Merhaba. Ben Kara Hüseyin Yılmaz.22 yaşındayım ve yaklaşık bir hafta önce saç ekim operasyonu yaptırdım Bnısh hair kliniğinde. Saçlarımda çok bir açıklık yoktu sadece genel bi seyrelmem vardı ama yine de beni rahatsız ediyordu.Süreç hakkında bahsetmek istiyorum öncelikle. Bence ilk şey sabırlı olmanız gerekiyor hem ekim sürecinde hem de daha sonrasında. Çünkü uzun bir süreç. Bu yüzden karşı tarafında sabırlı olması gerek yani ekim yapanların personelin vs. Bu konuda Bnish hair çalışanları için size garanti verebilirim sabırlılar güler yüzlüler ve işlerini iyi yapıyorlar. Ağrı sızı gibi konularında ise şöyle söylemem gerek. Hiç ağrınız olmuyor gibi bir cümle kursam yalan söylemiş olurum. Ağrılarınız oluyor ama katlanılmayacak derece de değil genel olarak uyuşturuyolar zaten kafanızı eğer acı hissederseniz söylüyorsunuz tekrar uyuşturuyolar ama belirli yerlerde mesela benim enseye yakın bölgede hafif ağrılar olmuştu. Ekim süresi grafitinize göre değişiyor ama ortalama 6-7 saat sürer. Size zaten her türlü bilgilendirmeyi yapıyorlar orda içinizi rahatlatıyorlar bütün süreç hakkında size detaylı bilgi de veriyolar. Neden Bilgehan Aydın ve bu klinik derseniz birincisi bence samimiler ve size boş hayal satmıyolar ikincisi işlerini iyi yapıyorlar ve bunun gibi bir sürü neden. Eğer saç ekimi yaptırmak istiyorsanız gidin bir görüşün bence hiç bir şey kaybetmezsiniz.