Merhabalar hocam benimde sizin gibi sac dökülmem var tepe ve şakaklar açıldı ayrica donör bolgede sac dökülmem var. Actigim konuya yorum yapmışsınız yaptığım tedaviyi uygulayabilirsin diye. Sizin tedavi yonteminizi uygulamayi düşünüyorum hair forte sprey donör bolgede de ise yarar mi acaba ayrica dermarollerdan hemen sonra mi hair forte sprey kullanmak gerekli.
hocam konuna yazmıştım evet sorunlarımız hemen hemen aynı gibi, lakin dönor bölgedeki dökülme hakkında genetik olduğunu düşünmüyorum doktorlar zaten saç dökülmesi hakkında cidden zayıf kalıyorlar kendi doktorunuz olmanız lazım ilk önce kan değerlerinize bakmanızı öneririm çinko demir vb vitamin eksikliğiniz olup olmadığına troid bezlerinizin normal çalışıp çalışmadığına bakıtınız ben tedaviye başlamadan önce bunları yapmıştım dahiliye doktoruna giderseniz detaylı test yapacaktır daha sonra eğer herşey normal ise ailenizde özellikle baba ve dayılarınızda saç dökülmesi varsa zaten genetiktir onlardan daha önce dökülmesinin nedeni ise yediğimiz yiyecek kalitesi ve saçta kullanılan işlmlerdir maalesef zaman geçtikçe eskiye göre dökülme yaşı geriliyor bu doğrudur.
Tedavi ise şu şekilde olmalı xpecia tablet kessinlikle dönor bölgede işe yarayacaktır kalitesini arttıracaktır ama 1 ay kullandım faydasını görmedim değil 3 ay aralıksız günde 2 kere 3 aydan sonra 1 e düşürerek devam ediniz unutmayın hiçbir tedavi 3 aydan önce sonuç vermeyecektir çünkü saç döngüsü 3 ila 6 ay arasında gerçekleşen bir olaydır.daha sonra üst bölge için hairforte sprey ve 0.50 mm dermaroller kullanınız, dermarolleri 3 günde bir olmak şartıyla kullandıktan sonra sıkmayın en az 2 saat bekleyin dermarollerden sonra hairforte spreyi
önereceğim en önemli şey ise bephanten bemiks eviveng 3 lüsü bunu haftada 1 olmak şartıyla 1 er tüp + 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile kafanızı streçleyip 2 saat beklet kessinlikle prp faydasını görürsün içerisindeki içeriklere baktığın zaman zaten anlarsın neden öyle olduğunu.
son önereceğim ise saç masajı günde en az 10 dakika parmak uçlarını kafanda sağa sola gezdir dr.bilgehan aydının instagram hesabında görmüştüm prp ve kendisinin yaptığı igf den bile daha etkili olduğunu kan dolaşımını arttırarak saç çıkarttığını belirtmişti.Yemeklerinde ise kan yapıcı besinlere yöneldiğin zaman yoğun farkı görürsün iyi günler