Gönderen Konu: ASMED'de 2.ekim için geri sayım  (Okunma sayısı 1686 defa)

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
ASMED'de 2.ekim için geri sayım
« : 26 Temmuz 2019, 02:47:49 »
Herkese selamlar

Eksik olmasın Hintell'in de yardımıyla ASMED'den randevu almayı başardım. "O kadar da takmıyorum" diyordum ama randevu gününü alınca bir heyecan başladı, gün sayıyorum simdi!

Benim süreç şöyle gelişti:

Mart 2017
Esteworld'de Alaaddin Karabacak ve ekibinin yaptığı fiyasko ekim (2000 greft) ve sonrasında nekroz belasıyla aylarca uğraşmam (hala buraya ekim yaptiran arkadaslar var, sanirim okumuyorlar veya dikkate almiyorlar). Beni ne bir arayan oldu sonra ne soran, emaillerime de cevap verilmedi. CİMER'e şikayetim de biraz bakıldıktan sonra sanırım üstü kapatıldı, sonuç yok, oradan da arayan yok. Bu konuya ilerde tekrar döneceğim tabi.

Austos 2017
ASMED'e ilk başvurusum ve tabiki reddedilişim. Koray hoca "donor alanı yetersiz" demişti. Burada ben bir hata yaptım tabi, değerlendirme fotoğrafları istediklerinde saçım çok kısaydı ve fotoğrafları o şekilde gönderdim. Bunlar çok kısa diyerek yeniden fotoğraf istediler ve ikinci gönderdiklerim de sanırım kısaydı, olmadı.

2017-2018
Londra'da tüm saç kliniklerini gezmem ve hiç birinden tatmin edici bir sonuç alamamam. İlk ekimden ağzım o kadar yandıki her konuştuğum klinikte bir problem bulmaya başladım.

Mart 2018
Vinci Hair'de saç pigmentasyonu ile nekrozlu ve bembeyaz görünen saç derimi kapatmam, biraz daha normal bir hayata geçiş yapmam.

Mayıs 2019
Doktor kuzenimin teşviğiyle yeniden arayışlara başlamam ve 2. kez ASMED'e (yine umutsuz bir şekilde) başvurmam.

Bu arada bana ASMED için "50 bin de versen sana bakmazlar", "Düzeltme operasyonu yapmıyor onlar" vs gibi saçma sapan şeyler söylemişti insanlar. Ancak tabi foruma göz atınca pek çok düzeltme operasyonu gördüm. Özellikle akşamcı arkadaşın durumu benimle neredeyse aynı (sonumuz da benzer inşallah).

Agustos 2019
Neyse 2. başvurumda Bilge Hanım değerlendirme fotoları istedi, bu sefer aynı hatayı yapmayıp saçımı 2 ay uzattım ve gönderdim. Surec hizli ilerledi ve 3500 - 4000 greft ekilebileceği söylendi. Ağustos ortasına gün aldım. Normalde uzun sure bekleyen insanlar varmis, benimki yine cabuk oldu. Sanirim bayrama denk gelmesinin de etkisi var.

Ekimle ilgili başlığı ayrıca açacağım. Tabi bu forumda artık ASMED'le ilgili bilinmeyen bir konu yok ama yine de süreci paylaşacağım.

Herkese bugüne kadarki değerli paylaşımları için teşekkür ediyorum. Bu paylaşımlar olmasa biz de doğru yolu biraz zor buluruz.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: ASMED'de 2.ekim için geri sayım
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2019, 03:06:10 »
Hayırlı olsun. Bu sefer mutlu eden bir sonuca ulaşmanızı temenni ediyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2019, 10:10:41 »
Senin adına sevindim bold hayırlı olsun:)
Global Moderator

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2019, 11:29:05 »
hayırlı olsun güzel bir seçim konunu bekliyoruz

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2019, 15:27:19 »
Alıntı
hayırlı olsun güzel bir seçim konunu bekliyoruz
Secimi Koray Hoca yapti valla :) Cok tesekkur ederim.

Alıntı
Senin adına sevindim bold hayırlı olsun:)
Sayende dostum eksik olma.

Alıntı
Hayırlı olsun. Bu sefer mutlu eden bir sonuca ulaşmanızı temenni ediyorum.
Cok tesekkur ederim sagol, degerli yorumlarini bekliyorum ekimden sonra :)

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2019, 15:31:35 »
Öncelikle geçmiş olsun  ve gelecekteki ekiminde hayırlı olsun Senin için kalpten bol şans diliyorum.

2 3 kere kabul etmeyip daha sonra kabul etmelerime Hintell mi sebep oldu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2019, 15:38:56 »
Öncelikle geçmiş olsun  ve gelecekteki ekiminde hayırlı olsun Senin için kalpten bol şans diliyorum.

2 ekim için şartlar oluşmuş kabul etmişler benimle ilgisi yok:) sonuçta uygun olunmasa Ekim yapılmaz akşamcı gibi güzel bir sonuçla tüm sorunları çözersin inşallah bold.
Global Moderator

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 26 Temmuz 2019, 15:43:41 »
Alıntı

Yani olmayacak bir ekime Hintell soyledi diye tamam demezler tabi ama Hintell araci oldu, Bilge Hanim hemen aradi, isler daha hizli yurudu diye tahmin ediyorum (tekrar sevgiler & saygilar :) )

Alıntı
akşamcı gibi güzel bir sonuçla tüm sorunları çözersin inşallah bold.
Valla canim sıkıldıkça aksamci'nin konusunu okuyorum, her sey ortusuyor sonu da oyle olur insallah :) Cok sagol.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Temmuz 2019, 15:48:17 »
Bilge hanım işini iyi yapıyor gayet hızlı işliyor süreçleri okadar yoğunluğuna rağmen.

Tarih nezaman dı bold?
Global Moderator

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 26 Temmuz 2019, 15:52:46 »
Alıntı
Tarih nezaman dı bold?

9 Agustos memlekete donus, 14 Agustos ilk gorusme, 15 Agustos ekim, 16 Agustos ilk yikama.

Sonraki yikamalari kendin yapabilirsin gibi bir sey soyledi Bilge Hanim ama ben yine de rica edecegim kendileri yapsin, orada oldugum surece ben giderim klinige, senin model.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Temmuz 2019, 17:07:19 »
valla bence kendın yıka hıc yorma kendını benden sana tavsıye kendın hıssederek yıkarsan daha ıyı olur
Global Moderator

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 26 Temmuz 2019, 17:38:33 »
Oyle mi diyorsun... Cok dikkatliyimdir normalde ama bi sakatlik yapmayayim diye dusunmustum. Sagol.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Temmuz 2019, 17:46:15 »
Oyle mi diyorsun... Cok dikkatliyimdir normalde ama bi sakatlik yapmayayim diye dusunmustum. Sagol.

İnsanın kendi hissederek yıkaması daha iyi diye düşünüyorum ben sen bilirsin kendine güven yıkama konusunda herkes kendi yıkıyor her gün 5 dakikalık yıkama için git gel zor olur.
Global Moderator

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 27 Temmuz 2019, 02:07:29 »
Tamamdir eyvallah.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #14 : 29 Temmuz 2019, 12:31:13 »
öncelikle simdiden hayirli olsun diyelim.....

ve kendini söyyyle bir koltuga keyf yaparak otur , asmedi hayal etmeye basla .
anladigim kadariyla asmede kendin gideceksin. böylelikle ucaktan indikten sonraki karsilamayi ve vip transferi kaciracaksin. :)

asmedin giris kapisindan iceriye girdigin an o daha önce hayal ettiklerini unut. sampiyonlar ligine hosgeldin.

Bilge hanim benimde danismanimdi , seninle her konuda ilgilenecek ve herzaman yaninda olacak .
basta testler falan yapilacak konusulacak, bu sürecte asmedi de gezmeyi ihmal etme bilge hanim bu konuda yardimci olur ;)

ve sonunda koray hocanin odasina davet edileceksin , iceriye girdigin an mutlulugun kat ve kat artacak .

neyse daha fazla yazmak isterdim ama ozamanda uzayacak , profeysonel ellerde oldugunu bil .

Facebook Twitter Instagram