çıkmış)
Saçların iyi görünüyor finas telogen evreyi uzatmışa benziyor saçların kendine gelmiş bu saçı arkadan bile bağlarsın ama şunu bil isterim finas çok sinsi bir ilaçtır seni hiç beklemediğin anda vurur ve yan etkisi ilacı bıraktığın anda başlar kullandığında yan etki farketmezsin cinsel yönden unutkanlık konstrasyon bozukluğu görme bozukluğu oluşur bıraktığında testeron ve östradiol arasındaki denge bozulduğu için feleğini şaşırtır

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 11 Ağustos 2019, 17:53:28 »
Saçların iyi görünüyor finas telogen evreyi uzatmışa benziyor saçların kendine gelmiş bu saçı arkadan bile bağlarsın ama şunu bil isterim finas çok sinsi bir ilaçtır seni hiç beklemediğin anda vurur ve yan etkisi ilacı bıraktığın anda başlar kullandığında yan etki farketmezsin cinsel yönden unutkanlık konstrasyon bozukluğu görme bozukluğu oluşur bıraktığında testeron ve östradiol arasındaki denge bozulduğu için feleğini şaşırtır
Yan etkisi yüzde 2.
Bende bir etkisidr yok asıl canımı sıkan işe yaramama ihtimali yaramazsa işe dutasa başlıcam yan etkisi yalan ya inanmayın

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 11 Ağustos 2019, 18:10:16 »
Benim finasla ilgili merak ettiğim şey, diyelim 1 sene kullandık ve yan etki görmedik. Bu sonraki yıllarda da görmeyeceğimiz anlamına gelir mi yoksa belli olmaz mı?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 11 Ağustos 2019, 18:19:14 »
Benim finasla ilgili merak ettiğim şey, diyelim 1 sene kullandık ve yan etki görmedik. Bu sonraki yıllarda da görmeyeceğimiz anlamına gelir mi yoksa belli olmaz mı?
Belli olmaz da.
İnsanlar finin yan etkisi var aman kullanmayın derken beni gülme tutuyor dutasteride kullanmayı bile düşünüyorum.
1 sene sonunda saçı korursa muhtmelen daha çok korumaya devam eder yan etki yüzde 2 dhtnin bir olayı yok testesteron sıkıntı ki testoda saç döküyor

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 11 Ağustos 2019, 18:34:36 »
Belli olmaz da.
İnsanlar finin yan etkisi var aman kullanmayın derken beni gülme tutuyor dutasteride kullanmayı bile düşünüyorum.
1 sene sonunda saçı korursa muhtmelen daha çok korumaya devam eder yan etki yüzde 2 dhtnin bir olayı yok testesteron sıkıntı ki testoda saç döküyor
Kullandığın için övüyorsun içini rahatlatmak için kullanmasan büyük ihtimal kötülerdin :dd

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 11 Ağustos 2019, 18:44:03 »
Kullandığın için övüyorsun içini rahatlatmak için kullanmasan büyük ihtimal kötülerdin :dd
Doğru finden etki alamayanlar basbas bağırıyor çükün düşer diye :dddd

Ha bu arada 7 sene sonra sen
bu ilaçlarla ilgili anlamadığın nokta şu bu ilaçlar saçı kafada tutmaya yarar(genelde tutuyor ama bazen tutamıyorda)
saçın döküldükten sonra sittin sene kulllansanda işe yaramıcak ve evet ekim yaptırdığında da hintell gibi olmayacak saçlar sloocerın avatarındaki gibi duracak yan taraflar
Şansın varken mücadele etmelisin iş işten geçtikten sonra kullanmana gerek yok çünkü o zaman değmez

Facebook Twitter Instagram