Gönderen Konu: 24 yaşındayım, ekim yaptırmalımıyım ? Fotoğrafli  (Okunma sayısı 3199 defa)

Jeu

• Hero Member
Ynt: 24 yaşındayım, ekim yaptırmalımıyım ? Fotoğrafli
« Yanıtla #30 : 01 Ağustos 2019, 17:39:16 »
Hocam aslında oyle yapıyordum da dediğim gibi son 2-3 ay icersinde ust tepede dokulme ve incelme oldu. O yuzden artık belli oluyor ve herkes “ senin saçlar da bayağı dökülmüş ha “ diyince ister istemez dışarıya karşı üzüntümü belli etmesem de çöküntü oluyor psikolojik olarak.

Ust tepedeki saçları güçlendirmek ve kalınlaştırmak için ne yapmalıyım ? Belki bi nebze rahatlatır beni
Hocam tek çare finasterid diğer tüm ürünler yalan. Kullanacaksan doktor kontrolünde kullanmaya başla derim şahsen ben pek tercih etmiyorum  kalıcı yan etkileri olabiliyor hiç gerek yok. Dökülen saç kafada durmaz bu ilacı da ömrünün sonuna kadar kullanamazsın ki bıraktığında  dökülmeye devam edecektir. Dökülen dökülmüş zaten bekleyebiliyorsan 1 2 sene daha bekle iyice dökülsün ektir bekleyemiyorsan psikolojik olarak kötü hissediyorsan iyi bir ekimciyle konuşup zaman kaybetmeden ektirmeni öneririm ben.

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 01 Ağustos 2019, 18:18:10 »
güçsüz saçlar ekimden sonra tekrar tutunamayabiliyormuş. bende güçsüz saçların üstüne ekim yaptım umarım böyle birşey meydana gelmez.  eğer bu saçın üstüne ekim yapacaksan bu riski göze alman gerekir. normalde az bir miktar greftle derdine çare bulabilirsin ama bölgesel açıklık olmadığı için güçsüz saçlar da tutunamazsa ekim seni memnun etmeyecektir. tavsiye etmemekle beraber riskleri göze alarak fin+sağlam vitamin kompleksleri (biotin) araştırırsan ve bir süre kullanırsan ekime pekte gerek kalmaz. tepe bölgen iyi, ön taraflarda bu riskleri göze alırsan seni memnun eder.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 01 Ağustos 2019, 18:24:25 »
Testis agrısı normal sakaryalı bende de olmustu hafif olursa korkma diye sordum
Eyw abi bakalım inş sorunsuz devam ederim tek çarem bu kaldı keşke erkenden başlasaydım diyorum zararın neresinden dönerken kardır diye başladık bakalım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 01 Ağustos 2019, 19:05:56 »
güçsüz saçlar ekimden sonra tekrar tutunamayabiliyormuş. bende güçsüz saçların üstüne ekim yaptım umarım böyle birşey meydana gelmez.  eğer bu saçın üstüne ekim yapacaksan bu riski göze alman gerekir. normalde az bir miktar greftle derdine çare bulabilirsin ama bölgesel açıklık olmadığı için güçsüz saçlar da tutunamazsa ekim seni memnun etmeyecektir. tavsiye etmemekle beraber riskleri göze alarak fin+sağlam vitamin kompleksleri (biotin) araştırırsan ve bir süre kullanırsan ekime pekte gerek kalmaz. tepe bölgen iyi, ön taraflarda bu riskleri göze alırsan seni memnun eder.

Tutmaya bilirde o güçsüz saçlar dostum bir kısmı gidebilir
Global Moderator

Samet132

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 01 Ağustos 2019, 20:23:08 »
Yorumlardan çıkardığım sonuç;

Psikolojik olarak etkileniyorsan ektir fakat sağlıklı saç çıkışı riski alırsın, olanlar da dökülebilir.

Yada finas vb gibi ilaçları kullan mevcut saçları topla bir miktar iyileşme sağla fakat buda sağlık açısından tehlikeli görünüyor.

Yani hepsinin bi aması var , bi kaç sene idare etmeliyim galiba. Sorunsuz bi çözümü yok gibi

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 01 Ağustos 2019, 22:52:39 »
açıkçası bende bölgesel açıklık olmasaydı ben fin kullanır önüme bakardım. tedavide geç kaldığım için ekim yaptırdım.

@Hintell bu kafaya saç ektirdim. kendi zayıf saçlarımızı ekimden sonra korumanın yolu yok mu? güçsüz dediğim sadece ince telli ve biraz zayıf, tüy gibi değil. ilerleyen zamanlarda illaki dökülecek ama ekim yüzünden gider mi dersin bu saçlar?

Facebook Twitter Instagram