Gönderen Konu: Volkan Beden saç ekimi Mersin  (Okunma sayısı 20308 defa)

CoNNRoaD

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Volkan Beden saç ekimi Mersin
« : 23 Ağustos 2016, 13:51:20 »
Yaklaşık 4300 greft ekilmiş saç. Önce 3000 ekildi ve yaklaşık 1 sene sonra ben bunu beğenmedim dedi 1300 kadar daha ekti.
1 sene 8 ay kadar sonraki hali.
Yanlış anlaşılmasın, tavsiye etmediğim gibi,gitmemeniz için uyarıyorum. Hatta bu doktoru ellerini birdaha kullanamayacak şekilde dövmeyi düşünüyorum,  eskiden olsa düşünmez direkt yapardım ya neyse.
Şimdi tecrübeli arkadaşlardan yada foruma giren doktor varsa ricam bana şu ön taraftaki pisliği düzeltebilecek birisini tavsiye etmeleri, mersinde olursa çok müteşekkir kalırım.

Levent25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Volkan Beden saç ekimi Mersin
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2016, 13:55:54 »
geçmiş olsun. istda zekeriya kul var onunla görüşebilirsin. inşaallah yeterince sağlıklı greftin kalmıştır.

nizz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2016, 14:42:50 »
Donör bölgen ne durumda? Gecmis olsun

CoNNRoaD

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2016, 15:13:28 »
Sağolun arkadaşlar,saç çok uzadığı için donör bölgeyi gösteremiyorum ama özellikle 2. ekimi yanlardan aldığı için arka kısımda sorun olduğunu sanmam. Ektirmeden önce bazı doktorların söylediklerine göre donör bölgesi son derece sağlam demişlerdi.
Şimdi düzelttirmek için başkasına gittiğimde sökse, yara ve iz olacak, araya girse pislik orada duracak. Onun için araştırmanızı dikkatli yapın tavsiyem, yinede hayat boyu şapkaya mahküm olmamak için bir düzelttirme işine gireyim diyorum, İstanbul çok uzak ve kontrol için devamlı gidemeyeceğim için tercih etmemiştim ama mersinde düzeltebilecek yoksa başa gelen çekilir diyecez, napalım.

Tam net çekemesemde, arka yaklaşık böyle.

« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 15:26:53 Gönderen: CoNNRoaD »

nizz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2016, 15:29:58 »
Uzun oldugu icin net bisey diyemem ama bence bu son firsatin. Ucuz ve ismi olmayan bi doktora gitme. Sonucta seninde dedigin gibi ömür boyu sapka takmak istemezsin. Bence paraya kiy ve iyi doktorlarla görüs. Mutlaka sana yol gösteren iyi bi doktor bulursun.

CoNNRoaD

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2016, 15:41:46 »
Para kısmı sorun değil, onun için gitmemiştim, hem plastik estetikçi hemde yakın olduğu, kontrolleri sıkça yaptırabileceğim için gitmiştim ama ünvandan ziyade tecrübe daha öncelikliymiş.
Muhtemelen ilhan serdaroğluna düzelttireceğim, ondada sorunlar olduğu söyleniyor ama ön çizgiyi çök güzel çektiğini duymuştum.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2016, 17:20:27 »
Para kısmı sorun değil, onun için gitmemiştim, hem plastik estetikçi hemde yakın olduğu, kontrolleri sıkça yaptırabileceğim için gitmiştim ama ünvandan ziyade tecrübe daha öncelikliymiş.
Muhtemelen ilhan serdaroğluna düzelttireceğim, ondada sorunlar olduğu söyleniyor ama ön çizgiyi çök güzel çektiğini duymuştum.
İlhan serdaroğlu uzun zamandır ciddi problem görmüyorum. Sorunlarını düzeltti o adam bence. Ben koray erdoğan fanıydım. Son zamanlarda serkan aydın sayıları vermesi üzdü beni. Ama koray erdoğan eski ekimleri hala bir numara bence.

xxxxxxxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2016, 17:23:28 »
Dostum, bu forumu takip eden herkes sana aynısını söyleyecektir. zekeriya kul veya koray erdoğan.
Gerçekten son şansın olabilir, eğer para sorun değil diyorsan bu iki doktoru öneririm bende.

CoNNRoaD

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2016, 17:52:08 »
Herkese tavsiyeleri için çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla mersin tavsiye edilmiyor.
Para sorun değil dedim ama yinede bana 10 -15 bin gibi bir rakam çıkartırsa para sorun olur :) Yinede bir şeklde önde ekilen yerin çizgi gibi parladığı pis bir kesit var ve düzeltilmesi gerekiyor, uzadıkça düzelirmi diye bekledim ama düzelme yok. Koray erdoğanı çokça duyuyorum, koray erdoğan ile öncelikle görüşeyim o zaman. Gerisi kısmet diyeceğiz.
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 17:59:38 Gönderen: CoNNRoaD »

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Ağustos 2016, 18:34:48 »
Herkese tavsiyeleri için çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla mersin tavsiye edilmiyor.
Para sorun değil dedim ama yinede bana 10 -15 bin gibi bir rakam çıkartırsa para sorun olur :) Yinede bir şeklde önde ekilen yerin çizgi gibi parladığı pis bir kesit var ve düzeltilmesi gerekiyor, uzadıkça düzelirmi diye bekledim ama düzelme yok. Koray erdoğanı çokça duyuyorum, koray erdoğan ile öncelikle görüşeyim o zaman. Gerisi kısmet diyeceğiz.
Koray hoca 2.5 euro aliyor kok basina, en az 30 bin lirani almasi demek. Bu da senin butceni asmasi demek.
3500 greftlik en az ihtiyac var, butcen dahilinda Erkan Demirsoy ve Zekeriya Kul kaliyor.

CoNNRoaD

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2016, 19:14:00 »
Koray hoca 2.5 euro aliyor kok basina, en az 30 bin lirani almasi demek. Bu da senin butceni asmasi demek.
3500 greftlik en az ihtiyac var, butcen dahilinda Erkan Demirsoy ve Zekeriya Kul kaliyor.
Yuh, adama bir araba parası mı vereceğiz o zaman  ??? !!! Biraz abartmaya başlamışlar gibi geldi.
İlhan serdaroğlu - Koray erdoğan - Zekeriya kul - Erkan demirsoy hepsi aynı bölgede anladığım kadarıyla, hepsiyle görüşüp sundukları çözüme ve ücrete göre göre birisini seçecez artık, saç var olmaya var ama ekilen yerin dibi ayrı parlıyor ve pis duruyor, düzeltilmesi gerekiyor.

ercü3380

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Kasım 2016, 22:54:59 »
Volkan hoca işinde kaliteli birisi gönül rahatlığıyla gitmiştim gercekten yapılan işten memnunum uzun zamanda memnun kalacağım gibi duruyor kendisine teşekkür ederim uzun zaman oldu bi deforme olmadı

Yusuf1981

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2016, 00:23:53 »
Vallahi arkadaşlar bende cok arastirma yaptim ve tavsiye uzerine volkan beden de ekimimi yaptirdim.saclarim onden ortaya kadar yok denecek kadar azdi ama şimdi çok çok iyi durumdayim.en iyi tarafi  Kimse ekim oldugunu anlamadi bile. Ben cok memnun kaldim ve 4-5 arkadasim da volkan beyde yaptirdi onlarda cok memnun kaldı. Bu arada Fotolari ekte paylaştım.uzun lafın kısası meyve veren agaç taslanir. Yine olsa dusunmeden gidecegim tek isim volkan beden.
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 15:33:02 Gönderen: Yusuf1981 »

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2016, 09:56:31 »
2 mesaj ard arda Volkan Beden'i övmüş. İkisinin de daha ilk iletileri. Üzgünüm başarısız bir reklam çalışması. Kötü ekimin sonuçlarını kapatmaz Volkan Bey.

ayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Kasım 2016, 10:25:36 »
Vallaha son zamanlarda bu işin sihirbazı konumuna gelen,serkan aydını tavsiye ederim. Tanımam bilmem ama,adam Turabi,tolga Karel, vs..hatırlayamadığım bir çok ünlüyü müthiş hale getirmiş. Bence bu ekimler neticesinde 1 numara o. İstanbulda herhalde fotolarda arenamed yazıyor. Ben daha dün dikkat ettim. Daha önceden bilmiyordum. Sonra ınstagramdan serkan aydını ekledim ve ekimlerini çok ama beğendim hatta süper beğendim. Bi bakın derim. Yanlız enteresan olan adam devamlı 5000-6000 hatta 8000-9000 graft ekiyor,hemde tek seans? Orada ektiren biri ile konuşma fırsatımda oldu,çok memnun olduğunu ve serksn aydının harika biri olduğunuda ekledi.

Şu linki izlemenizi tavsiye ederim

Abi hesabın mı hacklendi, sen de mi ya? Hani şu forumda serkan aydını iyi ya da kötü görmeme,duymama şansın olamaz, ki hadi hic duymadın, arenamed baslıklarına yazdıklarını kim yazdı.

Facebook Twitter Instagram