Arkadaşlar söz verdiğim gibi aylık fotoğraflı güncellemeye devam ediyorum konuyu, saçımın son hali fotoğraftaki gibidir fotoğrafları özellikle aynı yerde ve aynı zaman dilimlerinde çekmeye özen gösteriyorum ışık tam arkadan vuracak şekilde 2.ay hairforte sprey ve xpecia tablet düzenli kullanmaya özen gösteriyorum saçlarım 1 numaradan sonra 3. ayı oldu uzamalar devam ediyor lakin orta bölgemin düzenli uzadığını görebiliyorum asıl amaçlarımdan birisi oydu ve 2.ayda güzel bir örnek gösterdi, yani şu ana kadar xpecia ve hairforte başarılı diyebilirim tabiiki bunda benimde payım çok yüksek uyku düzenim olsun yemek ve sporum olsun özen gösteriyorum buda saç kalitesine etki eden etkenler diyebilirim ailemden ve arkadaşlarımdan ortamın kapandığını söylüyorlar daha önce ortadan bayağı döküldüğü açıklık bayağı vardı diyenler bunlar tabiiki, lakin ön kısımlar maalesef uzamıyor çok fazla belli bir uzunluğa ulaştıktan sonra dökülüp yeniden çıkıyorlar o konuda sıkıntı yaşıyorum ama bu olay dökülmenin yoğun başladığından bu tarafa vardı genetik dökülmenin maalesefki büyük göstergesi ama 3. aydan sonra ne olacak hepberaber göreceğiz sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu arada xpecia tablet günde 2 kereden 2. kutu bitmek üzere lakin hairforte sprey de 6 fıs sabah akşam kullandığım için 2. kutu daha çok var diyebilirim herhalde 4. yada 5. ayda 3. kutu bitecek gibi.