Gönderen Konu: Estemylife - BE Aestetic - Bnish Hair - Ozgur Aydin - 4350 GREFT - 23.04.2019  (Okunma sayısı 9810 defa)

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun,gayet açıklayıcı bir bilgilendirme olmuş ,inşallah sonucunda güzel olur memnun olursun.Resim paylaştığında daha net olacaktır.Takviyelere geç başlamışsın ama mevcut durumdan hoşnutsun bu güzel.

Tesekkur ederim. Takviyelere 20. gunde baslayin dediler baya specific olarak soyledikleri herseye uymaya calistim bende. memnun olmak icin sonuclari gormek lazim tabi. Donor bolgesi cok homojen alinmis gorunmuyor gozume 6. aya kadar beklemek lazim. tepe bolgesi icinde 2. operasyonu dusundugum icin cok takilmiyorum. 2. operasyonda bizde hasta olarak tecrubelenmis olucaz.

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Ön çizgi tasarımı fazlaca düz olmuş. Golflere doğru biraz kavisli olmalı idi

Sloocer hocam haklisin bende cok duz buluyorum hatta sag taraf biraz yukarida ( saclar uzayinca kapanacaktir umudundayim). gorusmede konustugumuzdan daha yukarda cizgi cizildi. Ben okay demeseydim duzeltme yaparlardi ama o anlik insana bi kal geliyor.  Bu ekim yerinin on cizgilerini ben begenmiyodum bana da cok duz geliyodu. 2. operasyonu dusunuyodum hep nedense geriden cizerseler okay diyecekmis gibi gittim hep (Cok guvenmeden gittim hep aklim ya baska yere mi yaptirsaydim da kaliyodu) Su an tek istegim ciksinlar, ikinci operasyonda on cizgiyi kesinlikle dusunuyorum ve daha onde olmasini istiyorum.

KaiserSS

• Hero Member
Dostum başarılı bür ekim olmuş, süreç olağan devam ediyor, ön çizgi daha iyi olabilirmiş, olsun bu tarz da gider sana veya ileride toparlatırsın.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
90. günlerde ince tüy gibi gözükmeleri normal saçların.140 tan sonra net bir şekilde sonuçları hissetmeye başlarsınız diye düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sürecin bence gayet olumlu gidiyor çıkış olarak kardeşim

Detaylı ve özenli hazırlamışsın konuyu teşekürler

12 ay sonunda memnun eder seni diye düşünüyorum gidişata bakılırsa
Global Moderator

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Sürecin bence gayet olumlu gidiyor çıkış olarak kardeşim

Detaylı ve özenli hazırlamışsın konuyu teşekürler

12 ay sonunda memnun eder seni diye düşünüyorum gidişata bakılırsa

Herese tesekkurler, Hintell hocam forumda hep daha fazla resim koyulmasini istemisimdir insanlar merak ediyor, bi kac saat oturup ugrastim. konu acmadan 3 ay bekledim moral bozuklugu olmasin stress yapmiyayim diye. Bundan sonraki sureci de insallah paylasicaz :)

evet hafif cikislar oldu son zamanlara dogru bakalim gorucez hep beraber.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Neden moral bozukluğu olsun kardeşim
Bir sorun yok her şey yolunda:)
Global Moderator

EMİNBEY

• Hero Member
Bence güzel ilerliyor sürecin ben senden gün olarak öndeyim ama senin saçlar daha çabuk çıktı. Bence saçların çok güzel olacak

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Bence güzel ilerliyor sürecin ben senden gün olarak öndeyim ama senin saçlar daha çabuk çıktı. Bence saçların çok güzel olacak

Tesekkur ederim umarim herkes istedigi saclara kavusur, sizin konunuza baktim, siz sanslilardansiniz, hem alan fazla degil hemde saclariniz kapaticilik olarak 10 numara gorunuyor. Umarim beklentinizden iyi sonuc elde edersiniz.

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar Selamlar tekrardan,

Suanda Avesin Sampuan ve Avesin Spray kullaniyorum. vitamin ve supplement olarakta Xpecia'ya gectim.

-Sampuani ve Spreyi daha kaliteli olanina gecmek istiyorum.

Sprey olarak minoxidil icerikli seyleri burda okudukca daha cok kullanmaman gerekiyormus gibi hissettim. birakinca doker soyle olur boyle olur korkusuna bi suredir avesini degistirmedim.

Simdi daha kaliteli, kendini ispatlamis seyler kullansam ilerki surec icin daha iyi olur diye dusunuyorum. Onerileriniz nelerdir. Forumda da ayrica bi arastiracagim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sprey kullanıcaksan zaten markalardan 1 ni kullanıyorsun daha kaliteli derken?

Finasterid araştırabilirsin onun dışında bir şey yok zaten
Global Moderator

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Sprey kullanıcaksan zaten markalardan 1 ni kullanıyorsun daha kaliteli derken?

Finasterid araştırabilirsin onun dışında bir şey yok zaten

Yakinda yurt disina tasinicam, xpecia'yi yurt disinda buluruz da , avesin markasini bulamayiz.

Ducan mi ne vardi sampuan icin, arastiramadim daha, sprey icinde arastirmaya calisicam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Farklı markalara gecersin gidince sorun etme :) su akar yolunu bulur
Global Moderator

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Farklı markalara gecersin gidince sorun etme :) su akar yolunu bulur

Hintel hocam tavsiye istiyek dedik basimiza kaktin ama :)  tesekkur ederim yine de :)

Finasterid'ten de gozumuzu korkuttular acikcasi abi, Ekim yeri de ozellikle tavsiye etmedigini belirtmisti. tabi cok kullanan var. Arastiracagim iyice.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Estafurullah sadece çok takılma demek istedim markalara yurt dışımda minox finas bazlı bir ürün var fıs fıs adını unuttum simdi forumda konusu vardı ondan alırsın.
Ayrıca finasterid 1 sene 6 ay saçlar cıkana kadar kullanabilirsin faydalı olacaktır ama tabi senin kararın.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram