Saç Ekimi Sonuçları
dostum ektirebilirsin memnun kalırsın ama önce d vitamini arttir ikincisi takviye alman gerekli finansı araştır bende yeni başladım
sımdı dostum ekım yaptırırsın evet ama kendı var olan saçlarını korumaya almalısın yoksa bu sefer ekım saçları kalır onlar gıder gene görüntü aynı olur yada tamamen dökülmesını beklersın öyle ekım yaptırırsın
Dostum 6 ay sağlam finans+xpecia ve sağlıklı beslenmeyle birlikte ektir ekim sonuda yine 6 ay devam ettikten sonra seneye bomba olur bu sac
Alternatifi yok malesef kardeşim bende yan etkilerini hissetmeme rağmen kullanıyorum fakat propecia'yı 4'e bölüp kullanıyorum. Proscar değil. Yan etkilerini azaltmak amacıyla bu şekilde kullanıyorum.
sende fınasterıd bır sorun yarattımı ?testıs agrısı rutin ilbaslarda menide şeffaşmada
abi daha 1.5 hafta oldu bir erken galiba belirtiler için belirtiler hissedersem bile devam etmeyi düşünüyorum en kötü yarıya bölerim
Ya önlerde acıklık yokki yüzyüzeyken herkes sacunı normal zannediyordur tepeleride yanları uzub tutarak kapattıgın kadar kapatabilirsinDaha 5 yıl götürür bu saclar seni biiznillah