Gönderen Konu: Estemylife - BE Aestetic - Bnish Hair - Ozgur Aydin - 4350 GREFT - 23.04.2019  (Okunma sayısı 9809 defa)

Mad dog

• Jr. Member
  • **
180. gun

Mad dog

• Jr. Member
  • **
200. gun

Mad dog

• Jr. Member
  • **
209. gun

Mad dog

• Jr. Member
  • **
211. gun

Mad dog

• Jr. Member
  • **
219. gun

8 aydan sonra fonledim demisim :) 8 ay olmadi ekim yapali daha, ama 8 ay olmustur saca fon cekeli..

Mad dog

• Jr. Member
  • **
219. gun saclari kestirdik sonunda.

Mad dog

• Jr. Member
  • **
224. gun

sacima sekil vermeye basladim tekrardan,
sikintilarimdan birisi tepe bolgesi dokulmesi baya etkiliyormus beni, cok basik duruyor o yuzden de hoslanmiyorum(Daha bunun tam sonucunu almadan 2. ekimi dusunmeye basladim). ve on cizgi hala biraz daha onde olabilirmis ve biraz daha dogal durabilirmis hissi var. Ama genel anlamda memnunum. Sanirim sol taraf herkeste gec cikiyor veya daha az cikiyor. Ozellikle sol taraftan fotolar koymaya calistim.

Mad dog

• Jr. Member
  • **
5. aydan sonra multi vitaminleri biraktim, kan degerlerimde sacma sapan yukseklikler vardi. bi ara kalp carpintisi falan ile acile gittigimden ara vermek iyi olur dedim.
6 ay civarlarinda bir ay falan sprey kullanamadim. procapil bazli spreyler kullaniyorum.

Hair forte, avesin gibi markalari bulamadim, yurt disinda minoxidil baz spreyler cok yaygin.. Procapil hangisini alacagimi bilemedim. baya arastirdim.
Sachajuan hair control treatment - 125 ml aldim. Cok hosuma gitti saci kirletmiyor hair forte gibi ve hafif ferahlatiyor.. gun icerisinde de kullanilabiliyor. 1 ay gunde iki kez kullandim.
7. ayda TR ye geldim Hairforte ye basladim, gunduzleri sachajuan kullaniyorum geceleri hairforte.

Coraspin'ini de 6. aydan itibaren kullanmiyordum. 7. ayda tekrar basladim.

Ama baya duzenli kullanmaya calistim herseyi. sadece multi vitamini biraktim. 5. aydan itibaren bu ara tekrar baslamayi planliyorum en azindan 3 ay kadar daha..

IGF'e devam ettim

126. Gun 5. Igf
154. Gün 6. Igf
187. Gun 7. Igf
208. Gun 8. Igf
oldu..
Yurt disina cikacagim icin IGF serumlarini bana verdiler, ama yaptiracak kimse bulamadigimdan kendim kendime yaptim, biraz zor oldu ama becerdim, 2 defa kendim yaptim. videolarini falan vermisti ekim yerim.
muhtemelen 25 gun ara ile 2 IGF daha yapicam. Disardan da satiliyor, amazon yada ebay da bulmustum sanirim 90 euro gibi birseydi sanirim. 10. IGF'den sonra devam ediyim mi etmiyim mi, gorusucem ekim yeri ile.

Durum bu..

« Son Düzenleme: 03 Aralık 2019, 05:27:33 Gönderen: Mad dog »

ahmetrts

• Hero Member
Gayet güzel olmuş hayırlı olsun bu igf çok dikkatimi cekiyor dısarda satılıyor demişsiniz güvenebilirmiyiz peki ve nasıl uygulanıyor

BJKKARA

• Hero Member
detaylı Paylaşım için teşekkürler 224. gun için harika olmuş saçların

Mad dog

• Jr. Member
  • **
Gayet güzel olmuş hayırlı olsun bu igf çok dikkatimi cekiyor dısarda satılıyor demişsiniz güvenebilirmiyiz peki ve nasıl uygulanıyor
Tesekkurler, Valla ben sadece arastirdim 250 dolara satan yerde var 90 euro yada. Disardan satin almadim. Kendi kendinize yapmanizi tavsiye etmiyorum, ben caresizlikten kendim yaptim, PRP gibi kafaniza enjekte ediyorsunuz, cok hos bir durum olmuyor haliyle. Bnish Hair'e gidip yaptirirsaniz daha iyi olur bence. sanirim ekim yaptirmayanlara 750 TL gibi bir fiyat diyorlardi. 8 aylik igf tedavisine. Bence oyle yapmaniz daha mantikli. zaten satan yerlerde profesyonel kullanim icindir  diye yaziyor. Ben IGF i yararli buluyorum.

Mad dog

• Jr. Member
  • **
detaylı Paylaşım için teşekkürler 224. gun için harika olmuş saçların

Tesekkurler dostum, onumuzdeki aylarda bi %20 daha iyi durur mu diye merak ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
çok güzel olmuş saçlar kardesim daha form alır süreç devam ediyor maşallah
Global Moderator

Mad dog

• Jr. Member
  • **
çok güzel olmuş saçlar kardesim daha form alır süreç devam ediyor maşallah

Tesekkurler Hintell, diplerde cikmayanlar var, 2-3 gun once eczanede isim vardi baktim sac analizi yapiyoruz diyolar, oturdum baktirttim, diplerde var uzamamis daha , elimede geliyo, umarim onlarda uzar.
hala nokta gibi siyahliklarda var cikamadilar bir turlu.

Facebook Twitter Instagram