Saç Ekimi Sonuçları
Tesekkurler, Valla ben sadece arastirdim 250 dolara satan yerde var 90 euro yada. Disardan satin almadim. Kendi kendinize yapmanizi tavsiye etmiyorum, ben caresizlikten kendim yaptim, PRP gibi kafaniza enjekte ediyorsunuz, cok hos bir durum olmuyor haliyle. Bnish Hair'e gidip yaptirirsaniz daha iyi olur bence. sanirim ekim yaptirmayanlara 750 TL gibi bir fiyat diyorlardi. 8 aylik igf tedavisine. Bence oyle yapmaniz daha mantikli. zaten satan yerlerde profesyonel kullanim icindir diye yaziyor. Ben IGF i yararli buluyorum.
Hocam harika duruyor, biraz daha uzayınca daha gür görünür. Sormak istediğim bir şey var: Yaş kaç, ve dökülme ne kadar sürdü yıl olarak? Son olarak saç teli kalınlığın ne durumdaydı hocam?
Blgilendirme için teşekkürler toplam mı 750 tl ya arıyacagım ama çekiniyorum açıkcası ekimi baska yerde yaptırdım ya ayıp olurmu acaba:D
gayet başarılı özellikle orta tepe ekim öncesine nazaran çok çok iyi duruma gelmiş .
Gayet güzel duruyor saçların ön cizgideki seyrek alanda, saçlar hacimlenir ve kalınlaşırsa daha iyi bir görünüm elde eder gayet güzel olur 12 aya kadar güle güle tara saçlarını
Umarim oyle olur ama pek umudum kalmadi gozle gorulur bi degisiklik olmuyor son 50 gundur. diger fotolari da aticam simdi
Dostum saçlarda maşallah çokda iyi duruyor ama bakalım 12 ay sonunda hacimlensin
Yok yok kotu diil, guzel sonuc oldu en azindan ben memnunum ki tekrardan instagrama foto atmaya basladim ama iste bakalim bi tik daha olacakmi bilmiyorum. burda 10. ay ile 12. ayarasinda saclari guclenen postlar gorduk. umarim benim ki de oyle olur.