Gönderen Konu: Saç dökülmesine karşı tedavi başlangıcı xpecia+hairforte "Resimli"  (Okunma sayısı 11694 defa)

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar benimde buradaki herkes gibi saçım dökülüyor yaşım 20 olduğu için aşırı genç olduğunu düşünüyorum ve 1 senedir şampuanlar ile yağ kürleri ile birşeyler yapmaya çalıştım 19 yaşına kadar gayet gür ve uzun saçlarım vardı 1 senedir ciddi bir dökülme ve uzama sorunu yaşadım şakaklarım çok fazla olmasada biraz açıklık var tepe bölgemde açıklık var lakin 2 hafta önce 1 numaraya kestirdiğimde tepe bölgemde özellikle açıklık olmadığını farkettim berberimde sürekli söylüyordu bunu saçların var lakin uzamıyor diye şu an 1 haftadır xpecia günde 2 adet hairforte 4 fıs sabah akşam kullanıyorum finas + minoxil düşünüyordum lakin ciddi yan etkileri olduğu için bu ikiliye yöneldim kullananlardan ciddi faydası olduğu görülüyor zaten lakin sizden de denemeleriniz yada yardımlarınıza açığım bakalım aylık olarak resimler ile güncelleyeceğim..

Saçlarımı bıttım sabunu ile yıkıyorum kerastase kadar çoğu şampuanı denedim pek faydasını görmedim 1 aya yakındır sabun ile yıkıyorum doğal olduğu için içim rahat
ve güzel geldiğini düşünüyorum.

-serum hairforte + ek bir serum kullanabilirmiyim elimde isana kafeinli serum var düzenli olarak kullanmak istiyorum onuda lakin hairforte ile kullanımını önerirmisiniz.

-düzenli dermaroller yapıyorum 1 aya yakındır lakin 1 haftaya kadar hergün sabah akşam 1mm kullanıyordum aşırı zararlı olduğunu gördüğümden 4 günde 1 yapıyorum artık en az 2 saat sonra hairforte kullanıyorum sizin öneriniz nedir ?.

-son olarak söylediğim gibi attığım resimelerde de görülecektir ön bölgemin gayet sıkılaştığını farkettim 1 aydır lakin orta bölgemde hala açıklar var lakin 1 numarada sık olduğunu farkettim tüyler uzamadığından  yokmuş gibi görülüyor yaptığım tedavi etkilimdir sizce şu an 3 numara falan olmuştur saçlarım.

not:genetik saç dökülmesi var troid ve hormonlarıma bakıttığımda herhangi bir sorunum yoktu doktorda söyledi zaten ne kadar ilerletebilirsem dökülmeyi kaardır.

hyperKel

• Hero Member
dostum şahsen merakla takipte olacağım düzenli paylaşırsan sevinirim.
tedavine bephanten,bimeks ve evivegen ampülleride eklersen bence güzel olur haftada bir yapmak kaydı ile.ben bu kürü arada uyguluyorum kesinlikle faydası oluyor üstelik dermarollerda kullandığın için mutlaka faydası olur.

Emre_70

• Full Member
Merhaba arkadaşlar benimde buradaki herkes gibi saçım dökülüyor yaşım 20 olduğu için aşırı genç olduğunu düşünüyorum ve 1 senedir şampuanlar ile yağ kürleri ile birşeyler yapmaya çalıştım 19 yaşına kadar gayet gür ve uzun saçlarım vardı 1 senedir ciddi bir dökülme ve uzama sorunu yaşadım şakaklarım çok fazla olmasada biraz açıklık var tepe bölgemde açıklık var lakin 2 hafta önce 1 numaraya kestirdiğimde tepe bölgemde özellikle açıklık olmadığını farkettim berberimde sürekli söylüyordu bunu saçların var lakin uzamıyor diye şu an 1 haftadır xpecia günde 2 adet hairforte 4 fıs sabah akşam kullanıyorum finas + minoxil düşünüyordum lakin ciddi yan etkileri olduğu için bu ikiliye yöneldim kullananlardan ciddi faydası olduğu görülüyor zaten lakin sizden de denemeleriniz yada yardımlarınıza açığım bakalım aylık olarak resimler ile güncelleyeceğim..

Saçlarımı bıttım sabunu ile yıkıyorum kerastase kadar çoğu şampuanı denedim pek faydasını görmedim 1 aya yakındır sabun ile yıkıyorum doğal olduğu için içim rahat
ve güzel geldiğini düşünüyorum.

-serum hairforte + ek bir serum kullanabilirmiyim elimde isana kafeinli serum var düzenli olarak kullanmak istiyorum onuda lakin hairforte ile kullanımını önerirmisiniz.

-düzenli dermaroller yapıyorum 1 aya yakındır lakin 1 haftaya kadar hergün sabah akşam 1mm kullanıyordum aşırı zararlı olduğunu gördüğümden 4 günde 1 yapıyorum artık en az 2 saat sonra hairforte kullanıyorum sizin öneriniz nedir ?.

-son olarak söylediğim gibi attığım resimelerde de görülecektir ön bölgemin gayet sıkılaştığını farkettim 1 aydır lakin orta bölgemde hala açıklar var lakin 1 numarada sık olduğunu farkettim tüyler uzamadığından  yokmuş gibi görülüyor yaptığım tedavi etkilimdir sizce şu an 3 numara falan olmuştur saçlarım.

not:genetik saç dökülmesi var troid ve hormonlarıma bakıttığımda herhangi bir sorunum yoktu doktorda söyledi zaten ne kadar ilerletebilirsem dökülmeyi kaardır.

Biotin de ekleyim derim. Nasıl olsa xpecia da var ne gerek var diyenlere katılmıyorum.

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
dostum şahsen merakla takipte olacağım düzenli paylaşırsan sevinirim.
tedavine bephanten,bimeks ve evivegen ampülleride eklersen bence güzel olur haftada bir yapmak kaydı ile.ben bu kürü arada uyguluyorum kesinlikle faydası oluyor üstelik dermarollerda kullandığın için mutlaka faydası olur.
Düzenli olarak her ay resimleyeceğim zaten hep beraber ne kadar olumlu gelmiş vs bakacağız haftalık yağ kürü uygulamaya çalışıyorum lakin söylediğinide deneyeceğim teşşekür ederim şimdiden bakalım hepberaber göreceğiz.

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Biotin de ekleyim derim. Nasıl olsa xpecia da var ne gerek var diyenlere katılmıyorum.
hocam teşşekür ederim lakin fazla takviye kullanmak istemiyorum vitamin takviyesi zararı yok biliyorum lakin +5000 mg biotin ile fazla geleceğini düşünüyorum bakalım bana şu an ki tedavi ne kadar faydalı gelecek göreceğiz..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tedavinde som durum nasıl resim eklersen?
Global Moderator

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Tedavinde som durum nasıl resim eklersen?
hocam başlayalı 2 hafta oldu ilk attığım resimde yeni zaten onun üzerine fazla değişim yok, uzun süreli kullanımlarda etkili olduğu için aylık güncelleyeceğim lakin orta bölgemin biraz daha kapandığını düşünüyorum belki uzayan saçların kalınlığından olabilir bariz fark görürsem fotoğraflarım önümüzdeki hafta içerisinde zaten.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ben hairforteden nerdeyse hiç bir fayda göremedim xpecia yıllardır kullanıyorum dökülmeyi azaltıyor en azından

Rohat

• Full Member
Hocam yağ kürünün içeriğini ve ölçeğini paylaşır mısın? Ayrıca Dermarolleri düzenli kullanıyorum demişsin nasıl düzenli. 1mm en fazla ayda 1 kullanmanız gerekir. Haftalık kullanacaksanız maks 0.5 mm olmalı. Günlük günlük kullanacaksanız 0.2mm olması gerekir. Haftalık ya da günlük 1mm çok ağır ve yanlış olur.

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Hocam yağ kürünün içeriğini ve ölçeğini paylaşır mısın? Ayrıca Dermarolleri düzenli kullanıyorum demişsin nasıl düzenli. 1mm en fazla ayda 1 kullanmanız gerekir. Haftalık kullanacaksanız maks 0.5 mm olmalı. Günlük günlük kullanacaksanız 0.2mm olması gerekir. Haftalık ya da günlük 1mm çok ağır ve yanlış olur.

yağ kürü olarak kaliteli saf olması daha sağlıklı olur zeytinyağı 1 yemek kaşığı
1 yemek kaşığı bal
yumurtanın sarısı
1 çay kaşığı elma sirkesi 2 damla da yeter minimum düzeyde
 yağ kürü bunu kullanıyorum haftada yada 2 haftada bir max olmak şartıyla uygulamayı yaptıktan sonra kafamı streçleyip 2 saat bekletiyorum cidden faydalı olduğunu düşünüyorum lakin olan saçlara yani bebek saçlara tüylere çok fazla yararı olmuyor çok hızlı uzama sağladığı doğru.

dermaroller olarakta saçlarım uzunken 1mm de pek hissetmiyordum normal ve doğru geliyordu lakin hergün 2 kere hatalı olduğunu bende öğrendim artık 4 günde bir hiç bastırmadan kızartacak şekilde kullanıyorum ve spreyden 3 4 saat önce yapıyorum faydasını daha göremedim ama bakalım bu şekilde nasıl olacak.

Rohat

• Full Member
yağ kürü olarak kaliteli saf olması daha sağlıklı olur zeytinyağı 1 yemek kaşığı
1 yemek kaşığı bal
yumurtanın sarısı
1 çay kaşığı elma sirkesi 2 damla da yeter minimum düzeyde
 yağ kürü bunu kullanıyorum haftada yada 2 haftada bir max olmak şartıyla uygulamayı yaptıktan sonra kafamı streçleyip 2 saat bekletiyorum cidden faydalı olduğunu düşünüyorum lakin olan saçlara yani bebek saçlara tüylere çok fazla yararı olmuyor çok hızlı uzama sağladığı doğru.

dermaroller olarakta saçlarım uzunken 1mm de pek hissetmiyordum normal ve doğru geliyordu lakin hergün 2 kere hatalı olduğunu bende öğrendim artık 4 günde bir hiç bastırmadan kızartacak şekilde kullanıyorum ve spreyden 3 4 saat önce yapıyorum faydasını daha göremedim ama bakalım bu şekilde nasıl olacak.
tarif in teşekkürler Hocam. Yumurta sarısı pişmemiş mi olacak? Ayrıca dediğim gibi hoca eğer sprey için kullanacaksanız bu 0.2 mm olması gerekir. 1 mm max ayda 1 kullanman gerekir. Haftalık 0.5 mm ideal olandır. Sprey için her gün 0.2 mm kullanabilirsiniz.

heprotar

• Sr. Member
tarif in teşekkürler Hocam. Yumurta sarısı pişmemiş mi olacak? Ayrıca dediğim gibi hoca eğer sprey için kullanacaksanız bu 0.2 mm olması gerekir. 1 mm max ayda 1 kullanman gerekir. Haftalık 0.5 mm ideal olandır. Sprey için her gün 0.2 mm kullanabilirsiniz.

0,2 mm çok kısa hocam bence en az 0,5 mm olmalı.

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Yumurta sarısı pişmemşiş olacak çiğ yumurta yani anlık olarak ta bepanthen bemiks evigen üçlüsüne başladım kessinlikle öneririm ilk yazan arkadaşa teşşekür ederim
1 er tüp haftada 1 3 ünü karıştırıp 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile 2 saat streçleyip bekletiyorum cidden b1 b2 b12 E D ve demir ve çinko gibi etken maddeler var içerisinde zeytinyağı ile daha da güçlendirip kessinlikle prp etkisi yapıyor dermaroller ile kullanılırsa net faydasını görmemek elde değil haftada 1 şekilde devam edeceğim önümüzdeki hafta fotoğraf atarım lakin saç döngüsü için daha çok erken o yüzden fotoğrafları 1 ayda bir şekilde atacağım ki daha net belli olsun bakalım inşAllah güzel sonuçlar alırım başkalarına örnek olmayı hedefliyorum..

Jeu

• Hero Member
Kardesim  çaban güzel ama bu dökülme mevzularını çok da yiyeceğe vs bağlamamak lazım, genetiğinde varsa kodlanmışsa naparsan yap dökülecektir tek çare saç ekimidir malesef :(

Erolkara

• Sr. Member
Kardesim  çaban güzel ama bu dökülme mevzularını çok da yiyeceğe vs bağlamamak lazım, genetiğinde varsa kodlanmışsa naparsan yap dökülecektir tek çare saç ekimidir malesef :(

genetiği kodlanmışsa dökülür saç doğru peki niçin biliyormusun tabiki cevabını bilmiyorsun bilsen bu yorumu yazmazdın.
dht denilen hormon genetik şifrelerdeki mesajlara göre hareket ediyor eğer mesaj saçın dökülme zamanı gelmiş şeklinde ise harekete geçiyor ve mekanizma başlıyor.bu mekanizmanın işleyişi saçın beslenmesini engelleyip öldürmek üzerind kurulu yani saçlarımız beslenemediği için dökülüyor genetikte olsa sebebi bu.
dermaroller ve çeşitli vitaminler bunu sağlıyor beslenmesi bozulan saça bir nebze olsun nefes aldırıyor.minyatür saçlar bazen bu yüzden güçlenip kendine geliyor .bu bakımları yapmak çok zor o yüzden saçımızı kaybediyoruz sürekli yapmanın zor oluşundan dolayı .diş fırçalar gibi buna yönelik saçımıza bakım yapmayı alışkanlık haline gerirsek 10 sene gecikir saç dökülmesi ama gel sen haftada bir dermaroller yap senin sandığından çok zor hocam.

Facebook Twitter Instagram