5. aydan sonra multi vitaminleri biraktim, kan degerlerimde sacma sapan yukseklikler vardi. bi ara kalp carpintisi falan ile acile gittigimden ara vermek iyi olur dedim.
6 ay civarlarinda bir ay falan sprey kullanamadim. procapil bazli spreyler kullaniyorum.
Hair forte, avesin gibi markalari bulamadim, yurt disinda minoxidil baz spreyler cok yaygin.. Procapil hangisini alacagimi bilemedim. baya arastirdim.
Sachajuan hair control treatment - 125 ml aldim. Cok hosuma gitti saci kirletmiyor hair forte gibi ve hafif ferahlatiyor.. gun icerisinde de kullanilabiliyor. 1 ay gunde iki kez kullandim.
7. ayda TR ye geldim Hairforte ye basladim, gunduzleri sachajuan kullaniyorum geceleri hairforte.
Coraspin'ini de 6. aydan itibaren kullanmiyordum. 7. ayda tekrar basladim.
Ama baya duzenli kullanmaya calistim herseyi. sadece multi vitamini biraktim. 5. aydan itibaren bu ara tekrar baslamayi planliyorum en azindan 3 ay kadar daha..
IGF'e devam ettim
126. Gun 5. Igf
154. Gün 6. Igf
187. Gun 7. Igf
208. Gun 8. Igf
oldu..
Yurt disina cikacagim icin IGF serumlarini bana verdiler, ama yaptiracak kimse bulamadigimdan kendim kendime yaptim, biraz zor oldu ama becerdim, 2 defa kendim yaptim. videolarini falan vermisti ekim yerim.
muhtemelen 25 gun ara ile 2 IGF daha yapicam. Disardan da satiliyor, amazon yada ebay da bulmustum sanirim 90 euro gibi birseydi sanirim. 10. IGF'den sonra devam ediyim mi etmiyim mi, gorusucem ekim yeri ile.
Durum bu..