Saç Ekimi Sonuçları
Çok fazla greft ekilmiş, dolayısıyla daha fazla fire kaybı demek. Hakkınızda hayırlı olsun, umarım istediğiniz gibi olur.
Hayırlı olsun, umarım sonuç yüzünüzü güldürür. Donör kısmınızın ekimden önceki halini atar mısınız? 5000 grefit yüksek bir rakam donörünüzü merak ettim
Oncelikle hayirli ugurlu olsun ekiminiz. Bende onumuzdeki ay Asli Tarcanda sacimi ektirecegim. Iki merkez arasinda kararsiz kalmistim. Serkan Aygin ve Asli Tarcan. Bu sitede Serkan Aygin hakkinda cok olumlu yorumlar okudum. Ikisinlede iletisime gectim ama Serkan Ayginin musteri hizmetlerinden hic memnun kalmadim. Bu yuzden Asli Tarcani sectim.Ayriyeten tanidigim biriside Asli Tarcanda yaptirdi. Kendisi memnun sonuctan.
ekilenler az fire ile çıkarsa yüz güldürür bu ekim.hakkınızda hayırlısı olsun,ekilmiş kökleri fazla zorlamayın yıkarken.nemli tutmaya özen gösterin.sigara içiyorsanız bırakın,takviyeleri eksiltmeyin.
Hocam benim cok sevdiğim bir arkadaşımda orda ektirdi ve şuan cok memnun bende bu yaz oraya gidicektimde erteledim fotoğrafları bekliyoruz
donör bölgende saç telleri ince yapılı sanırım ?
Ben aslinda sonbahar veya kisin yaptirmayi dusunuyordum. Agustosda 2 hafta iznim var ve yurt disinda kaliyorum. Git gel zor oldugu icin bu yaz ektirecegim.Terlemeyi tavsiye etmiyorlar (Istanbulun sicaginda biraz zor). Zorluk yasayan varmi aranizda yazin ektirenlerden?
Evet hocam bunu söylediler hatta gorustugum kliniklerden birinin doktoru resimlerden yorum yaptı ve cok ince yapili cokta greft cikmaz yaptirip bosuna parasini heba etmesine getirmisti lafi lakin gidip yuzyuze gorusunce on tarafa 3000 3500 greft ekim yaparim sonra 2.seansa gelirsin istersen dedi. Ne dersiniz çok ümitli olmamalımıyım? Bi yerde okumustum ince telli saclara sahip olanların saclari ekildikten sonra daha dogal bir gorunume kavusuyormus ne kadar dogru bilemem tabi