Merhaba arkadaşlar burayı saç ektirdikden sonra gördüm paylaşıcaktım bende fotolarımı ama bazı sebeplerden bilgisayarım şuan geldi elime bende paylaşmaya fikir verip almaya karar verdim.
Ekimi Gökhan Gür hocam yaptı saç alımının yüzde 80 ini kendisi aldı delik açmayı Gökhan hocam yaptı saç ekim işlemini Gökhan hocamın kontrolünde 2 kişi yaptı 9 saat sürdü işlem 2700 2800 greft ekimi düşünüyordu hocam ama saç alırken beklenenden iyi çıktı dönör bölge ve 3010 greft aldılar ön saç çizgim biraz geri alındı çünkü açıklık baya bi büyükdü biraz tuhaf geliyo şuan bana ama başka türlüde çok zor kapanması bu açıklıgın belki bi kaç sene sonra 2. bi seans bile lazım olucak.
Ekim işlemi ilk başta iğne vurdular dönör bölgeye uyuşturmak için çok acıtmadı herkesde farklı olabilir sadece ense tarafına vurdukları biraz acıttı kan alma gibi bi acı oluyor ondan sonrasında acı olmadı alım işlemi ve delme işleminde zorlanmadım fakat ekim işleminde sırt üstü yatmak beni baya zorladı alıskın değilim o şekilde yatmaya ama bunun dışında bi zorluk çekmedim.
İlaç olarak proscar verdi bana saçım seyrek ince ve güçsüz bu saçları canlandırmak için günde 1 hapın çeyregini içiyorum fotolar ı da atıyorum fikirlerinizi sorularınızı bekliyorum