Teşekkür ederim abi. Açıkcası konuyu açarken aklımda minoxidil vardı ama finasteride başlamak var artık. Merak ettim, açıklık daha fazla olsaydı yine mi finasterid derdiniz? Veya minoxu genel olarak mı sürdürülebilir bulmuyorsunuz?
Minoxili genel olarak saç korumak için burada kimse önermez. Eski kullanımlara baktığımda da minoxil ve finasterid kombinasyonları kullanılmış genelde. Uzun süreli kullanımlarda da zaten döngü olayı yaşanıyor. Tabi kullanmak size kalmış sonuçta biz doktor değiliz sadece nacizane önelerilerimiz bunlar.
Ben şunu merak ettim. Adam 22 yaşında ve finasterid öneriyorsunuz
Peki daha 22 yaşında bu finasteridi kaç sene kullanacak. Hapı bırakınca etkisi geçiyorsa eğer
22 yaşından itibaren uzun uzun yıllar bu hapı mı kullanacak. Başlayan kişiler bunu da düşünüyor mu başlarken?
Üstüme alınarak yazayım ben finasterid kullanılmasını üyenin doğru bulmadığımı söyledim. Dediğiniz gibi yaşı genç olduğu için bu tarz takviyelerin alınmaması gerektiğini, kendim de bu yaşlarda böyle takviyeler kullanmadığımı söyledim. Ancak bir gerçek var bu saçı minoxil ile toplarlaması zor (genetik dökülme yaşadığını düşündüğüm için) ben de finasteridin daha etkili olduğunu kullanılacaksa da doktor kontrolünde kullanılması gerektiğini ifade ettim sadece.