Gönderen Konu: Estemylife - BE Aestetic - Bnish Hair - Ozgur Aydin - 4350 GREFT - 23.04.2019  (Okunma sayısı 9817 defa)

ahmetrts

• Hero Member
Tesekkurler, Valla ben sadece arastirdim 250 dolara satan yerde var 90 euro yada. Disardan satin almadim. Kendi kendinize yapmanizi tavsiye etmiyorum, ben caresizlikten kendim yaptim, PRP gibi kafaniza enjekte ediyorsunuz, cok hos bir durum olmuyor haliyle. Bnish Hair'e gidip yaptirirsaniz daha iyi olur bence. sanirim ekim yaptirmayanlara 750 TL gibi bir fiyat diyorlardi. 8 aylik igf tedavisine. Bence oyle yapmaniz daha mantikli. zaten satan yerlerde profesyonel kullanim icindir  diye yaziyor. Ben IGF i yararli buluyorum.
Blgilendirme için teşekkürler toplam mı 750 tl ya arıyacagım ama çekiniyorum açıkcası ekimi baska yerde yaptırdım ya ayıp olurmu acaba:D

byflamingo

• Sr. Member
gayet başarılı özellikle orta tepe ekim öncesine nazaran çok çok iyi duruma gelmiş .

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Hocam harika duruyor, biraz daha uzayınca daha gür görünür. Sormak istediğim bir şey var: Yaş kaç, ve dökülme ne kadar sürdü yıl olarak? Son olarak saç teli kalınlığın ne durumdaydı hocam?

32 olduk sayilir, Saclarim cok iyi kalinliktaydi 21-22 yaslarinda korumaya calistim, bioxin, vichy derken kurler ve sampuanlara para yatirdim.. 27 ye geldigimde ekim yaptirmadan once ki kadar dokulmemisti.. sanirim birazda olsun korudum ama son 3-4 senede hic bakmadim.. ektirmeden onceki halide malum en kotu hali.  Sac teli kalinligimi bilemiyorum :)

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Blgilendirme için teşekkürler toplam mı 750 tl ya arıyacagım ama çekiniyorum açıkcası ekimi baska yerde yaptırdım ya ayıp olurmu acaba:D
Ayip olmaz ya adamlar bundan para kazaniyor sonucta :) adamlar IGF sayesinde baska bir hastayida cekmis oluyor neden ayip olsun.

Mad dog

• Jr. Member
  • **
gayet başarılı özellikle orta tepe ekim öncesine nazaran çok çok iyi duruma gelmiş .

Tesekkurler dostum, oralarda daha yogundu saclarim, ondan olabilir.

Mad dog

• Jr. Member
  • **
8 . ay fotolari

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gayet güzel duruyor saçların ön cizgideki seyrek alanda, saçlar hacimlenir ve kalınlaşırsa daha iyi bir görünüm elde eder gayet güzel olur 12 aya kadar güle güle tara saçlarını
Global Moderator

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Gayet güzel duruyor saçların ön cizgideki seyrek alanda, saçlar hacimlenir ve kalınlaşırsa daha iyi bir görünüm elde eder gayet güzel olur 12 aya kadar güle güle tara saçlarını

Umarim oyle olur ama pek umudum kalmadi gozle gorulur bi degisiklik olmuyor son 50 gundur. diger fotolari da aticam simdi

Mad dog

• Jr. Member
  • **
255. gunden

Mad dog

• Jr. Member
  • **
270. gun 9. aya 2 gun kala

Mad dog

• Jr. Member
  • **
270.gun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Umarim oyle olur ama pek umudum kalmadi gozle gorulur bi degisiklik olmuyor son 50 gundur. diger fotolari da aticam simdi

Dostum saçlarda maşallah çokda iyi duruyor ama bakalım 12 ay sonunda hacimlensin
Global Moderator

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Dostum saçlarda maşallah çokda iyi duruyor ama bakalım 12 ay sonunda hacimlensin

Yok yok kotu diil, guzel sonuc oldu en azindan ben memnunum ki tekrardan instagrama foto atmaya basladim :) ama iste bakalim bi tik daha olacakmi bilmiyorum. burda 10. ay ile 12. ayarasinda saclari guclenen postlar gorduk. umarim benim ki de oyle olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yok yok kotu diil, guzel sonuc oldu en azindan ben memnunum ki tekrardan instagrama foto atmaya basladim :) ama iste bakalim bi tik daha olacakmi bilmiyorum. burda 10. ay ile 12. ayarasinda saclari guclenen postlar gorduk. umarim benim ki de oyle olur.

Gelişir bir tık daha bencede gayet güzel şu an ki halide
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram