Gönderen Konu: Saç dökülmesine karşı tedavi başlangıcı xpecia+hairforte "Resimli"  (Okunma sayısı 11896 defa)

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
genetiği kodlanmışsa dökülür saç doğru peki niçin biliyormusun tabiki cevabını bilmiyorsun bilsen bu yorumu yazmazdın.
dht denilen hormon genetik şifrelerdeki mesajlara göre hareket ediyor eğer mesaj saçın dökülme zamanı gelmiş şeklinde ise harekete geçiyor ve mekanizma başlıyor.bu mekanizmanın işleyişi saçın beslenmesini engelleyip öldürmek üzerind kurulu yani saçlarımız beslenemediği için dökülüyor genetikte olsa sebebi bu.
dermaroller ve çeşitli vitaminler bunu sağlıyor beslenmesi bozulan saça bir nebze olsun nefes aldırıyor.minyatür saçlar bazen bu yüzden güçlenip kendine geliyor .bu bakımları yapmak çok zor o yüzden saçımızı kaybediyoruz sürekli yapmanın zor oluşundan dolayı .diş fırçalar gibi buna yönelik saçımıza bakım yapmayı alışkanlık haline gerirsek 10 sene gecikir saç dökülmesi ama gel sen haftada bir dermaroller yap senin sandığından çok zor hocam.
Hocam konuda da belirttiğim gibi döküleceği kesin zaten ama neden bunu döküleceği varsa dökülsün diye bırakalım ki ? 20 yaşında daha uzun saçlı yıllar olduğunu düşünüyorum, buradaki amacım dökülme süresini erteleyebildiğim kadar ertelemek ve saç kalitesini arttırmak uyku düzeni vs cidden zor şeyler özellikle saçıyla sürekli fön sprey boya vs yapıp hiçbirşey olmayıp, senin kurutmak için kullandığın fön ü saçı döktüğünü görürken cidden dediğiniz olaya geliyor tabiiki :D ama dediğim gibi saç kalitesini arttırıp saç ekimine daha geç yaşta ve daha kaliteli gidebilmek. Her sene yeni teknikler geliştiriliyor bu yüzden ne kadar erteleyebilirsem bu benim için kaar olacaktır diye düşünüyorum..

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
bu arada son durum olarak günlük ürünleri kullanmaya özen gösteriyorum 3.haftaya gireceğim söylediğim gibi daha gözle görülür bir fark yok bu hafta fotoğraf koyarım lakin 3.aydan sonra bakmak daha mantıklı olacaktır

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Evet arkadaşlar ilk ayımı tamamladım konuya olan ilgi azalsa da aydan aya fotoğraflayıp son durumları elimden geldiğince açıklayacağım,
son 1 haftadır uyku düzenimde bozulduğu için xpecia ve hairforte yi sık kullanmadım ama günde 1 defa kessinlikle yapıyorum düzenli kullanmaya özen gösteriyorum
saçımın son hali ektedir bakalım önümüzdeki aylarda nasıl bir yanıt verecek tedavi hepberaber göreceğiz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Adlında tam finasteridlik kafa çok güzel toparlar:)
Global Moderator

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Adlında tam finasteridlik kafa çok güzel toparlar:)
Hocam finasın etkisinden şüphe yok fakat bir o kadarda yan etkisi var bu yaşta onu kaldıramam daha :D iyi kötü kısa saçı tipim götürdüğünden şu anki saç performansını korusa benim için yeterli bakalım xpecia hairforte 3 ayda ne verecek bana :)

barbaross

• Sr. Member
ilk resme göre fark var olumlu yönden fakat saçların uzunluk farkındanmı anlayamadım.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
güncel resimleri bekliyoruz kardeşim konunu güncellemeyi unutma takipteyiz.

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar söz verdiğim gibi aylık fotoğraflı güncellemeye devam ediyorum konuyu, saçımın son hali fotoğraftaki gibidir fotoğrafları özellikle aynı yerde ve aynı zaman dilimlerinde çekmeye özen gösteriyorum ışık tam arkadan vuracak şekilde 2.ay hairforte sprey ve xpecia tablet düzenli kullanmaya özen gösteriyorum saçlarım 1 numaradan sonra 3. ayı oldu uzamalar devam ediyor lakin orta bölgemin düzenli uzadığını görebiliyorum asıl amaçlarımdan birisi oydu ve 2.ayda güzel bir örnek gösterdi, yani şu ana kadar xpecia ve hairforte başarılı diyebilirim tabiiki bunda benimde payım çok yüksek uyku düzenim olsun yemek ve sporum olsun özen gösteriyorum buda saç kalitesine etki eden etkenler diyebilirim ailemden ve arkadaşlarımdan ortamın kapandığını söylüyorlar daha önce ortadan bayağı döküldüğü açıklık bayağı vardı diyenler bunlar tabiiki, lakin ön kısımlar maalesef uzamıyor çok fazla belli bir uzunluğa ulaştıktan sonra dökülüp yeniden çıkıyorlar o konuda sıkıntı yaşıyorum ama bu olay dökülmenin yoğun başladığından bu tarafa vardı genetik dökülmenin maalesefki büyük göstergesi ama 3. aydan sonra ne olacak hepberaber göreceğiz sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

bu arada xpecia tablet günde 2 kereden 2. kutu bitmek üzere lakin hairforte sprey de 6 fıs sabah akşam kullandığım için 2. kutu daha çok var diyebilirim herhalde 4. yada 5. ayda 3. kutu bitecek gibi.

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
bu arada bephanten bemix eviveng 3lüsünü 2 hafta bir yada 3 hafta da bir yapıyorum onunda etkisi var gibi ve dermaroller 1mm haftada bir kullanıyorum lakin bunu 0.25mm yada 0.50mm alıp 2 günde yada günlük yapacağım dermaroller konusunda sizin tavsiyelerinizi bekliyorum hayırlı günler.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçında belirgin bir fark var özellikle saç kalitesinde artış ilk etapta hemen göze çarpıyor.
yalnız bence senin tedavin expecia + hair fort sprey değil şu şekilde olmalı;hair forte sprey + dermaroller + bimeks ,evivegen ,bephanten karışımı haftada bir
şeklinde olmalı çünkü expecia bir işe yaramaz vitamin takviyesi o da suni ve ile yarayıp yaramadığı mechul ama dermaroller ,hair forte ve öbür karışım daha ciddi tedaviler ve faydaları kesinlikle var.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!

Erolkara

• Sr. Member
dermarollerın ciddi faydası var uygulamaya devam et kardeşim takipteyiz bence tedavin çok iyi gidiyor saçlar epey toparlamış.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Bence mevcut saçlarınız hacimlenmiş ilk fotoğrafa nazaran uzunda olduğu için saçlar kapanmış gibi duruyor. Bu ara bende hair forte ile xpecia kullanıyorum. Zayıf saçlara ne kadar etkisi var beraber merak ediyorum. Sizin konunuzunda takipçisiyim. Ama bana göre saçları kalınlaştırmada topikal olarak minoxil daha etkili. Döngü olayı olmasa benim vazgeçilmez ürünüm olurdu :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Bence mevcut saçlarınız hacimlenmiş ilk fotoğrafa nazaran uzunda olduğu için saçlar kapanmış gibi duruyor. Bu ara bende hair forte ile xpecia kullanıyorum. Zayıf saçlara ne kadar etkisi var beraber merak ediyorum. Sizin konunuzunda takipçisiyim. Ama bana göre saçları kalınlaştırmada topikal olarak minoxil daha etkili. Döngü olayı olmasa benim vazgeçilmez ürünüm olurdu :).

Hocam hacim konusunda hak veriyorım lakin benim zaten problemim vertex bölgesindeki açıklıktan yanaydı ve kapandığını görmek cidden mutlu ediyor beni minoxil olarak ise bakalım hairforte yi bitirdikten sonra belli sonuca ulaşamazsam eğer geçmeyi düşünüyorum 1 2 sene kadar kullanıp saç ekimine gidebilirim amaç bu durumu erteleyebildiğim kadar ertelemek :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Minoxil ve finasterid tepe bölgesinde çok etkili. Bana kalırsa bu saçlar medikal tedaviler ile kurtarılır. Ekimde estetik görüntü için yapılırsa yapılır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram