Gönderen Konu: Estemylife - BE Aestetic - Bnish Hair - Ozgur Aydin - 4350 GREFT - 23.04.2019  (Okunma sayısı 9805 defa)

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Merhabalar Herkese,

23 Nisan 2019'da sac ekimimi Hisar hastanesinde Estemylife'da yaptirdim o ara ismi degismisti yine degisti sanirim Bnish Hair oldu heralde ve Nisantasindalar artik.

Sadece on bolgeye ekim yapildi, olctugumde ortalama 90 cm2 lik bir alandan bahsediyoruz. tepe bolgemde de acilma mevcut. Ilk gorustugum yer HLC idi. tepe onlarda ilk once on sonra tepe diye planlama yapmisti. HLC ayrica tepe bolgem icin cm2 ye 20-25 saciniz var ama 5 varmis gibi gorunuyor cok incelmisler demisti.

Neyse gorusmemde Ozgur bey planlamamda bulunmustu. Sefika hanim alimcim demisti. Butun ekibi Sefika hanim yonetti, Ozgur bey  1 yada 2 kez operasyon odasina girdi cikti diyebiliriz. Operasyon baslarkende alimciyi baska bir hanim olarak gorunce korktum tabi. Sonra sefika hanim bende alirim dedi 2 kisi aldilar Sefika hanim beni biraz rahatlatmak icin kendisi de aldi galiba. Ama sanirim daha onceden bunlari konusmak gerekiyor. kim katilcak kim ne yapacak bilmek gerekiyor acemice oldu benimkisi.

Sefika yavas aliyordu, micro motor daha yavas calisiyordu diger hanimefendi daha hizliydi, supriz oluncada tum operasyon boyunca tedirgindim.

Slitleri Sefika hanim acti. Yerlestirmeyide Sefikanin gozetimi altinda Canan ve baska bir hanim efendi yapti. Cok fazla detaya inmim. Ilgili calisanlar ve gayet kibarlar.

8 IGF ve 3 hiperbarik tedavide ucretin icindeydi. Avesin Sampuan kullaniyorum. 20. Gunden sonra sprey ve Multi vitamin kullanmaya basladim. Sprey olarak Avesin verdiler hala onu kullaniyorum. Multi vitamin olarak
Trichoplus multi vitaminini kullanmaya baslamistim gunde 2 kez aliyordum.

10. gune kadar butun yikamalarimi hisarda hastanede onlara yaptirdim, kendim korktugum icin. 10. gun kabuk dokumu icin gittim yikattim. ekim bolgesinde fotolarda da gorursunu 2-3 bolge biraz kanamisti yara olmustu. Onlarin kabuklarini her yikamada aldilar iyi degil diye. O bolgeler icin bir krem verdiler. onu kullandim bi sure o bolgelere.. 12. gunden itibaren krem surdugumde biraz saclari elledigimde koksuz dokulmeler hemen oluyodu. Benim sok dokulme hemen basladi diyebilirim. hemen seyreldiler. 3. aya kadar da ufak tefek koksuz saclar geldi elime.

10. gunden sonra kabuk dokumu ve masaja basladim piano calar gibi

10. gunden baslayarak donor bolge kasinti ve sertlesme hissedildi hala. 2. aya kadar doner bolge asiri kasiniyodu dayanamiyodum artik. Simdilerde azaldi.

38. gun ayrica Solgar  Biotin 5000 mg her oglen alinacak sekilde baslandi, ama 1-2 hafta sonra biraktim cunku alerji oldum, neyden oldugumu bilmedigim icin birakmak durumunda kaldim.
38. gunden sonra masajlarim biraz daha sert artik yanlardan sikistirma ve genlesme hareketi de yapiyorum.
40. Gün 2. Igf tedavisi
41. Gün hap 1e indirildi ( arada bir yine 2 kere aliyordum, eger erken yatiyosam, acikmicaksam aliyordum)
61. Gün 3. Igf tedavisi
91. Gün 4. Igf tedavisi

91. gun bu seferde NeoCure diye bir multi vitamin verdiler. degistirdiler, icerikte saw palmetto yok, DHT blocker'lardan..  Neocure'u aldim ama bide Xpecia aldim.
91. gunden itibaren Xpecia bir, neocure olmak uzere vitamini ikiye cikardim.

bu arada 70. gunden sonra derma roller kullanmaya basladim ekim yapilmayan tepe bolgesine.

Simdi 96. gundeyim genel itibariyle memnunum. onlarda memnun hizli ilerliyor gibi yorum yaptilar.

Uzun uzun yazmaya calistim, umarim yararli olur herkese. Fotolari ayarlayip, sonraki postlarda gonderecegim.

KaiserSS

• Hero Member
Hayırlı olsun,gayet açıklayıcı bir bilgilendirme olmuş ,inşallah sonucunda güzel olur memnun olursun.Resim paylaştığında daha net olacaktır.Takviyelere geç başlamışsın ama mevcut durumdan hoşnutsun bu güzel.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsan saç ekımınız için resimleri neden eklemediniz?
Global Moderator

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsan saç ekımınız için resimleri neden eklemediniz?

Editliyorum uzerlerine tarihleri yaziyorum hepsini aticam Hintell hocam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Editliyorum uzerlerine tarihleri yaziyorum hepsini aticam Hintell hocam.

Tamam kardeşim.
Global Moderator

Mad dog

• Jr. Member
  • **
baya foto hazirlamistim ama kisitlamalar var eklemeye calisicam. Ekim oncesi fotolar

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Ekim Oncesi devam

Mad dog

• Jr. Member
  • **
ekim oncesi

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Ekim Oncesi