Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın ve Bnısh Hair Wellnes  (Okunma sayısı 2487 defa)

Kara Hüseyin

• Yeni üye
  • *
Dr. Bilgehan Aydın ve Bnısh Hair Wellnes
« : 24 Temmuz 2019, 09:06:45 »
Merhaba. Ben Kara Hüseyin Yılmaz.22 yaşındayım ve yaklaşık bir hafta önce saç ekim operasyonu yaptırdım Bnısh hair kliniğinde. Saçlarımda çok bir açıklık yoktu sadece genel bi seyrelmem vardı ama yine de beni rahatsız ediyordu.Süreç hakkında bahsetmek istiyorum öncelikle. Bence ilk şey sabırlı olmanız gerekiyor hem ekim sürecinde hem de daha sonrasında. Çünkü uzun bir süreç. Bu yüzden karşı tarafında sabırlı olması gerek yani ekim yapanların personelin vs. Bu konuda Bnish hair çalışanları için size garanti verebilirim sabırlılar güler yüzlüler ve işlerini iyi yapıyorlar. Ağrı sızı gibi konularında  ise şöyle söylemem gerek. Hiç ağrınız olmuyor gibi bir cümle kursam yalan söylemiş olurum. Ağrılarınız oluyor ama katlanılmayacak derece de değil genel olarak uyuşturuyolar zaten kafanızı eğer acı hissederseniz söylüyorsunuz tekrar uyuşturuyolar ama belirli yerlerde mesela benim enseye yakın bölgede hafif ağrılar olmuştu. Ekim süresi grafitinize göre değişiyor ama ortalama 6-7 saat sürer. Size zaten her türlü bilgilendirmeyi yapıyorlar orda içinizi rahatlatıyorlar bütün süreç hakkında size detaylı bilgi de veriyolar. Neden Bilgehan Aydın ve bu klinik derseniz birincisi bence samimiler ve size boş hayal satmıyolar ikincisi işlerini iyi yapıyorlar ve bunun gibi bir sürü neden. Eğer saç ekimi yaptırmak istiyorsanız gidin bir görüşün bence hiç bir şey kaybetmezsiniz. 

son gohan

• Hero Member
Ynt: Dr. Bilgehan Aydın ve Bnısh Hair Wellnes
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2019, 09:10:06 »
konu yeri yanlıs cok övmüssünüz kliniği ama dediğinize göre saçlarınızda cok acıklık yokmus bildiğin her yere ekim yapmıslar ben pek beğenmedim eğer dediğiniz gibi cok acıklık yoksa önceki halinizi koymamıssınınız lütfen onu ve kaç greft vs olduğunu yazarsanız daha iyi fikir sahibi olabiliriz

Kara Hüseyin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2019, 09:58:21 »
Siteyi ilk defa kullandığım için yanlış yere yazmış olabilir özür dilerim. 5500 grafiti ektiler ekim sonrası bende sadece bu fotoğraf var öncesi fotoğrafları da yüklüyorum şimdi. 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2019, 10:10:27 »
Saçrın çok mu seyrekti tüm kafayı sıklaştırmak mı istedin?
Global Moderator

Kara Hüseyin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2019, 10:13:10 »
Evet saç aslında dıiardan açık gibi görünmüyor diğer fotoğrafları da yüklecektim de sorun çıktı yükleyemedim. Şöyle söyliyim saçın içi boştu yani çok büyük açıklık yok ama içi boş ve arka tarafta biraz açılma vardı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2019, 10:14:47 »
Resimlerin boyutu büyüktür
Ekran görüntülerini al kenarlarını kırp boyut düşer yüklersin.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2019, 10:15:35 »
Evet saç aslında dıiardan açık gibi görünmüyor diğer fotoğrafları da yüklecektim de sorun çıktı yükleyemedim. Şöyle söyliyim saçın içi boştu yani çok büyük açıklık yok ama içi boş ve arka tarafta biraz açılma vardı.

Saçların uzun olduğu için seyrek gibi durmuyor ondan sordum.
Global Moderator

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2019, 10:20:33 »
ne diyeceğimi bilemedim.
Merakla sonunu bekliyorum. Umarım güzel olur.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2019, 10:32:19 »
Hayırlı olsun umarım süper sonuç alırsınız.
Ben planlamayı çok ergonomik bulmadım, bu kadar saça bu kadar ekim yapılmış 6 ay sonra tarak kırarsınız artık.. çok sık bir Ekim sonucu gelmeli.
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2019, 10:47:17 Gönderen: sloocer »

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 25 Temmuz 2019, 03:29:37 »
22yaşında bu saca 5500greft çok yanlısı geleceği düşünerek ekim daha mantıklı olurdu ama umarım ekilenlerde sorunsuz cıkar ve istediğin saçlara kavuşursun

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2019, 13:42:47 »
var olan saclarinda ileriki yillarda dokulme olursa sıkıntı yaşayabilirsin. Bu kadar erken yaşta, bu kadar saçın varken ekim yapılmasını mantıklı bulmadım. umarım sonuç uzun vadede tatmin eder

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 25 Temmuz 2019, 14:30:35 »
Ön çizgi ve şakak birleşimi süper duruyor tabi greft biraz fazla gibi saçların var hepsi çıkarsa orman gibi saçın olur ve umarım kendi saçlarını kaybetmezsin tarihi bir sıklaştırma bu bakalım şok dökülmeden sonra nasıl olurcak. Moral bozmaya gerek yok süreç zor lütfen sonuna kadar paylaş ekimini

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2019, 15:49:09 »
bu yasta bu saca bukadar greft yanlis tercih..bide saclariniz kotu degilmis hayirlisi olsun

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 25 Temmuz 2019, 15:59:48 »
Hayırlı olsun kardeşim umarım bu kadar greft hakkını verir güzel bir sonuç alırsın yeni merkezin planlamalarını beğeniyorum ön çizgileri estetik geçmiş olsun.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Temmuz 2019, 22:21:13 »
Bu saça 5500 greft mi ?  ekim yapmaya gerek bile olmayan saça 5500 greft. Yeni birşeyler deniyor olmalısın dostum :)

Facebook Twitter Instagram